facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Taste Of Honey

A Taste Of Honey

Geschiedenis

Bij A TASTE OF HONEY kan je genieten van heerlijk huisgemaakt gebak, vers bereide bagels en salades en onze TASTY DINNER (wo-do-vr) in een eigentijds ingericht pand met een huiselijke sfeer. Of in onze prachtige zonnige stadstuin. We bereiden alles zelf, én vers! We beleggen de broodjes met uiteenlopende, verrassende gerechten. Veel vegetarisch, maar ook vlees (van de scharrelslager) en vis. We houden rekening met eventuele allergieën. Ook voor bruiloften en (bedrijfs)feestjes kan je bij A TASTE OF HONEY terecht.

Adres: Spijkerboorsteeg 27, 7411 JE Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570 601799
Stad: Deventer
Route: Spijkerboorsteeg 27
Postcode: 7411 JE



op zoek naar gerelateerd: Spijkerboorsteeg 27 Deventer, Restaurant Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deventer Koekwinkel Deventer Koekwinkel 87 meter Heel leuk knus ouderwets winkeltje met de heerlijke beroemde Deventerkoek en andere l...
Tearose Tearose 111 meter Ik had meer verwacht van de lunch. Ik vond de broodjes een beetje karig bedekt. Had s...
Cigkoftem Deventer Cigkoftem Deventer 462 meter Echt heel lekker! Je kan ook goed aangeven wat je wel/niet wil qua saus en dressing, ...
Van Bruggen Thee.nl Van Bruggen Thee.nl 3 km Heerlijke thee. Maar bedrijf is niet bereikbaar via mail, app en telefoon. Daardoor i...
Bij van Bruggen Bij van Bruggen 3 km Midden in de Sallandse natuur, aan de rand van Deventer ontstaat 'Bij van Bruggen'. K...
Recensies
A taste of honey was altijd een favoriet intiem plekje voor mij om lekker te eten en te genieten van de heerlijke kitsche inrichting en servies. Dat is er nog steeds. En de lunch die we aten was goed, het had wat mij betreft nog iets mooier gepresenteerd worden met wat 'sier groen' op het bord, maar dat is iets persoonlijks. De chardonnay wijn was nog net niet zuur... Ik vond het toetje: appel/perentaart met bolletje ijs minder... de taart was koud en leek ontdooit in een magnetron... Hoeveel lekkerder had het kunnen smaken als het ovenvers en warm was geweest... En we hebben er best een tijdje gezeten en waren helemaal koud geworden, de kachel had wat hoger gemogen. We zijn beiden echt geen koukleumen! Ik denk dat dit ook verklaarde dat het er zo leeg was op een vrijdag rond lunchtijd... Jammer!
Leuk en gezellig. Klein café/ eetgelegenheid opgezet in alternatieve/huiskamer sfeer. Veel van de inrichting komt waarschijnlijk uit de kringloopwinkel wat zeker charme heeft. want waarom weg gooien als het nog gebruikt kan worden. Het geeft deze zaak een ongedwongen sfeer waar ik mij in thuis voel. Het eten is erg lekker, niet to much en zelf gemaakt. Wij hadden de High Tea, erg lekker. Goed dat ik niet in de buurt woon want dan zou ik er regelmatig te vinden zijn. Heb het geen 5 sterren gegeven omdat ik denk dat niet iedereen deze aparte sfeer zal waarderen, en het een kleine gelegenheid is.
Gezellige high tea gehad hier. Je kan hier heerlijk binnen en buiten zitten. Alles was gemaakt op kleine bagels. Dacht eerlijk gezegd in het begin van ..is dit het? Maar het was lekker en genoeg. Leuk personeel dat je echt gezellig de tijd geeft. Echt leuke en gezellige high tea gehad.
Lekkere high tea gehad... Je kan heerlijk buiten of binnen zitten. Eerlijk gezeg dacht ik in het begin ...is dit het? Alles was op kleine bagels belegd. Maar het was heerlijk en genoeg. Lekkere thee en super gastvrij. Als ik weer een keer in de buurt ben ga ik absoluut nog een keer terug.
Het klopt wel en het klopt niet, en dat maakt deze oase van rust zo leuk. Gewoon anders dan anders. We komen niet uit de buurt, dus voor ons een verrassing. Ik heb een positieve tip. Zonder veel te moeten investeren. Filter koffie is booming, dat doen jullie heel goed. Met V60 of Kalita maak je voor elke gast een eigen koffie. Info genoeg op YouTube. Proficiat en heel veel succes! Niels te Vaanhold kan jullie daar alles over vertellen. Dat doet hij zo. Makkelijk op internet te vinden.
Lekker geluncht en goeie koffie gedronken, jammer dat de nieuwe naam nog niet op google map staat kan verwarrend zijn. Leuke binnentuin waar je ook met regen droog kan zitten.
Tegenvaller, zaak is 1.5 maand geleden van naam en kaart gewijzigd en dit is nog niet aangepast op de site, jammer. Wel vriendelijke bediening. Succes toegewenst voor de nieuwe eigenaar.
Lekker geluncht. Leuke ruimte om te zitten en te kletsen. Ouderwetse koffie servies maakte het af.
Genoten van een high tea in de tuin. Was heerlijk. En de bediening is super vriendelijk.
Lekkere en Gezellige high tea gehad hier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid