facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Kramer

Chiropractie Kramer
Adres: Amsterdamsestraatweg 725 , Utrecht 3555 HG, NL
Telefoonnummer: 030 243 9535
Stad: Utrecht
Route: Amsterdamsestraatweg 725
Postcode: 3555 HG



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Utrecht Overvecht, Chiropractor De Meern, Chiropractie Leidsche Rijn, Chiropractor Utrecht ervaringen, Chiropractor rijnlaan, Chiropractor Houten, Chiropractor Zeist, Chiropractor utrecht mariaplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractie ChiroCare Utrecht Chiropractie ChiroCare Utrecht 4 km Michèle is een zeer bekwame chiropractor. Ik ging eerst bij haar voor lage rugklachte...
Recensies
Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Chiropractie Kramer. Liep al weken met pijn in m'n nek en rug rond. Na de eerste sessie met Kirby Teall voelde ik direct verschil. Na een paar behandelingen was de pijn volledig weg. Zeer positief dus!
Eline de Blende heeft mij ongeveer een jaar geleden voor rugklachten behandeld en nu voor nekklachten. Beide keren met succes. Eline is een hele kundige, aardige chiropractor. Geeft ook nog goede adviezen en goede oefeningen mee voor thuissituatie. Heel tevreden.
Een zeer fijne praktijk met veel vriendelijke mensen achter de balie, daarnaast lopen er een tal van profesionele chiropractors rond die je graag helpen, vooral Thomas is een aanrader, top vent!
De zaak ziet er goed uit. Ik werd aangeraden om met Kirby een afspraak te maken. Vriendelijke man, maar vertelde mij dat ik in 3 sessies van mijn rug pijn af zou zijn waar ik al 3 jaar mee loop. Na de sessies is er niks veranderd. Dit maakte zijn advies een valse claim. Jammer.
We zijn met onze zoon van 7 maanden bij Eline De Blende geweest omdat hij één kant soepeler op leek te bewegen. Met slechts lichte aanraking en enkele behandelingen is het een groot verschil. Eline is ontzettend lief en betrokken met merkbare kennis en ervaring. Echt een aanrader voor jonge kinderen.
Kom regelmatig langs bij deze praktijk en wordt dan behandeld door Kirby vanwege nek- en rugklachten. Na elke behandeling voel ik mij gelijk een stuk 'vrijer' in mijn nek en rug en heb ik daardoor ook veel minder last van hoofdpijn. Daarnaast gewoon een fijne praktijk met vriendelijke mensen.
Helaas een dramatische ervaring bij behandelaar Kirby Teall. Had al jarenlang goede ervaring bij een chiropractor in Groningen, slechts om de boel zo nu en dan los te maken vanwege zittend beroep. Na verhuizing naar Utrecht, bij Teall onder behandeling gekomen, maar dit ging tijdens de eerste behandeling meteen mis bij een simpele nekmanipulatie. Pijnscheut in nek, met daarna klachten vergelijkend met zware whiplash. Teall zei dat het geen kwaad kon, en behandelde de nek de weken erop gewoon door. Nu na mri scan en een jaar revalidatie bij fysio kan ik nog steeds niet racefietsen, vanwege de belastende houding voor nek. Voelde ook tintelingen naar been, dus ging Teall met al zijn gewicht op mijn onderrug duwen, waardoor ik nu een pijnlijke heup en onderrug heb waarmee ik niet zonder pijn kan wandelen. Mijn onderrug was daarvoor prima, dus totaal onnodig en verkeerd ingeschat. Ook hiervan herstellen bij de fysio, echter na een jaar nog steeds pijn. Ik ben natuurlijk maar één patient, maar als gezonde dertiger al een jaar niet meer pijnvrij kunnen fietsen en wandelen na Teall's behandelingen met slechts langzame verbetering is heftig. Ik had juist eerder goede ervaringen met chiropractie, maar wil wel waarschuwen dat een behandeling bij Teall dus risico's heeft met grote gevolgen op kwaliteit van leven en bijkomende frustratie. Op basis van mijn ervaring zou ik dus een andere behandelaar aanraden
Sinds een jaar onder behandeling bij Kirby, ik heb er veel baat bij. Met name mijn nek en schouders zijn veel losser geworden zodat ik nu een goede nachtrust heb en mijn werkzaamheden langer vol kan houden. Ik ervaar de behandelingen professioneel en kundig.
Jarenlang last gehad van mijn nek en schouder, 1 behandeling door Kirby en ik voel eindelijk verlichting! Dankjewel!
ik ben Gisteren voor de eerste keer bij een chiropractor geweest na jaren te hebben rond gelopen met rugklachten eindelijk een goede nachtrust gehad en zonder rug pijn wakker geworden heel bizar. Jason alleen voor deze ochtend zonder pijn ben ik jou al Dankbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid