facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie ChiroCare Utrecht

Chiropractie ChiroCare Utrecht
Adres: Veeartsenijstraat 215 , Utrecht 3572 DJ, NL
Telefoonnummer: 030 254 0535
Stad: Utrecht
Route: Veeartsenijstraat 215
Postcode: 3572 DJ



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Utrecht ervaringen, Chiropractor Leidsche Rijn, Chiropractor Zeist, Chiropractor Houten, Chiropractor opleiding, Chiropractor IJsselstein, Osteopaat Utrecht, TOPCHIRO Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractie Kramer Chiropractie Kramer 4 km Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Chiropractie Kramer. Liep al weken...
Recensies
Michèle is een zeer bekwame chiropractor. Ik ging eerst bij haar voor lage rugklachten en twee jaar later voor bovenrug klachten. Iedere keer waren mijn klachten binnen enkele weken verholpen.
Had last van een hoge pieptoon in mijn hoofd tinnitus. Dit kwam niet door gehoorbeschadiging. De arts zij dat er waarschijnlijk niets aan te doen is en ik er waarschijnlijk mee moest leren leven. Ik heb het een en ander geprobeerd, zoals ander eten, minder koffie, etc. Dat hielp niet echt. Ik ben ook ergens anders gaan slapen. Na een tijdje werd het wat beter. Toen dacht ik dat het misschien iets in mijn nek of kaak was. Ik heb daarom eerst deze chiropractor opgezocht. Na ongeveer 4 behandelingen heb ik bijna nergens last meer van. In de afgelopen maand heb ik nog maar een of twee keer de piep wat harder gehoord.
Ik ben pas geleden bij Chirocare geweest voor mijn migraine aanvallen, op aanraden van mijn huisarts. Inmiddels ben ik na een paar sessies bij Michele chiropractor klachtenvrij en al een hele poos stabiel. Dus super tevreden met het resultaat.
Zeer bekwame chiropractor en daarnaast buitengewoon vriendelijk. Ik kwam er met heel veel pijn die al lang duurde en na enkele behandelingen ging het stukken beter!
Ontzettend snel en professioneel geholpen. Ik had veel pijn na een blessure en ervoer veel stijfheid in mijn lichaam, maar na de eerste behandeling waren de klachten direct minder.
Eindelijk werd ik na jaren serieus genomen, verwijzing meegekregen voor een röntgenfoto. Nadien verder onderzoek bij de huisarts. Chirocare heeft mij zeer goed geholpen!
Professioneel en heel vriendelijk en met veel aandacht. Ook kan je goede oefeningen mee krijgen voor beste resultaat en behandeling.
De vriendelijkste chiropractor van Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid