facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Centraal Gouda

Chiropractie Centraal Gouda
"Chiropractie Centraal Gouda is gevestigd in het midden van het centrum van Gouda en 2 minuten lopen van het centraal station. Wij behandelen rug- , nekklachten en hoofdpijn. We staan geregistreerd bij alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen."
Adres: Kattensingel 74, 2801 CD Gouda
Telefoonnummer: 0182 205036
Stad: Gouda
Route: Kattensingel 74
Postcode: 2801 CD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 13:00 - 19:00
Woensdag: 13:00 - 19:00
Donderdag: 13:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Schiedam, Chiropractor Rotterdam prijzen, Tjalkwerf 2b Gouda, Chiropractor Rotterdam oost, Chiropractor Waddinxveen, Beste chiropractor Rotterdam, Blaauw Gouda, Chiropractie Centraal Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractie Blaauw Chiropractie Blaauw 3 km Ik heb al heel lang last van zenuwpijn. Dan hebben we het over zeker 15 jaar. Ik ben ...
Recensies
Onder behandeling gegaan, na het horen van de dokter dat ik een beginnende hernia heb. Veel pijn in de onderrug en vooral de nek zat muur vast achterom kijken was niet mogelijk. Na de eerste evaluatie en behandeling, wat voor mij uniek was omdat het maar 10 minuten was. Na de behandeling wou ik weg rijden in mijn auto, wat ik merkte is dat ik gelijk al over mijn schouder kon kijken. Zonder pijn of trekkend gevoel, de pijn in mijn onderrug ging later pas weg. Super tevreden, super medelevende mensen, gespecialiseerd en persoonlijk tegelijk. The crack addiction, eenmaal aan begonnen en je voelt je zo soepel dat je nooit meer stopt.
Ik ben ondertussen ruim 5 weken onder behandeling bij Genevieve in Gouda voor mijn migraine en rugklachten. Sinds dien zijn mijn migraine klachten gehalveerd en sta ik al een heel stuk rechter. Ik kom altijd bij Genevieve, ze is echt een topper, er wordt altijd de tijd voor je genomen in deze praktijk. Altijd een warm welkom gepaard met leuke praatjes, ik voel me altijd erg thuis in Gouda. Door mijn behandeling bij deze praktijk zit ik ook een stuk beter in mijn vel, mede door de behandeling, maar ook door Genevieve! Echt een aanrader!
Ik kreeg een eerste behandeling cadeau voor mijn verjaardag. Nu alweer bijna 2 jaar geleden. Durfde zelf geen afspraak te maken, maar had vaak last van rugpijn alsook migraine. De deskundigheid van Choropractie Centraal Gouda is indruwekkend en ik ga altijd met een goed gevoel de afspraken in. Mijn klachten zijn afgenomen. Nu ga ik in mijn zwangerschap vol vertrouwen ernaartoe. Mijn bekken instabiliteit is na 3 keer behandelen afgenomen. Alle lof voor deze deskundige praktijk ik kan deze praktijk iedereen aanraden.
Nadat ik door mijn rug was gegaan en direct uitstralende pijn naar mijn linker been met krachtverlies en een doof gevoel had in mijn linker been ben ik na de huisarts en fysiotherapie geweest. Maar aansluitend ook naar de chiropractor in Gouda. Ik kon er de volgende dag terecht. ze hebben ruim de tijd genomen om door te praten wat er gebeurt was en hebben meerdere testen gedaan. Daarna ben ik behandeld en had ik direct meer kracht en soepelheid in mijn rug. Twee dagen later ben ik opnieuw geweest en daarna kon ik stoppen met de pijnstillers en spierverslappende medicatie die ik van de huisarts had gekregen. Nu drie weken en vijf behandelingen later ben ik soepeler dan de maanden voor dat ik door mijn rug ging. De pijn is helemaal weg. Ik kan het iedereen aanraden.
Ontzettend goede en fijne praktijk! Niet alleen erg deskundig maar ook erg vriendelijk en vrolijk medewerkers. Naast klachtenvrij loop ik ook elke keer een stukje vrolijker de deur uit. Deze mensen hebben echt passie voor hun vak en plezier in hun werk en dat merk je!
Na heel wat afspraken te hebben gehad bij de huisarts als bij de fysio werd mijn hoofdpijn maar niet minder. Alleen maar erger. Ik slikte op een gegeven moment minimaal 6 paracetamols per dag. Ik kon alleen maar denken dat ik mijn hoofd tegen de muur aan wilde bonken. Ik kon de pijn bijna niet verdragen. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Chiroprator Centrum Gouda. Vele mensen hadden het mij afgeraden ivm pijn. Nou....had ik dat maar vele jaren eerder gedaan. Men...wat een verademing is het elke keer weer als ik van de tafel af komt. En....het doet totaal geen pijn. Het zijn toppers bij elkaar. Zowel achter de desk als de heren die het werk uitvoeren. Ik ben zooooo blij met ze.
Na heel lang scheef te hebben gestaan door oude blessure met stekende pijn, toch besloten de chiropractor te bezoeken. Niet alleen nu klachtenvrij maar ook weer een paar centimeter gegroeid en een stuk vrolijker.
Ik ben via mijn fysiotherapeut naar Joseph door verwezen. Nek, schouder, rug klachten - "hij kwam er niet meer doorheen". Al na enkele behandelingen van Joseph heb ik positief resultaat gemerkt. Minder gespannen spieren en minder hoofdpijn. Het "kraken" was voor mij nieuw en eigenlijk best eng. Joseph is een bijzonder kundige vakman die ook echt een mensen mens is. Hij neemt de tijd voor je en legt precies uit wat en waarom hij iets gaat doen. Mijn vertrouwen in hem is zo groot dat ik nu hij vanuit Zoetermeer naar Gouda is verhuisd om zijn eigen praktijk daar voort te zetten ik tegenwoordig naar Gouda rij.
Als fanatiek crossfitter al lange tijd last van mn schouder. Na een grondige intake werd er een stappenplan uitgestippeld waarvan ik vooraf dacht dat het wat veel was. Maar na 6 weken 2 keer in de week, ben ik in ieder geval van mn schouder- & nekklachten af en zijn andere blessures waarvan ik me niet eens bewust was voor 95% afgenomen. Daarnaast vriendelijke en servicegericht personeel!
Joseph is al 6 jaar mijn chiropractor. Hij is opgeleid in Amerika en het duidelijk dat chiropractie daar een veel zwaardere opleiding is dan in Nederland. Ik heb diverse chiropractoren gehad in Nederland, maar geen van deze hebben mij zo goed geholpen als Joseph. Joseph is vriendelijk, eerlijk en gewoon goed. Ik woon in Zoetermeer, waar hij eerst werkte bij een andere organisatie. Nu is hij naar Gouda verhuist en ik rijd graag van Zoetermeer naar Gouda om door hem behandeld te worden. Ik heb een hernia gehad en mede door Joseph heb ik hier geen last meer van. Ik kan Joseph alleen maar aanbevelen! Een echte topper, bij wie je je al heel snel zal thuis voelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid