facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Blaauw

Chiropractie Blaauw

Info

Chiropractie Blaauw

Geschiedenis

Chiropractie Blaauw bestaat 35 jaar en zit nu ruim 25 jaar op de Tjalkwerf 2b in Gouda. Wij behandelen nek/rugklachten, hoofdpijnklachten, bekkeninstabiliteit e.d. Maar door de specialisatie in de functionele neurologie behandelen we ook veel patiënten met duizeligheid klachten, balans problemen, parkinson, tics, cva, trillingen/tremor. Ook zien we veel kinderen met problemen in het autistisch spectrum, zoals: ADHD, asperger, ocd, dyslexie, autisme. Hiervoor hebben we speciale trainingen, voor informatie hierover kunt u contact opnemen met de praktijk op nummer 0182-570124



"Al 40 jaar uw chiropractor in Gouda en omstreken"
Adres: Tjalkwerf 2 B, 2804 LT Gouda
Telefoonnummer: 0182-570124
Stad: Gouda
Route: Tjalkwerf 2 B
Postcode: 2804 LT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor, Chiropractor gevaarlijk, Chiropractor Alphen aan den Rijn, Fysiotherapie Gouda, Chiropractor Krimpen aan den IJssel, ADHD chiropractor, Chiropractor Rotterdam, Chiropractor autisme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractie Centraal Gouda Chiropractie Centraal Gouda 3 km Onder behandeling gegaan, na het horen van de dokter dat ik een beginnende hernia heb...
Recensies
Ik heb al heel lang last van zenuwpijn. Dan hebben we het over zeker 15 jaar. Ik ben zeker 13 jaar geleden bij de praktijk terecht gekomen. Ik kon nog geen 10 minuten zitten op dat moment zonder pijn. Na een paar behandelingen kon ik een trein rit van 15 uur overleven! Ik ben er even tussenuit geweest en allerlei andere therapieën geprobeerd, maar niks helpt mij zo als de sessies die ik met Jelle heb. Op en top professionele behandeling. Ik werk in een kapsalon en ik dans en sport veel. Ik kom elke 2 maanden en dan word ik weer helemaal los gemaakt en alles op zijn plek gezet en dit geeft zoveel verlichting. Ik kan het iedereen aanraden!
Super blij met deze chiropractor. Word altijd heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Als er tussendoor iets is kan ik snel terecht. Communicatie is ook zeer goed krijg altijd ruim optijd een herinnering per SMS voor mijn afspraak en ook via de mail is altijd alles heel duidelijk qua afspraken. Nota's komen ook via de mail wat ook weer handig is voor de verzekering. Echt een praktijk om aan te raden.
Sinds 1980 kom ik bij Blaauw Praktijk Chiropractie, eerst operatie gehad van behoorlijke hernia er zat al gauw een tweede operatie aan te komen, werd door alle patiënten afgeraden die het zelfde al ondergaan waren. Ik dus uitgesteld en terecht gekomen bij Praktijk Blaauw voor behandeling. Alle jaren heb ik mijn werk kunnen voortzetten en nu 18 jaar met pensioen en 3 maal per jaar naar Praktijk Blaauw voor een onbezorgde oude dag.
Mijn ervaringen met de Praktijk Blauw chiropractie zijn heel erg goed. Erg veel aandacht voor de klacht waar ik voor kom en vervolgens uitgebreide behandeling. Zeer vriendelijk personeel in de gehele Praktijk!
20 jaar geleden is mijn migraine door behandelingen verdwenen! Een paar jaar later mijn hielspoor!En ik ga elke 2 maanden voor een APK. Af en toe kleine “kwaaltjes” en die worden ook behandeld. Ik heb veel vertrouwen!
Al een aantal jaren patiënt bij Blaauw Praktijk Chiropractie Jelle. Eerst met rugklachten en nu kom ik hier voor "periodiek onderhoud". Sindsdien geen of nauwelijks meer rugklachten! Super tevreden over deze behandelmethode. Aardig personeel, ook aan de balie.
ik had een afspraak maar heb ruim een kwartier moeten wachten voordat ik geholpen werd. Na de intake die ik vooraf had moeten invullen ging de chiropractor vrij snel aan een behandeling. Een plan is niet voorgelegd, anders dan wanneer is terug moest komen. zonder vooronderzoek werd meteen actie ondernomen. Ik heb nog geen nadelige gevolgen, dus wellicht was het het juiste en vakbekwaam, maar het kwam over als een soort algemene oplossing".
Een praktijk die altijd zorgvuldig, vriendelijk en correct met hun patiënten omgaan. Ik rij er best een stukje voor. Vertrouwen tussen patiënt en behandelaar betekent veel voor mijn keuze op deze Chiropractor Praktijk.
Al meer dan 20 jaar zorgt deze praktijk ervoor dat ik gezond blijf. De holistische blik en behandeling van de chiropractoren, aangevuld met de specialismen die ze hebben, maakt dat het een zeer vertrouwd adres is voor mij en mijn familie.
Een warm welkom, professionele behandeling en Dr. Adam deelt altijd veel kennis met mij. Fijne ruimte en goede sfeer. Duidelijke communicatie en meedenkend in afspraken maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid