facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cattery CatVision, Savannah kat & Kurilian Bobtail

Cattery CatVision, Savannah kat & Kurilian Bobtail

Info

Cattery CatVision Savannah & Kurilian Bobtail



"Katten fokker"
Adres: Vrouwe jacobstraat 1, 4793CN Fijnaart
Telefoonnummer: 31613024427
Stad: Fijnaart
Route: Vrouwe jacobstraat 1
Postcode: 4793CN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Savannah kat F1, Savannah F4 SBT, Kurilian Bobtail Facebook public group, Amerikaanse Bobtail kittens te koop, Savannah kat kopen belgie, Savannah Cattery African Pride, Savannah dekkater, Felis Savannah
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boomers doggy walk Boomers doggy walk 346 meter Boomers doggy walk
Van scalindjo Van scalindjo 377 meter www.vanscalindjo.nl whippet kennel siamees/okh cattery
Recensies
Cattery Cat-Vision is een hoog-professioneel bedrijf. Evelyne heeft hart voor haar dieren en zorgt tot in de puntjes voor ze. Zij werkt met goede bloedlijnen ter verbetering van het ras. Wij hebben een prachtige gezonde kitten van haar mogen kopen. Evelyne blijft advies bieden ook nadat de kitten naar ons verhuisd is. Een top bedrijf waar men zeker van de kwaliteit en zorg kan zijn.
Yvie, een Kurilian Bobtail, woont nu 8 maanden bij mij, en ik kan alleen maar zeggen, wat een lief goed opgevoed draakje ze is. Ik kan de cattery ten zeerste aanbevelen. Alles is schoon en je ruikt niet eens dat er katten wonen in dit huis. Ik ben wel is anders tegengekomen. Mijn toekomstige toevoeging zal vast weer een Kurilian Bobtail zijn, wat een leuk lief en ondernemend ras is dit.
Wij hebben 2 Kurillian bobtails van Evelyne overgenomen. Zij staat echt voor het welzijn van haar katten. De zorg, inzet en verstand van zaken zijn heel goed op orde bij haar. Het goede en persoonlijke contact met haar stopt niet zodra de katten naar hun nieuwe adres verhuizen; ruim een jaar later hebben we nog steeds prettig contact. We zijn heel blij met onze poezen en danken Evelyne daarvoor.
Het eerste wat mij opviel toen ik bij Evelyne binnenkwam was de sfeer. Zijzelf was vrolijk, gastvrij en gezellig en de katten toonden zich geïnteresseerd en onbevangen. Het is daar dan ook een soort kattenparadijs met heel veel speeltjes en ruimte - en ondanks dat alles smetteloos schoon. De ene kat is nog mooier dan de ander, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze goed gesocialiseerd en ontzettend lief zijn. Ik ben heel blij met mijn Savannah kitten Mazikeen die ik hier gekocht heb en die alles is wat ik gehoopt en gedroomd heb
Enorm fijne en goede cattery, en lieve mensen! Evelyne is zowel begaan met haar katten en kittens als de toekomstige baasjes. Ze helpt je waar kan als het kitten eenmaal bij je woont, door mee te denken als er iets is of als je vragen hebt. Evelyne blijft betrokken ook als het kitten bij je woont, ze hoort en ziet graag doormate van foto's en filmpjes hoe het met je nieuwe huisgenoot gaat. Dat zie ik maar weinig fokkers doen, en dat zegt mij dat je echt enorm veel van je katten houd. Ook zijn ze enorm gastvrij, en mag je je kitten altijd komen bezoeken. Hun huis is een waar katten paleis! Als ik een kat was, zou ik daar wel willen wonen ; Wij hebben hier 2 katjes van deze cattery rondlopen, en ze zijn enorm goed gesocialiseerd en opgevoed. Hier kan je met een gerust hart een kitten halen!
Fijne gezellige mensen met verstand van het ras, geen vraag is te gek. De katten poezen en katers worden met veel liefde en passie verzorgd. Je mag je aangekochte kitten bezoeken, terwijl ze in huiselijke kring bij hun moeder en familie opgroeien.
Super goede en nette cattery. De eigenaar weet wat ze doet en heeft verstand van zaken. Zeker aan te raden.
Cattery CatVision is een goede Cattery. Het welzijn van haar katten staat voorop. De kittens worden goed gesocialiseerd. Ook als het kitten bij de nieuwe eigenaar is zorgt ze er voor dat dit goed verloopt.
Kijk uit! Evelyne en Andy zijn oplichters en fokken alleen voor het geld.
Is een zeer goede cattery De katten en kitten zien er goed en gezond en verzorgd uit Evelyne is zeer goed voor de katten ze zorgt er echt heel goed voor Ik kan niet anders zeggen dan echt een top cattery
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid