facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boomers doggy walk

Boomers doggy walk

Info

Boomers doggy walk

Geschiedenis

Boomers doggy walk is opgericht door Emma. Ik houd ontzettend van honden en ben daar ook het liefst veel mee bezig. Ik heb de opleiding manager dierverzorging niv 4 succesvol afgesloten en daarbij ook altijd bezig geweest met gedragstherapie en trainen van honden op deze opleiding.
Onze honden uitlaatservice bied ik aan in Willemstad én omstreken in overleg. Ik doen dit met veel plezier, en vragen ook lage prijzen.
Dus bent u geinterreseerd kijk dan even op de website, stuur een mail of pleeg even een telefoontje. tegenwoordig ook Whatapp mogelijk!

Boomers doggy walk: voor elke hond groot of klein, wij nemen ze aan de lijn!

ook voor evt oppas aan huis voor elk soort huisdier. hond,kat,paard,vogel,reptiel,koe of geit ik heb voor alles geleerd en in overleg is veel mogelijk!

Adres: valenciennesstraat, 4793ec Fijnaart
Stad: Fijnaart
Route: valenciennesstraat
Postcode: 4793ec


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cattery CatVision, Savannah kat & Kurilian Bobtail Cattery CatVision, Savannah kat & Kurilian B... 346 meter Cattery Cat-Vision is een hoog-professioneel bedrijf. Evelyne heeft hart voor haar di...
Van scalindjo Van scalindjo 661 meter www.vanscalindjo.nl whippet kennel siamees/okh cattery
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid