facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Castellum

Castellum
Adres: Rijnplein 1-3, 2405DB Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31172429292
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Rijnplein 1-3
Postcode: 2405DB



op zoek naar gerelateerd: castellum utrecht, castellum betekenis, castellum bioscoop, castellum alphen bioscoopagenda, theater castellum geplande evenementen, castellum den haag, castellum romeinen, castellum cafe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parkvilla - Kunsteducatie, Filmhuis, Theater Parkvilla - Kunsteducatie, Filmhuis, Theater 707 meter Mooie zaal met stoelen als in een bioscoopzaal opgesteld, je hebt altijd goed zicht o...
Recensies
Mooi theater. Ook vanuit de hoogste rijen goed zicht en goed geluid. Gangen zijn wat krap opgezet in verhouding tot de hoeveelheid bezoekers. Kaartprijs voor een voorstelling van lokale dansschool is erg hoog.
Goede, veilige en betaalbare parkeerplaatsen naast de deur, in de parkeergarage. Gratis garderobe waar het nodige personeel de jassen in ontvangst neemt en later uit geeft. Theater is mooi ingedeeld met ruime zitplaatsen. Try-out van Guido Weijers had een wat naar begin vanwege belichtingsprobleem, deze werd ruimhartig door Guido op de hak genomen. De pauze drankjes waren onvoldoende beschikbaar/ aanwezig op 1ste en 2de verdieping. Dus op naar de foyer op de 2de waar een lange rij mensen stond te wachtten op hun zo gewenste verfrissing. Uiteindelijk, 5 min. voor aanvang 2de deel van show Guido Weijers hadden we onze drankjes. Met ons waren meerdere koppels, voorzien van hun volle glazen, het theater weer in gegaan. Na de voorstelling de grote horde mensen het theater laten verlaten en daarna zonder al teveel oponthoud onze wagen opgehaald voor de rit terug naar huis.
In de kleine zaal is er niet genoeg beenruimte tussen de rijen. Daardoor moet je schuin zitten waardoor degene naast jou er ook last van heeft. Daarnaast was het ontvangst zeer onvriendelijk. Bij de garderobe werd je in eerste instantie niet geholpen totdat je naar een andere dame liep. Vervolgens heb je kaartcontrole als je het cafe gedeelte binnenloopt, maar als je van het cafe gedeelte naar de zaak loopt moet je nogmaals je kaartje laten zien en wordt er gesnauwd dat je niet in een bepaald gedeelte van het cafe mocht komen, terwijl de eerste controleur je juist naar dat gedeelte dirigeert. Dus de ontvangst is zeer rommelig en heel onvriendelijk. Het theater is voor een gigantisch bedrag verbouwd, maar de entree van de kleine zaal ziet er zeer armoedig uit, zodanig dat je het idee krijgt dat het op zeer kort termijn verbouwd moet worden.
€1,50 extra betaald om papieren kaartjes te krijgen; is het locket niet open. Dus ik kon fluiten naar mijn geld. Een bewijs van een mail zonder gekregen QR code werd maar net aan geaccepteerd, en de ‘zoute’ popcorn smaakte helemaal nergens naar. Terug gegaan om het aan te geven; ‘nee dit is echt de zoute popcorn’. Bah, hier kom ik niet meer.
Je kan gratis jouw jas afgeven om op te hangen. Het personeel is erg vriendelijk. Mijn vriendin en ik hebben een superleuke avond gehad en alles was goed geregeld.
Goede bereikbaarheid, prima parkeermogelijkheden oa parkeergarage, zitplaatsen zijn ruim, veel vrijwilligers die kunnen helpen. Kortom een goed theater.
Heel fijn om daar te zijn. Personeel super aardig. Je kunt er iets drinken. Toiletten zijn keurig. Kom er zeker weer !
Alphen aan den Rijn mag wel blij en trots zijn met het in 2005 geopende mooie theater met 2 zalen van 749 en 289 zitplaatsen, bioscoopzalen, café en restaurant. Mooi ruim podium in de grote zaal, prima geluidsinstallatie en belichting. De theater programmering is behoorlijk gevarieerd met muziek- toneel- jeugd- cabaretvoorstellingen enzovoorts, kwalitatief in de middenmoot, meestal niet de echte toppers. Tijdens de theater voorstellingen in de grote zaal die mijn vrouw en ik bezoeken is het steeds vrijwel volgeboekt. Wat wel opvalt is dat er helaas weinig jonge mensen acte de présence geven. Prijzen zijn redelijk en inclusief een drankje in de pauze. Personeel is vriendelijk, voorkomend en behulpzaam. Parkeergarage aan de overkant. Wij zijn geen echte filmliefhebbers dus met de cinema hebben we weinig ervaring. Dit weekend bezochten wij het theater vrijdag 1 november voor een dynamische voorstelling van The Royal Ballet of Georgië: in één woord geweldig ! De door Daphne Bruinenberg Productions in de afgehuurde grote zaal op 3 november opgevoerde de musical The Wiz was een teleurstelling: soms niet verstaanbare acteurs, snerpende muziek en de dansers en danseressen maakten er een rommeltje van op het toneel. We zijn in de pauze vertrokken ... niet om aan te zien en dat voor een toegangsprijs van 22.15 euro. En het goede nieuws is dat de nieuwe rode stoelen in het theater lekker zitten.
Ben naar een dans uitvoering geweest van D-beatz in het Castellum, het was zeer geslaagd, was goed verzorgd.
Castellum is mooi opgeknapt.Beenruimte lijkt ook beter in de zaal.Indeling is beter dan eerst.Horeca goed..personeel superaardig En een geweldig optreden van Symphonic Rock Night!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid