facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cartec Oost-Nederland

Cartec Oost-Nederland

Info

Cartec Oost-Nederland levert professionele auto-onderhoudsproducten.

Geschiedenis

Cartec Oost-Nederland levert professionele auto-onderhoudsproducten onder de merknaam ”Cartec”.

Deze producten worden wereldwijd gebruikt om de kwaliteit van autolakken en onderdelen op hoog niveau te houden.

Door constante productinnovatie is Cartec in staat om haar klanten van hoogwaardige kwaliteitsproducten te voorzien. Samenwerking met professionele klanten heeft geleid tot een uniek productenpakket wat alom wordt gewaardeerd.

Adres: Deventerstraat 704, 7325 WD Apeldoorn
Stad: Apeldoorn
Route: Deventerstraat 704
Postcode: 7325 WD



op zoek naar gerelateerd: Cartec bumperplast, Cartec flex, Cartec kantelrek, Cartec catalogus, Cartec reviews, Cartec tas, Groothandel autopoetsmiddelen, Autopoetsshop
Recensies
Ik vind het een erg prettig merk om mee te werken. Het enige minpuntje wat ik wel heb is dat ik nu al 4 jaar moet wachten op mijn Cartec t-shirt. Dus Daan je weet wat je te doen staat. Voor de rest alleen maar complimenten uit mijn kant.
Laatst ging ik naar Cartec. Ik kan je zeggen, dat is alles behalve wack. Goed geholpen, top producten. Goede service ondanks de drukte. Ben gegaan voor de robuuste desinfectie zuil. Hij werkte zo goed, ja die wilde ik wel Ik kwam binnen en het was gelijk een goede sfeer. Als ik nog iets nodig heb, dan weet ik het wel weer. Dan ga ik weer naar het mooie Cartec. Ik weet het zeker, dat is mijn plek. Ik maak nu een slot aan mijn review. Na 2 maanden lijkt mijn zuil nog steeds gloednieuw.
Daan geef cartec outfit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid