facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Career & Live

Career & Live

Info

Career & Live

Geschiedenis

We zijn druk, en vreemd genoeg doen we ons dit zelf aan. Door de moderne communicatie middelen zijn we 24/7 online en maken we geen bewuste keuzes en stopen we nooit. Niet de mogelijkheden zijn het probleem zoals email, maar de manier waarop we ermee omgaan.
Als we hier niets aan doen, zal de werkdruk alleen maar toenemen met als gevolg dat meer mensen uitvallen en hun werkplezier en energie zal afnemen. Hierdoor zal de productiviteit en creativiteit van organisaties afnemen.
Door bewustwording en het maken van keuzes van mensen en organisaties kunnen we het tij keren.

Missie CL
Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie met mensen met de juiste focus in een richtinggevende (inspirerende) omgeving zorgt voor succes. Dit zorgt voor betere resultaten, want mensen vormen de kern van de organisatie.
Career & Live adviseert organisaties en coacht mensen op het gebied van werkdruk, werkstress en werk prive management. Dit zorgt voor duurzaamheid in leven en werken! Ieder mens moet energie krijgen van zijn werk en zijn leven, One Life just Live it!


Adres: Dorpsstraat 30, 4145 KC Schoonrewoerd
Telefoonnummer: 0800-0201060
Stad: Schoonrewoerd
Route: Dorpsstraat 30
Postcode: 4145 KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Career & Kids Career & Kids 22 meter Career & Kids
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid