facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Career & Kids

Career & Kids

Info

Career & Kids

Geschiedenis

Career & Kids begeleidt en coacht vrouwen, en ook steeds meer mannen, zodat zij met veel plezier en zo weinig mogelijk stress, werk en gezin kunnen blijven (of weer gaan) combineren.Hierdoor bereiken zowel werknemers als werkgevers uiteindelijk betere resultaten, immers mensen vormen de kern van de organisatie.

Om diezelfde redenen werken we sinds de oprichting met "Het Nieuwe Werken", plaats- en tijdsonafhankelijk werken, met daaraan gekoppeld moderne vormen van samenwerking. Waarbij verbondenheid & kwaliteit voorop staat. Het Nieuwe Werken (HNW) bestaat bij Career & Kids al vanaf het begin; werken waar en wanneer je wilt in een uiterst moderne vorm van samenwerken; netwerken, franchise en freelance met "verbondenheid", professionaliteit en kwaliteit. Work Life Separation met als doel Work Life Balance.
Het is geaccepteerd dat ouders werk en gezin combineren. Tegelijk zien we dat de overheid zich terugtrekt om dit goed te faciliteren. Ouders worstelen hoe ze alle ballen in de lucht kunnen houden en het toegeven dat dit niet altijd lukt is een vaak taboe. Dit zorgt voor ongezonde werkstress en te hoge werk-en prive druk. Waardoor mensen minder productief zijn, ziek worden of noodgedwongen stoppen (geheel of gedeeltelijk) met werken.

Missie CK
Ieder mens moet de mogelijkheid hebben om te genieten van zijn werk en zijn leven, ook in de spitsuurfase. Career & Kids coacht en traint werkende ouders, zodat zij met veel plezier en zo weinig mogelijk stress werk en gezin kunnen combineren, letterlijk: Hoe houd je als werkende ouder alle ballen in de lucht?
One Life just Live it!.

Adres: Dorpsstraat 30, 4145 KC Schoonrewoerd
Telefoonnummer: 0800-0201060
Stad: Schoonrewoerd
Route: Dorpsstraat 30
Postcode: 4145 KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Career & Live Career & Live 22 meter Career & Live
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid