facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Care Orthopedie

Care Orthopedie

Info

Care Orthopedie: mooie orthopedische schoenen. Kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering staan bij ons centraal. Niet alleen dienen onze producten functioneel te zijn, maar ook cosmetisch stellen wij hoge eisen aan onze producten.

Geschiedenis

Cosmetiek heeft een functie!

Hiervan was ik me reeds jaren bewust en inmiddels weten wij, als Care Orthopedie, dat we gelijk hebben. Een schoen die óók cosmetisch acceptabel is, wordt meer gedragen dan een schoen die alléén technisch functioneel is. Deze verdwijnen veelvuldig in de kast.

Inmiddels hebben wij, als Care Orthopedie, bijzonder fraaie resultaten geboekt. Een jong en innovatief team dat passie en betrokkenheid uitstraalt en voortdurend klaar staat voor de cliënt. We zijn gegroeid als bedrijf, niet alleen in omvang, maar vooral óók op het terrein van de ontwikkeling van voorzieningen en de persoonlijke benadering.

Onze enquête onder onze cliënten geeft een goed beeld van wat wij betekenen voor onze cliënten. En daar zijn we best een beetje trots op.

Als bedrijf ontwikkelen wij door en zijn we voortdurend op zoek om nog beter aan uw wensen, hoe speciaal deze ook mogen zijn, te kunnen voldoen. Ik durf inmiddels te stellen dat Care Orthopedie daarin een unieke positie inneemt.

Adres: Pelmolen 2, 3994XZ Houten
Telefoonnummer: 030 26 58 624
Stad: Houten
Route: Pelmolen 2
Postcode: 3994XZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Orthopedische schoenen dames, Bergveste 4 Houten, Orthopedische schoenen dames merken, Hippe orthopedische schoenen, Orthopedische schoenen heren, Orthopedische schoenen dames hoog, semi-orthopedische schoenen dames, Livit Orthopedie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AccreDidact apothekers- en doktersassistenten AccreDidact apothekers- en doktersassistente... 138 meter Met AccreDidact kun je snel en efficiënt nascholen waar en wanneer jóu dat uitkomt. O...
BSL Psychologie BSL Psychologie 335 meter Actueel en bijblijven op het gebied van psychologie en psychiatrie #professional. Bo...
Sorgente Sorgente 2 km ondanks vermelding dat de levering wat langer kan duuren toch vandaag besteld morgen ...
Recensies
Uitstekende en modieuze orthopedische schoenen aangemeten, nu al weer het 4de paar, allemaal verschillend. Ik kan er perfect op lopen, de ondersteuning en pasvorm is heel erg goed. Ook een uitstekende nazorg indien nodig. Zeer zeker een aanrader!
Care Orthopedie ''Wie de schoen past trekt hem aan''. Maar wat nou als je de schoen niet past? Dan moet je zijn bij Care Orthopedie. In 2019 heb ik samengewerkt met deze professionele organisatie in Houten. Wat mij is opgevallen is hoeveel passie Marco eigenaar heeft voor het vak. Zij maken medische functionele schoenen waar je bijna niet eens aan kan zien dat het aangepast schoenen zijn! Ik beveel iedereen die een orthopedische schoen nodig heeft care orthopedie aan.
Care is top. Denken goed mee. Er zitten zowaar een paar mooie modellen in de collectie. Er mogen er nog meer bij, want ook veel lelijke. Ze kunnen helaas niet alles repareren wat wel fijn zou zijn.
Na 8 bezoeken aan Care Orthopedie nog geen goed passende schoenen! Mijn vragen voor aanpassingen werden niet serieus genomen. Tot overmaat van ramp nog schofterig behandeld ook. Ik kom hier niet meer terug.
Heeft voldoende tijd en aandacht en maken werkelijk hele mooie orthopedische schoenen echt een aanrader
Echt mooie orthopedische schoenen, je mag zelfs zelf ontwerpen aandragen. En ze lopen super! Aardige mensen ook. Aanrader!
Mooie schoenen maken ze daar.
Fijn geholpen, goede uitleg meteen een nieuwe afspraak kunnen maken
Orthopedische schoenen en om mee te pronken en trots op te zijn.
Enthousiaste vakmensen met hart voor het ambacht en de client!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid