facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Canilos Snuffelwinkel Gulpen

Canilos Snuffelwinkel Gulpen

Info

Al uw aankopen bij Canilos SnuffelWinkel komen volledig ten bate van de stichting die zich inzet voor de bevrijding van kettinghonden in Griekenland.

Geschiedenis

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00 - 17:00 uur
dinsdag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur
zaterdag 09:30-16:00 uur.

Canilos Snuffelwinkel Gulpen, Looierstraat 22, 6271 BB Gulpen zoekt:
- Vrijwilligers voor minimaal 4 uur per week (=1/2 dag), meer mag ook,
- Bruikbare artikelen voor de verkoop t.b.v. het goede doel.

Momenteel hebben wij een team van zo'n 50 enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers/vrijwilligsters die één of meerdere dagdelen per week actief zijn voor Canilos, bijv. in de winkel, achter de kassa, op de kledingafdeling, bij de boeken en in het magazijn. Ook zijn er collega's die zich bezighouden met techniek, klussen, huishoudelijke ondersteuning en vervoer/transport.
Ondanks het feit dat wij een groot team hebben, kunnen wij nog steeds vrijwilligers/vrijwilligsters aannemen. Heeft u minimaal 4 uur of wel één dagdeel per week over (meer mag natuurlijk ook) en lijkt u het leuk en zinvol om ons leuke team te versterken, kom dan eens kijken in de winkel. Onze vrijwilligers geven u graag meer informatie.

Wij vragen en verkopen o.a.: alle soorten kleding, linnengoed, schoenen, riemen, tassen, koffers, speelgoed, legpuzzels, spelletjes, boeken, lp's, dvd's, cd's, muziekinstrumenten, glaswerk, serviesgoed, bestek, keukenapparatuur, lampen, geluidsapparatuur, gereedschap, schilderijen, fotolijstjes, sieraden, snuisterijen, curiosa, kunst, antiek, kleinmeubelen, dierbenodigdheden, tapijtjes, kantoorartikelen, kampeerspullen, schaatsen, tuinbenodigdheden, sportartikelen enz. enz.
Kom ook eens kijken in onze grote en ruim gesorteerde winkel. U bent van harte welkom!

Bij aankoop van elektrische apparaten, audio apparatuur enz. krijgt de koper altijd een aankoopbon/garantiebewijs mee. Mocht het artikel binnen 14 dagen kapot gaan, krijgt u op vertoon van het garantiebewijs het aankoopbedrag terug. Daar doen wij nooit moeilijk over!

Onderschrijft u onze doelstellingen en wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes over onze winkel? Geef ons dan een "like". Dat doet u door bovenaan onze facebook pagina (Canilos Snuffelwinkel Gulpen) op de knop "vind ik leuk" te drukken.

Zie voor meer info over het goede doel: www.canilos.org .

Adres: Looierstraat 22, 6271 BB Gulpen
Stad: Gulpen
Route: Looierstraat 22
Postcode: 6271 BB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands winkel Gulpen, Canilos Animal Foundation, Winkels Gulpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 57 meter Veel snoep boor kamp
ALDI Gulpen ALDI Gulpen 57 meter Mooie, ruim opgezette supermarkt. Prijstechnisch gezien een ideale aanvulling op de P...
Recensies
Canilos SnuffelWinkel en Meubels & More zijn de twee leukste en beslist mooiste kringloopwinkels in het Heuvelland gelegen aan de Looierstraat 22 en de Cobbejennegats 2 te Gulpen. Ruim 50 enthousiaste vrijwilligers zorgen dat gebruikte spullen weer in topconditie worden gebracht en daarmee een tweede leven krijgen zodat verspilling wordt tegen gegaan wat niet alleen goed is voor het milieu maar beslist ook voor uw portemonnees. Het assortiment is reuze, de bediening en service zijn top en de prijzen zijn uitermate gunstig. Kortom een bezoek meer dan waard. Geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag van 09.30tot 17.00 uur en zaterdags van 09.30 tot 16.00 uur. En het belangrijkste van alles, de opbrengst komt ten goede voor de bestrijding van de kettinghonden in Griekenland.
Leuke winkel en vooral: netjes! De spullen zijn wat duurder dan in een gemiddelde kringloopwinkel, maar omdat het besteedt wordt aan het redden van honden, heb ik dat er wel voor over.
gratis parkeren bijna voor de deur en hele aardige medewerkers ik kwam 5 minuten voor sluitingstijd maar ze waren behulpzaam en vriendelijk de winkel was schoon en mega opgeruimd ik kom graag terug tijdens de reguliere openingstijden
Super fijn winkelen, leuke dingen te krijgen voor een redelijke prijs.
Heel netjes ingericht. Goede prijzen. Aardige vrijwilligers.
Ze waren eerst vriendelijker... Wie weet? ik ben een allochtoon. Daarom misschien!
Snuffelwinkel .netjes.leuke mensen.opbrengst voor goed doel.
Fijne snuffel winkel, aardige mensen, leuke spulletjes en.... voor een goed doel. Ons griekje Megia mag ook mee naar binnen, en zit lekker in haar buggy alles te bekijken
Leuk gezellig maar niet goedkoop
Zeer arrogante medewerkers die zonder te kijken een grote aantal spullen weigeren, dit is diverse keren voorgekomen. RD4 was gelukkig wel blij met de spullen. Als je spullen kwijt wilt, niet naar deze winkel gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid