facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALDI Gulpen

ALDI Gulpen

Info

Welkom bij onze winkel, hier zult u actuele content vinden over ons filiaal.



"ALDI is één van de grootste Europese winkelketens met bijna 500 supermarkten in Nederland. ALDI staat bekend om het versaanbod zoals ovenvers brood, groenten en fruit AGF, verse vleeswaren en een ruim aanbod van kaas en wijn. Maar ook voor heerlijke maaltijdsalades, sandwiches, smoothies en kant-en-klaarmaaltijden ben je bij ALDI aan het juiste adres. Iedere week heeft ALDI ook de beste non-food aanbiedingen op het gebied van mode, woondecoratie, huishoudelijke artikelen, gereedschap, multimedia en nog veel meer! ALDI is in Gulpen gevestigd aan het adres: Looierstraat 20. De supermarkt in Gulpen is 7 dagen per week geopend en beschikt over diverse A-merken, biologische- vegetarische- en Fairtrade producten."
Adres: Looierstraat 20, 6271BB Gulpen
Stad: Gulpen
Route: Looierstraat 20
Postcode: 6271BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Aldi Gulpen Openingstijden, Openingstijden Plus Gulpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Canilos Snuffelwinkel Gulpen Canilos Snuffelwinkel Gulpen 57 meter Canilos SnuffelWinkel en Meubels & More zijn de twee leukste en beslist mooiste k...
Kruidvat NL Kruidvat NL 102 meter Veel snoep boor kamp
Recensies
Mooie, ruim opgezette supermarkt. Prijstechnisch gezien een ideale aanvulling op de Plus aan de overkant voor de dagelijkse boodschappen. Het assortiment bij de Aldi is helaas soms wat beperkt. Deze Aldi heeft geen eigen parkeerplaats, waardoor parkeren soms wat lastiger is en de boodschappen verder gesleept moeten worden.
Goede aldi, genoeg te halen, lekker dichtbij huis en fijne werknemers!
Normale Aldi. Feestwijnen wel veel goedkoper dan in België
Weinig parkeerplaatsen, producten zijn duur, Aldi geeft niet echt extra koopkracht
Elke keer als er weekaanbiedingen zijn op woensdag of zaterdag zijn ze 1 minuut na opening uitverkocht. Of de inkoop klopt totaal niet of alles wordt vantevoren al gereserveerd/verkocht, anders snap ik het niet. Eerst bij badkameraccesoires, toen weer met Solar tuinlampen en vandaag alle rookmelders uitverkocht terwijl de aanbieding vandaag ingaat. Zeer frustrerend als je extra naar de winkel gaat hiervoor!
Prima assortiment. Kon alles vinden wat op m'n lijstje stond!!
Voor de omgeving een mooie ruime winkel. Behoorlijk assortiment. Inmiddels ook A-merken, maar niet echt voordeliger dan bij andere supers.
Aldi in Gulpen Zuid-Limburg geweest. Dat is één van de nieuwere. Netjes en ruim.
maar 1 kassa open en in winkel geen personeel waar je iets aan kan vragen smorgens vroeg
Typische Aldi veel voor weinig, top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid