facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Uiterwaard

Camping de Uiterwaard

Info

Camping de Uiterwaard is gelegen in Lexmond, nabij Vianen, Nieuwegein en Utrecht. De camping biedt genot aan verschillende leeftijdsgroepen.



"Middelgrote ca 100 plaatsen camping aan de Lek met veel speelgelegenheid voor jonge kinderen. Hemelse uitzichten over de Uiterwaarden en altijd wat bekijks op de Lek. Utrecht is vanaf ons strandje te zien net als de grootste kerstboom van NL. Een kinderbad van 20 cm tot 50 cm met een glijbaan. Springkussen, skelters en ga zo maar door. We zijn samen met de gasten een échte familiecamping, aardige, sociale mensen. De horeca is in het weekend open voor een patatje of Surinaams eten! Cocktails en bier is er uiteraard ook. In de ochtend is er ook ontbijt bij genoeg aanmeldingen."
Adres:
Telefoonnummer: 06 14 682 489
Stad: Lexmond


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis Het Bosch Lexmond Huis Het Bosch Lexmond 960 meter Mooie locatie om een feest te vieren. Ruim opgezet. Goede catering en sanitair. Het z...
Recensies
Wat hebben we weer een heerlijke tijd gehad bij Camping Uiterwaard!! Er is een fijne ontspannen sfeer, en heel veel te doen voor de kinderen. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en in het weekend kan je ook een heerlijke maaltijd mee eten, of een vers ontbijtje. Wij komen hier zeker weer terug! Het is overigens erg zonde voor de camping eigenaar dat de camping hiernaast, camping "leuk" extreem weinig parkeerplaats heeft geregeld. Hierdoor heeft de eigenaar van uiterwaard continu last dat gasten van camping leuk op zijn eigen terrein parkeren. En hier vervolgens boos om worden dat ze weg moeten en een slechte review achterlaten. Op sommige plekken oogt de camping een tikje rommelig, maar de eigenaar is hard op weg om alles aan te pakken, en continu te verbeteren
Fijne familie camping Zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, doordat er een peuter zwembad is. Hierdoor konden wij heerlijk tot rust komen, en de kinderen lekker spelen in het zwembad. Ook aan de lek is het met warm weer heerlijk vertoeven op het fijne zandstrand. Er zijn hier veel vaste seizoens plekken waardoor de kinderen snel vriendjes maken, en zich de hele dag konden vermaken. Er werden ook leuke activiteiten georganiseerd Bingo BBQ Kinderdisco Ook bij een warme avond kan je gezellig nog een drankje drinken op het terras. In het weekend kan je daar ook een maaltijd reserveren of Ontbijt of brunch Heerlijk vers!! Wij komen hier zeker nog terug!!
Een heerlijke, gezellige camping waar een soort familiegevoel leeft. Veel speeltoestellen, springkussen en een zwembad voor de kinderen. Elke vrijdag avond kinderdisco en op zaterdag een speciaal gerecht in het restaurant. Echt een aanrader voor zowel met als zonder kinderen. Alleen jammer dat de eigenaar van de naastgelegen camping Camping Leuk extra veel geld vraagt voor het parkeren op zijn camping. Hierdoor proberen hun gasten de auto op het parkeerterrein van deze camping neer te zetten. Als ze hier dan door de eigenaar op worden gewezen kan hij nog een grote mond en een slechte review krijgen ook. Sneu voor deze eigenaar want het is een zeer welwillende en vriendelijke man. Wij hebben hier nu 2 weken gestaan en komen volgend jaar zeker weer terug.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar, mooi uitzicht over de rivier de Lek, sanitair gebouw is schoon en voldoende, aanbeveling voor mensen die een rustige omgeving zoeken
Vriendelijke beheerder klein zwembadje max 50cm diep ook strandje aan de lek aan doorgaand water Super tijd gehad gaan eens terug of meer malen
Leuke plek. Aardige eigenaar. Maar wij komen niet meer terug. 54 euro voor en zeer basic plaats en dito sanitair. Nog nooit zo duur gestaan en ook de douche nog appart moeten betalen. Dus zoals gezegd hier komen wij niet meer terug. Overigens betaalde wij hier in 2019 32 euro dus een fraaie verhoging. Nog ff een uitleg van het bedrag. Basis 30 euro. 10 euro voor twee honden. 7.50 voor het uitzicht? Stroom en toeristenbelasting 6 euro.
Heel gezellige, kindvriendelijke camping. Fijne schaduwplekken onder de bomen en een heerlijk strandje aan de Lek. Vriendelijke eigenaren en schoon sanitair.
Wat een heerlijke familie camping! Sanitair was schoon, lekkere warme douches en gezellig mee-eten op zaterdagavond. Heerlijk strandje aan de lek, zwemmen met mooi weer en de hond was welkom en kon ook lekker mee zwemmen. Wij hebben genoten van de rust en het uitzicht.
Zeer vriendelijke beheerders, prachtlocatie met tent, camper of caravan aan de rivier, zwemstrandje! Eenvoudig, wat verouderd sanitair. Goedkope camping. Ideaal voor kanotrektocht!
Zeer mooie omgeving, vanuit de caravan uitzicht over velden en paarden. De Lek, heerlijk zwemmen en mooie uitzichten. De beheerder liet ons zelf ons plekje uitkiezen en was zeer geduldig en vriendelijk. Het is een kleine camping met goede faciliteiten. Sanitair is netjes, de koffie lekker en ook het eten was goed! Er staan veel sta- caravans. Maar het veld voor tourcaravans staat om de airtrampoline en speeltoestellen heen. Er groot en ruime plaatsen. De beheerder is erg betrokken bij de gasten. Onze kinderen willen graag een diep zwembad en houden niet van natuurwater. Vandaar dat we niet meer terug komen. Maar het is echt prachtig en een aanrader als je op en top vakantiegevoel in eigen land wilt ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid