facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats 't Haantje

Camperplaats 't Haantje

Geschiedenis

Camperplaats ’t Haantje is fraai gelegen op de Hondsrug nabij Emmen (met o.a. Wildlands adventure Zoo) Het is een mooi beschut terrein met 30 plaatsen met een variatie in afscheidingen en ligging ten opzichte van de zon. De plaatsen variëren in lengte van 8 tot 15 meter. De breedte van de plaatsen varieert van 5,5 tot 7,75 meter. De verharding op de staanplaatsen is waterpas gelegd.
Voor iedere plaats is een 6A stroomaansluiting in de nabijheid. Er is vuilwaterafvoer, stortplaats voor toilet en tappunt voor drinkwater. In het toiletgebouw zin voldoende douches en toiletten en er zijn twee afwasplaatsen. Ook voor rolstoelgebruikers is het gebouw goed toegankelijk."Camping met eetgelegenheden"
Adres: Haantje 8, 7874 TK Odoornerveen
Telefoonnummer: 0591-512302
Stad: Odoornerveen
Route: Haantje 8
Postcode: 7874 TK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Odoorner Luchtvaart Club Odoorner Luchtvaart Club 3 km Fff aan het buurten geweest . Was er al een tijd niet meer geweest
Recensies
Leuke camperplaats. Ruime stille veldjes en een groot sanitair gebouw. De douches waren niet schoon en bij de wc's ontbrak er wc papier. We hebben nog gegeten bij het restaurant. Supergoed eten en aardige eigenaren.
Wij zijn hier voor de tweede keer. Vorig jaar was de camping net overgenomen en stonden hier toen al met veel plezier. Zeer vriendelijke en sociale eigenaren. Je wordt hartelijk ontvangen en de camping is ruim opgezet. Prima toiletgebouw en het horeca gedeelte is ook goed. Je kan er heerlijk eten. Vergeleken met vorig jaar lijkt het wel of Hans en Kina het al jaren doen en staan open voor verbeteringen. Kortom zeer zeker de moeite waard om deze camping te bezoeken. Wij komen hier zeker weer met de Camper terug. Groetjes Fam de Haan en Fam Jansen.
Prachtig aangelegde camping met ruime plaatsen in een landelijke en zeer rustige omgeving. De camping bestaat uit meerdere kleine velden die met bomen zijn omzoomt, de velden op zich zijn ook weer voorzien van veel groen zodat er een parkachtig geheel ontstaat! Het sanitair gebouw is keurig, elektra, warmwater en douchen zijn bij de prijs inbegrepen. Verder beschikt de camping over een gezellige cafetaria beperkte kaart. De zeer enthousiaste beheerders familie, met hard voor de zaak, maken het geheel meer dan compleet! Kortom een absolute aanrader, wij komen zeker nog eens terug.
Wat een fijne camping. Ruime plaatsen, schoon sanitair, een hoek met leesvoer en we vonden de prijs niet hoog : 19,60 € voor 1 nacht 2 pers. Met camper Geen extra kosten voor douche en elektriciteit Op fietsafstand van Emmen 6,5 km
Soms is er een camping die net dat beetje extra's heeft, waardoor je graag terug komt. 't Haantje is zo'n camping. Mooi gelegen kampeerterrein met veel bossages. Een rustige camping met schoon sanitair. In het restaurant kun je een lekker hapje eten voor een hele vriendelijke prijs. Het belangrijkste is wel de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaren, Hans, Kina en dochter Dominique. Zij weten op hun eigen wijze een hele prettige sfeer te creëren. Daardoor is 't Haantje voor ons een camping waar we graag terug komen.
Ruim opgezette camping met horecagelegenheid. Heb hier 5 dagen gestaan om met de fiets dit deel van de hondsrug te ontdekken. Eigenaar informeert dagelijks of alles in orde is. Prima
Mooie plek mooie fiets routes Emmen valte Odoorn odoornerveen en lekkere snietser goed sanitair zeker de moeite waard.
Heel erg perfect. Fietsen, wandelen. Plaatsen een duim, zoek een plaats en het komt goed. Sanitair is ruim voldoende. Grote plekken, vlak. Vooral rust. Mooi viswatertje op 100 meter. Ik geeft het een 9. Je moet hier in het restaurant eens een snitseltje gaan eten. Fantastisch. Ook een aanrader voor motorrijders.
Fijne groene minicamping met leuk restaurantje waar je goed kan eten voor een meer dan prima prijs. Mooie verharde ondergrond voor de camper. De eigenaren hebben een hart voor de zaak en waren zeer vriendelijk.
Tijdens onze fietstocht kwamen we bij Camping t,haantje langs ; super plek om op hun terras te zitten ; fijne koffie ect en zeer betaalbaar, zeer vriendelijke eigenaars.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid