facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria De Smuller

"Cafetaria De Smuller, in het mooie Bakel staat bekend om de dag vers geschilde friet, diverse eigen gemaakte snakcks, runderstoofvlees, Halve Haan, diverse vegatarische producten, hamburgers van de bakplaat, friet specials, broodjes."
Adres: Van de Poelstraat 7, 5761 re Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-341260
Stad: Bakel
Route: Van de Poelstraat 7
Postcode: 5761 re



op zoek naar gerelateerd: De Smuller Bakel menu, Frietzaak Bakel, Smuller menu, Whizz burger bestellen, Belhamel Bakel, Frietzaak Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria De Smuller Bakel Cafetaria De Smuller Bakel 0 meter Eten is altijd nog goed warm bij bezorging. Prijs kwaliteit verhouding is ook echt he...
Cafetaria plus de Smuller Bakel Cafetaria plus de Smuller Bakel 0 meter Friet met mayo... friet zoals friet moet zijn! Zoals ik dat, heel soms, als kind van ...
Recensies
Zonder een recensie gelezen kwamen we per toeval uit bij Cafetaria plus De Smuller. We zijn blij verrast. Zaak oogt schoon en vriendelijk personeel. We besloten het simpel te houden met een frietje en een frikandel speciaal. Binnen 10 minuutjes kregen wij keurig een bord met friet en daarbij onze snack. Geen grote klodder mayo maar prima bescheiden in het midden. Even werden we verrast door de 'magere' frietjes, maar bleken heerlijk te smaken. De zaak ligt in een gezellig straatje met een diversiteit aan horeca.
De bamibal was inderdaad heeeerlijk. Het stond trouwens ook op het papieren zakje er omheen: 'something special' en dat was zeker niet gelogen. : Vriendelijke groeten uit Gemert:
We hebben hier een heerlijk eigen geschilde gfrietje gegeten.
Voor degene die friet vers van de aardappel wil genieten, is hier zeker op het juiste adres.
Klein bakje friet speciaal voor 3euro met net niet genoeg saus en ui. De friet was wel lekker.
Kinderfriet speciaal: Ik kreeg een papieren bakje met wat dunne, verkreukelde steeltjes friet er in. De portie was matig en de speciaal hield ook niet over. Wat me het meeste opviel was dat de uitjes niet fris smaakten. De friet zelf had wel een lekker zoet smaakje. De frikandel speciaal was matig van smaak, maar beter belegd; de mayo plakte aan de rand van het bakje en de curry was net te weinig. Ook hier miste ik het lekkere frisse en knapperige gevoel van de uitjes. De gehaktbal speciaal was te hard gebakken en daarom wat bitter van smaak. De uien waren aan de buitenkant verbrand en aan de binnenkant nog rauw. Ook hier was de ketchup net aan de weinige kant. Voor € 7,05 viel deze maaltijd mij tegen. Zeker omdat ik hem ophaalde op het moment dat er niemand in de friettent was en de jongedame alle tijd aan mij kon besteden.
Lekker snel aan de beurt en ons eten was ook zo klaar. Frietjes kreeg je op n bord geserveerd. Top service. Vriendelijk personeel.
Vriendelijke mensen. Lekker eten. Goede service.
De Smuller in Bakel kan ik echt aanraden aan iedereen die van verse zelfgemaakt friet houdt. Ze hebben een uitgebreid menu waar iedereen zijn/haar keuze kan maken. De friet word zelf vers voorbereid in de keuken, dit heb ik zelf mogen ervaren. Zowel binnen als buiten heb je een prima zitgelegenheid en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Neem gerust een bezoekje, het is echt een aanrader.
De zaak werd mij aanbevolen door de gerant van café Thuis te Berg en Donk. Ik als Vlaamse toerist die houdt van lekkere friet, daarheen dus. De uitbaatster negeerde mij volledig van het moment dat ik binnenliep en liet alle NL klanten voorgaan. Geen woordje uitleg niks... Vriendelijk is anders...De zaak dan maar verlaten en heel smakelijk gaan eten bij restaria Den Belhamel iets verderop. Daar helpen ze toeristen met de GLIMLACH.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid