facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria De Smuller Bakel

Cafetaria De Smuller Bakel

Info

Maandag t/m zondag van 11.00- 21.00 uur



"Cafetaria De Smuller, in het mooie Bakel staat bekend om de dag vers geschilde friet, diverse eigen gemaakte snacks, runder stoofvlees, Halve Kip , diverse vegatarische producten, hamburgers van de bakplaat, friet specials, broodjes, verse pasta's, wokgerechten en salades."
Adres: vd Poelstraat 7, 5761 BW Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492341260
Stad: Bakel
Route: vd Poelstraat 7
Postcode: 5761 BW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: De Smuller Helmond, Cafetaria Deurne, Belhamel Bakel, Smullers menu, Shoarma Bakel, Efood leens, E Food, NTF e food
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria De Smuller Cafetaria De Smuller 0 meter Zonder een recensie gelezen kwamen we per toeval uit bij Cafetaria plus De Smuller. W...
Cafetaria plus de Smuller Bakel Cafetaria plus de Smuller Bakel 0 meter Friet met mayo... friet zoals friet moet zijn! Zoals ik dat, heel soms, als kind van ...
Recensies
Eten is altijd nog goed warm bij bezorging. Prijs kwaliteit verhouding is ook echt helemaal top. Zou nog graag meer vega snacks willen zien, maar dat is ook alles wat ik als verbeter punt kan aangeven.
Lekker eten zonder plastic bakjes! Goed voorbeeld voor de rest, wij komen vaker!
Wij gaan speciaal voor de lekkere ijscoupes naar de Smuller.
Zonder een recensie gelezen kwamen we per toeval uit bij Cafetaria plus De Smuller. We zijn blij verrast. Zaak oogt schoon en vriendelijk personeel. We besloten het simpel te houden met een frietje en een frikandel speciaal. Binnen 10 minuutjes kregen wij keurig een bord met friet en daarbij onze snack. Geen grote klodder mayo maar prima bescheiden in het midden. Even werden we verrast door de 'magere' frietjes, maar bleken heerlijk te smaken. De zaak ligt in een gezellig straatje met een diversiteit aan horeca.
Klein bakje friet speciaal voor 3euro met net niet genoeg saus en ui. De friet was wel lekker.
We hebben hier een heerlijk eigen geschilde gfrietje gegeten.
Verschrikkelijk personeel heel wrg klant ontvriendenlijk
De bamibal was inderdaad heeeerlijk. Het stond trouwens ook op het papieren zakje er omheen: 'something special' en dat was zeker niet gelogen. : Vriendelijke groeten uit Gemert:
Kinderfriet speciaal: Ik kreeg een papieren bakje met wat dunne, verkreukelde steeltjes friet er in. De portie was matig en de speciaal hield ook niet over. Wat me het meeste opviel was dat de uitjes niet fris smaakten. De friet zelf had wel een lekker zoet smaakje. De frikandel speciaal was matig van smaak, maar beter belegd; de mayo plakte aan de rand van het bakje en de curry was net te weinig. Ook hier miste ik het lekkere frisse en knapperige gevoel van de uitjes. De gehaktbal speciaal was te hard gebakken en daarom wat bitter van smaak. De uien waren aan de buitenkant verbrand en aan de binnenkant nog rauw. Ook hier was de ketchup net aan de weinige kant. Voor € 7,05 viel deze maaltijd mij tegen. Zeker omdat ik hem ophaalde op het moment dat er niemand in de friettent was en de jongedame alle tijd aan mij kon besteden.
Lekker snel aan de beurt en ons eten was ook zo klaar. Frietjes kreeg je op n bord geserveerd. Top service. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid