facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe City Castricum

Cafe City Castricum
Adres: Dorppstraat 22, 1901 EL Castricum
Telefoonnummer: 0655165678
Stad: Castricum
Route: Dorppstraat 22
Postcode: 1901 EL


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 02:00

Recensies
Leuke cafe en aardige personeel. Veel soorten bier
leuke krokodil, super trooper vinger in...
Leuk café in Castricum voor jong en oud . Poolen darten het kan daar allemaal. Patrick en zijn mensen staan klaar voor een gezellig avondje. PS nog bedankt Patrick we vonden het hartstikke gezellig.
Was voorheen wel leuk altijd. Nu helaas onwijs druk, veel te jonge mensen en ook slechte DJ's die nummers na 20seconde wisselde. Hierdoor geen leuke avond gehad. Personeel blijft altijd goed en beleefd. Hopelijk volgende keer weer beter, blijft beter dan de naast gelegen bar en kroegen.
Super fijne plek! Ook gewoon op dinsdag gezellig. Leuk personeel, neemt echt de tijd voor een praatje. Pooltafel stond wel een beetje scheef en de bar op een ongelukkige plek. Vrij smalle doorgang in het midden. We vroegen nog naar hapjes, maar de sop in de spoelbak was net vervangen.
Leuke tent. Uitgaan vooral voor 18-23. Je kan het afhuren voor feesten en er is een pooltafel en er zijn dart borden voor die er van houd. Met uitgaan is er een garderobe voor een eurotje maar er zijn ook haakjes voor jassen langs de muren als je niks waardevols in je zakken laat.
Prima lokale kroeg, maar de bar zit op een ongelukkige plek. Als het druk is kan je amper naar achter lopen vanwege de nauwe doorgang.
Gezellige dorpskroeg waar veel Castricummenaren samen komen voor een borrel. Voor de liefhebber is er een pooltafel en dartspel aanwezig.
Leuke plek met mooi dak terras en goed en ruim aanbod aan speciaal biertjes.
Van alle heterokroegen waar ik mijn geld kan verliezen, verlies ik het hier het liefst. Reden: regenboogvlag en speciaalbier.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cafe City Castricum.

Castricum café

openingstijden, locatie, vervoer. Dorppstraat 22 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cafe City Castricum adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cafe City Castricum. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cafe City Castricum delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid