facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BALU

BALU

Info

Grand Café BALU Castricum

Geschiedenis

Ons Café Balustrade is een gezellig cafe voor jong en oud, in de zomer vinden er veel live-muziek evenementen plaats op het horecaplein voor het cafe, verder beschikt het cafe over een ruim opgezet verwarmd terras.

Adres: Dorpstraat 35A, 1901EH Castricum
Telefoonnummer: 0617010845
Stad: Castricum
Route: Dorpstraat 35A
Postcode: 1901EH


Recensies
Zeer klantvriendelijk. Wilde een cocktail die inmiddels niet meer op de kaart stond. Het ging om de cocktail van de week maar dan van de week ervoor. Heb alles in nog in huis dus die kunnen we ook maken was de reactie van de bediening.
Aan de Dorpsstraat gelegen grand café, hebben een aardige lunchkaart, met genoeg mogelijkheden. Vriendelijke en rappe bediening Rolstoeltoegankelijkheid: Kan wel op terras komen, maar de deur heeft een kleine drempel, dito voor de toiletten.
Heerlijk verwarmd buiten terras en je mag er ook nog roken. Gezellig druk, goede bediening. Cocktail opzich wel lekker, alleen de likeur 43 is er vrij snel overheen gevlogen wat de coctail waterig maakt.
Was heel gezellig. Lekkere koffie en de wijn was ook heerlijkService: 4/5
Via social deal hier beland. Het is een leuk tentje met goed personeel. Toch doet het 'restaurant' meer denken aan een grote kroeg. Het eten was prima, maar wel een zeer karige portie. Ik koos voor de saté, dit was slechts één stokje. Mijn vriendin koos voor de fish 'n chips en kreeg echt een mini lekkerbekje van +/- 10cm. Zelfs voor het gereduceerde bedrag van Social Deal vonden wij dit een karig diner. Als je reclame wilt maken voor jouw toko via social deal, begin dan eens met goede porties te serveren. Ik doel dan met name op het hoofdgerecht. Ik zal dit nooit aan iemand aanbevelen door deze matige porties. Best een prima avond gehad samen, veel keuze van de drankkaart en de prijzen waren reëel voor de drankjes.
Om 17:00 wezen eten, als enigsten op het terras. Super snelle service, heerlijk eten en vult goed. Ook de prijsen vallen mee. Klein assortiment eten maar groot assortiment drinken.
Buiten op het terras, gezellig . Leuke kaart en vriendelijk personeel. Jammer dat de carpaccio er niet "vers gemaakt" uitzag , maar zo uit de koelkast . Even de carpaccio fris /losmaken van het bord lijkt me beter , ziet er beter uit. Gewoon een tip..
Vanmiddag op terras muntthee besteld, vol met beestjes, ik terug er mee, zegt zo'n man, " wat heb je ermee gedaan"? Ik niets, jullie hebben de munt niet gewassen, hoe bedoel je klantvriendelijk. Moet er niet aan denken om daar te gaan eten
Fantastisch gegeten met familie.Lekker buiten maar met terrasverwarming heerlijk buiten kunnen zitten.Zeer attent personeel en uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Prijs /kwaliteit is meer dan goed. Het is een plek waar je fijn samenkomt met vrienden of familie. Aanrader.
Te gek wat een goeie tent! Super vriendelijk en als tip geregeld! Dank voor jullie gastvrijheid! Dankzij jullie was de reünie geslaagd en we hebben daarna nog heerlijk gegeten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BALU.

Castricum café

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpstraat 35A castricum bar kaart stadsplattegrond, satellietweergave. BALU adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BALU. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BALU delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johnny's Johnny's 30 meter Een heel gezellig café met een fijn terras en lieve medewerkers. Echt een aanrader!
De Stiefel De Stiefel 58 meter altijd gezellig kan niet wachten tot jullie weer helemaal open mogen
Tapperij de Stiefel Tapperij de Stiefel 58 meter Koffie en chocomelk gedronken, erg vriendelijke mensen. Je voelde je er welkom. Zeker...
The Nex The Nex 70 meter Klein, fijn, vertrouwde locatie met leuke mensen om de voeten van de vloer te heffen ...
Mister Jones Mister Jones 72 meter Elke maand nodigt Mister Jones je uit voor een exclusieve avond in Castricum. Een avo...
Cafe City Castricum Cafe City Castricum 72 meter Leuke cafe en aardige personeel. Veel soorten bier
Toetje Toe Toetje Toe 76 meter FeestCafe Toetje Toe, Het gezelligste feestcafe van Castricum
Hotel - Grand Café het Oude Raadhuis Hotel - Grand Café het Oude Raadhuis 173 meter Fantastisch hotel in het oude gemeentehuis midden in Castricum. Prachtige kamers, hee...
Cafe My Way Cafe My Way 339 meter Ik vind het een mooi stel mensen die er werkrn en klanten allemáál aardige mensen ...
Cafemyway Cafemyway 339 meter Gezellig leuke kroeg, met redelijke prijzen.
Vos Food's Eetcafé Geversduin Vos Food's Eetcafé Geversduin 2 km Over het algemeen slechte bediening, werkt langs elkaar heen... Kreeg net ook via via...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid