facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Belgique Breda

Café Belgique Breda

Info

Binnenkort open aan het Van Coothplein. Café Belgique brengt u een groot assortiment Belgische bieren, heerlijke wijnen en klassieke Belgische gerechten!

Adres: Nieuwe Ginnekenstraat 2, 4811 NR Breda
Stad: Breda
Route: Nieuwe Ginnekenstraat 2
Postcode: 4811 NR


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 00:00

Recensies
Heerlijke lunch bij Cafe Belgique! Vriendelijk personeel en menukaart met ruime keuze. Een aanrader!
Op een dinsdag om 18u met 3 personen gegeten aan een te krap tafeltje. Was blij met de vensterbank om wat extra dingen op te zetten. Bediening was matig, ruim 10 minuten gewacht voordat 1e drankje werd opgenomen. We kwamen speciaal voor de paling in t groen, echter de hoeveelheid viel wat tegen met slechts 3 stukjes en het viel niet goed van de graat af. De biefstuk was aan de taaie kant en stoofvlees smaakte te zurig is natuurlijk kwestie van smaak. Ik vond de Belse frietjes wel lekker.
Prima. Mosselen naturel is beter dan met room. Carolus bier uitstekend. Prima bediening.
Zaterdag bij Café Belgique gaan eten en wat is dit een leuk café! Je kan er heerlijk eten onder het genot van een van de vele Belgische biertjes. Het personeel is erg vriendelijk en beleeft. Zeker een aanrader om een keer te gaan eten of een lekker biertje te drinken!!
Heerlijk gegeten in een leuk gezellig eetcafé. Heerlijke Belgische gerechten. De steak tartaar is zeer aan te raden. Vlotte, vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug.
Lekker, eerlijk en gezellig gegeten. Prima sfeer, leuk personeel en geen fratsen. Keuze uit "echte bieren" en goed advies bij de gerechten voor wb die keuze. Top
Goeie sfeer, heerlijke gerechten en mooie bierkaart. Aanrader! Reserveren noodzakelijk; dat zegt genoeg.
Enkel wat gedronken,heel vriendelijke bediening als Belgen, beetje chauvinistisch zijn
Goeie bediening, leuke sfeer en Antwerpse eigenares. Geweldig leuk team met een voortreffelijke chef--kok. My place to be !! Altijd interessante babbel met Paul
Ontzettend duur. Dat valt echt zwaar tegen. Drukke kruising. Klein en rumoerig. Zo jammer van de prijs en de lokatie met zo'n uitgebreide en verassende menu kaart. Dames van de bediening wel erg attent en vriendelijk. Respect voor het feit dat ze het binnen en buiten bij weten te houden met slechts 3 dames.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Café Belgique Breda.

Breda restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwe Ginnekenstraat 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Café Belgique Breda adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Café Belgique Breda. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Café Belgique Breda delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid