facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C Gallery Occasions - Detail Cleaning

C Gallery Occasions - Detail Cleaning

Info

Gespecialiseerd in jong gebruikte exclusieve occasions

Geschiedenis

C Gallery is een jonge en dynamische onderneming met een heldere visie. Onze selectie occasions worden op basis van staat in combinatie met een scherpe prijs aangeboden. Wij bieden hoofdzakelijk jong gebruikte auto's aan met relatief lage kilometerstanden.
Onze auto's zijn veelal afkomstig van lease- en financieringsmaatschappijen.
De auto's worden allemaal geleverd met een-of meerdere vromen van garantie.
Dit zit inbegrepen in de prijs, en dus zijn er geen extra kosten aan verbonden.



"Met meer dan 15 jaar ervaring is C Gallery een ervaren specialist in exclusieve auto’s. Niet alleen onze ervaring, maar ook onze passie voor auto’s maakt C Gallery de meest toonaangevende autodealer in Nederland. Ons team van toegewijde mensen staat altijd klaar om u te adviseren. Zelfs na openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Onze doelstelling is niet voor niks het vinden van uw droomauto."
Adres: Wijzend 68A, 1688 JB Nibbixwoud
Telefoonnummer: +31655233728
Stad: Nibbixwoud
Route: Wijzend 68A
Postcode: 1688 JB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Gallery Nibbixwoud, Gallery Exclusive, Car Gallery Rhoon, Garage Nibbixwoud, Cris De La Torre Diaz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Ilbrink Autobedrijf Ilbrink 221 meter Echt bedrijf waar nog tijd genomen wordt voor de klant. Super vriendelijk en eerlijke...
Ilbrink webshop voor al uw auto-accessoires Ilbrink webshop voor al uw auto-accessoires 221 meter Goed bedrijf . Weten wat ze doen en nooit te beroerd om te helpen . Ze zitten ook in ...
Auto Reijmann Auto Reijmann 241 meter Wij hebben hier een hele mooie Nissan gekocht. Alles bespreekbaar en problemen keurig...
Recensies
Na lang zoeken naar mijn favoriete auto kwam ik eind mei bij CGallery terecht. Meteen een afspraak gemaakt met Bas van Diepen. Zeer vriendelijke en professionele ontvangst, in een gloednieuw pand, en de MB AMG GTS bekeken. De keuze was snel gemaakt aangezien alle gewenste keuzes konden worden afgevinkt. Bas heeft het hele aankoopproces heel efficiënt begeleid en wist met zijn vriendelijke en innemende persoonlijkheid alles in goede banen te leiden. Bedankt voor de perfecte service!!
Vorig jaar november kwamen we langs voor een auto bij CGallery: een Audi A6 competition. We hebben de auto bekeken en konden meteen een testrit maken. Daarna kwamen we aan de praat met Jordi en was het ook mogelijk om onze huidige auto een Volvo V40 in te ruilen. Aangezien een nieuwe auto niet een aankoop is die je vaak doet, moesten wij hier nog even goed over nadenken. Jordi gaf ons hiervoor de tijd en na wat geapp, gebel en onderhandelen kwamen we tot een deal. Inmiddels hebben we de Audi 1,5 maand in ons bezit keurig afgeleverd en met 3 maanden garantie en zijn we 5.000 km verder mede door de Wintersport in Oostenrijk. Hij rijd super en kwam met vlag en wimpel door de check bij onze eigen garage. We zijn ontzettend blij met deze Audi en willen de mannen van het CGallery team bedanken voor het meehelpen en meedenken.
Prachtige Volvo XC60 hybrid aangeschaft via CGallary. Binnen de garantieperiode begon de auto problemen te geven met de ERAD koppeling. Wouter van C Gallery heeft het probleem erg professioneel en klantvriendelijk opgepakt. Nadat Volvo Nederland het probleem had beoordeeld kwam CGallary er door second opinion achter dat het probleem formeel onder een garantie cq coulance regeling viel bij Volvo. Volvo Nederland heeft dit helaas af laten weten. Hierna is mijn auto terug gegaan naar de dealer waarbij het gehele probleem ter waarde van 3800 euro kosteloos aangepakt. Hartelijk dank Wouter voor de tijd en energie die je erin gestoken hebt. Ik beveel CGallary van harte aan!
Super bedrijf. Komt afspraken na en levert kwaliteit tot in de kleinste details. Als je een exclusieve auto zoekt is C Gallery Exclusive de juiste adres.
Bas is een fijne verkoper. De auto werd nauwkeurig beschreven en de onderhoudshistorie geheel inzichtelijk gemaakt. Ik kom zeker nog eens terug in de toekomst.
Bij c-gallery wordt je ook als jongere klant top geholpen, een ruimschoots aanbod aan prachtige auto’s en top verkopers maakt dat ik C-gallery 5 sterren geef.
Perfect geholpen. Super mooie winkel . Zeer tevreden. eigen auto ingeruild goeie deal gemaakt . Heel blij .
Recentelijk een mooie Volvo V40 gekocht bij C Gallery. Zeer tevreden zowel met de auto als met de Gallery zelf!
Hele fijne ervaring met C Gallery Automotive. Afgelopen weekend zijn wij gaan kijken naar een Renault Mégane GT en hebben gesproken met Jordy. De auto beviel goed, maar toch wilden we niet direct ja zeggen omdat het toch om een flink bedrag gaat. Jordy deed ons een mooi aanbod en wij kregen netjes de tijd om hier over na te denken zonder wat direct toe te hoeven zeggen en de auto werd gereserveerd voor ons. 2 dagen later hebben wij gemaild dat we akkoord gaan en 2 dagen daarna stond de auto met nieuwe APK en netjes gepoetst op ons te wachten. Hebben een heel fijn gevoel over gehouden aan zowel het bedrijf/Jordy als de auto zelf! Aanrader wat ons betreft.
Wat een prachtige zaak, met onwijs mooie auto's. En niet geheel onbelangrijk super leuk gezellig en vakkundig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid