facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Ilbrink

Autobedrijf Ilbrink

Info

U kunt bij ons terecht voor gebruikte occasion, nieuwe auto's, maar ook voor allerlei reparaties, automaat spoelen en onderhoud in onze werkplaats.

Geschiedenis

Autobedrijf Ilbrink is al jaren specialist in Franse auto's. Met ruim 40 jaar ervaring in alle merken auto's. We hebben een ruim assortiment aan occasions en prachtige oldtimers van de Franse merken en we verkopen ook lichte bestelwagens.

Automatenbak Spoelen Nieuw voor alle merken auto,s en bestelbussen sterke verbetering van het schakelgedrag soepel en stillere en zuiniger in gebruik. u automatische versnellingsbak is weer herboren of zelfs als nieuw.

Autobedrijf Ilbrink biedt meer dan dat! Wij verkopen ook nieuwe auto's van vele merken.

Adres: Overspoor 18, 1688 JG Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229 572 942
Stad: Nibbixwoud
Route: Overspoor 18
Postcode: 1688 JG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Nibbixwoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ilbrink webshop voor al uw auto-accessoires Ilbrink webshop voor al uw auto-accessoires 0 meter Goed bedrijf . Weten wat ze doen en nooit te beroerd om te helpen . Ze zitten ook in ...
Auto Reijmann Auto Reijmann 217 meter Wij hebben hier een hele mooie Nissan gekocht. Alles bespreekbaar en problemen keurig...
C Gallery Occasions - Detail Cleaning C Gallery Occasions - Detail Cleaning 221 meter Na lang zoeken naar mijn favoriete auto kwam ik eind mei bij CGallery terecht. Meteen...
Recensies
Echt bedrijf waar nog tijd genomen wordt voor de klant. Super vriendelijk en eerlijkecantwoorden. Raad dan ook iedereen aan hier tekopen.
Bij de apk kwam de banden naar voren. Bespraken we een prijs zou de goodkoopste zijn van het merk wat er onder zat. Blijkt de prijs per band te zijn, nu 2x zo prijzig wat ik normaal gewend was. Volgende keer zoek ik het zelf uit regen, geluid etc en laat ik het doen bij een bandenzaak. Verder was de kwaliteit goed. Maar geen vaste klant. Nog steeds op zoek naar De garage.
Gebeld met eigenaar of zoon van de eigenaar over dat ik veerpoten zocht voor mijn 304. Bij aankomst zie ik twee complete veerpoten gekochtvolgens de man nieuw, maar zien er gebruikt en verroest uit, maar wel voldoende om te gebruiken moest per 2. Er moest met cash betaald worden dus ben naar de bank gereden, flink bedrag opgehaald en bij terugkomst geef ik de man het geld wat hij vervolgens in zn portomonnee stopt. Op dat moment zegt hij dat er nog wat onderdelen afgehaald moeten worden inclusief de veer zelf want dat dat niet in de deal zat, en dat ik het toch al voor een spotprijs kreeg. Ik raad iedereen eigenlijk af om Hier te kopen. Het was dat dit onderdeel nergens anders te verkrijgen was, en dat de man voelde dat hij de macht had. Ik reed naar huis en voelde me eigenlijk opgelicht. Evert Jonkhart is een veel beter adres!
Wij komen al sinds 2006 bij deze garage en altijd zeer tevreden geweest. Ik zit dagelijks op de weg en kan mijn auto niet missen. Wanneer er iets is, zijn de mensen zeer bereid om mee te denken en te zoeken naar een oplossing. Vandaag heeft garage Ilbrink mij weer verbaasd. Vanmiddag is de accu stuk gegaan. Nadat de ANWB de auto weer aan het rijden heeft gekregen, was het al 18:30. Ik heb Ilbrink gebeld en hij zei: ik eet mijn bord leeg en kom eraan. Ter plekke heeft hij de accu vervangen, zodat ik morgen weer naar mijn werk kan. Ik hoop nog heel lang bijgarage Ilbrink te komen want deze service is zeldzaam!
Kan er altijd zo terecht, wordt bijna direct geholpen. Altijd tevreden de deur uit. Grote beurt, kleine beurt, lampje stuk. Kom er altijd.
Goed bedrijf . Weten wat ze doen en nooit te beroerd om te helpen . Ze zitten ook in de auto sport en doen vooraan mee . Dus als je zelf wilt racen kan je ook ilbrink contacten
Super garage bedrijf met onwijs aardige en behulpzame mensen
Prettige persoonlijke service.
Goede ervaring, iemand die je kan vertrouwen!
Goeie mensen, knappe wagens en goed vakmanschap
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid