facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Busjehuren.nl

Busjehuren.nl

Info

Waarom huren bij Busjehuren.nl?
√ Hoge klantwaardering
√ Kilometervrij
√ All-risk verzekerd
√ Kosteloos annuleren
√ Snelle Service

Geschiedenis

Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden.

By comparing the leading car rental brands of the world, businesscars.com has developed a trusted platform for delivering market leading car rental to business travelers. Our car rental product always includes unlimited mileage, all-risk insurance, airport surcharges and local taxes. As a result, corporate car rental became simple, clear and affordable.

Please do not hesitate to visit our website www.businesscars.com for more information.



"Bij Busjehuren·nl Den Bosch huur je busjes in alle soorten en maten. Personenbusjes, bestelbusjes of verhuiswagens, we verhuren het allemaal. Met een verhuurnetwerk dat bestaat uit meer dan 120 professionele autoverhuurders is er altijd wel een verhuurlocatie bij jou in de buurt! Vrijwel alle aangesloten autoverhuurders zijn lid van de Bovag. Zo houden we grip op prijs, kwaliteit en klanttevredenheid. Op onze klantentevredenheid zijn we eigenlijk best wel trots, die wordt namelijk gemiddeld met een 9 wordt beoordeeld. Hoe we dat doen? Door huren zonder zorgen aan te bieden. Je bent namelijk altijd goed verzekerd, huur je met onbeperkte kilometers en gebeurt er onverhoopt iets onderweg dan staat onze hulpdienst direct voor je klaar!"
Adres:
Telefoonnummer: +31(0)73-8901180
Stad: Vught


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bezoek Vught Bezoek Vught 1 km Handige website om het dorp te leren kennen. Al is het niet zo groot. Alles ligt op l...
Theater de Speeldoos Theater de Speeldoos 1 km Lastig om met rollator aan de voorkant naar binnen te komen. En dan binnen weer een t...
Own Ship Yachtcharter Own Ship Yachtcharter 2 km Wij ik en twee vrienden hebben een heerlijke zeilvakantie gehad in Friesland. De eige...
D-reizen D-reizen 2 km Mooi reisbureau dat nog echt zijn best doet om je te helpen tegenover het internetwer...
Recensies
Een dag nadat ik een busje aangevraagd had, stuurde busjehuren.nl een mail dat er geen busjes beschikbaar waren, en dat er naar een alternatief was gezocht en niet was gevonden. Helaas, geen busje! Meteen daarop heb ik zelf een verhuurder gebeld zelfde tijd, zelfde plaats en die hadden drie busjes beschikbaar. Ter plaatse bleek dat ze ook zaken deden met busjehuren.nl, maar dat ze geen aanvraag hadden gekregen van hen. Uiteindelijk had ik een prima busje, maar busjehuren.nl krijgt van mij geen tweede kans.
Busje gehuurd ivm verhuizing, reserveren ging erg makkelijk en vlot, alle vragen werden snel en vriendelijk beantwoord! Bij het terugbrengen van de bus was er schade geconstateerd, hier hadden we ons voor verzekerd, echter had Six hier geen boodschap en het toch van de creditcard afgeschreven. Busje huren heeft ons toen heel snel en goed geholpen. Elke keer werden we vriendelijk te woord gestaan en kwam ze hun afspraken - qua terugbetaling en terugbellen - na. Geen slecht woord te zeggen over dit bedrijf, echt een uitkomst qua prijzen!
Busje gehuurd voor vakantie.. alles was prima totdat ANWB aan te pas moest komen. Medewerkster van Busjehuren.nl vertelde ons duidelijk dat dit vergoed zou worden. Helaas bleek hier niks van waar toen de factuur op de mat viel en ik contact op nam met Busjehuren.nl. De medewerkster die mij zeer onvriendelijk te woord stond kon helemaal niks herinneren van ons telefoon gesprek. Uiteindelijk 200,- moeten betalen. Erg slechte en ONVRIENDELIJKE medewerkster!!!!
Fijne mensen bij Busjehuren.nl! We moesten onze spullen van Den Bosch naar Leeuwarden verhuizen maar door het juiste advies paste alles in een keer in het busje. En ook fijn dat het kilometervrij was natuurlijk, dat scheelde aanzienlijk in de kosten! Dankjewel Busjehuren.nl, volgende keer huren we weer bij jullie!
Jammer, Reserveringsaanvraag geeft aan dat one-way van Amsterdam naar Enschede mogelijk is met busje dus een aanvraag gedaan. De bevestiging is in orde.....echter de kleine lettertjes geven Amsterdam als inleverlocatie aan. Dus zonder overleg blijkt dat oneway-trip in mijn opgegeven regio helemaal niet mogelijk is. Gelukkig heb ik de bevestiging niet betaald. Maar omdat de boel niet goed op elkaar is afgestemd gooit dat wel mijn schema in de war......jammer..
Busje gereserveerd, maar nooit meer iets vernomen of het wel of niet beschikbaar is. Daarna zelf gebeld en ik kreeg te horen dat er niets beschikbaar is in de buurt en dat de meneer niks voor me kon betekenen, terwijl er volgens de website genoeg beschikbare busjes waren. Erg slechte service... ik zal de naam van de meneer maar niet vernoemen.
Bedrijf schijnt failliet te zijn, ik had contact geprobeerd te zoeken i.v.m. een Coronavoucher, deze is niet uitbetaald namelijk, contact onmogelijk, iemand een idee wie de curator is?
Hele fijne personenbus gehuurd voor onze vakantie naar Engeland. Mooie tour gedaan met de familie, echt een aanrader!
Een busje gehuurd om met vrienden naar Engeland te gaan. Na de boeking nog een wijziging gedaan en dat was gelukkig geen enkel probleem. Vriendelijk personeel en goede service.
Vorige week een bestelbusje gehuurd. Snel geholpen en een mooie bus meegekregen. Ook heel fijn dat ik niet voor extra kilometers hoefde te betalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid