facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budo Business Network

Info

Stichting ter bevordering van krijgskunsten en welzijn

Geschiedenis

“The way of Budo in Business”

Uit passie voor de krijgskunsten en verbondenheid met het zakenleven en inzichten heeft onze business club het levenslicht gevonden. De synoniemen tussen de Budo en het zakenleven zijn al eeuwen lang een goed gebruik in het oosten. Steeds meer komt dat besef hier bij ons aan. Zo zijn de Budo deugden volledig toepasbaar op de mat en in het zakendoen. Als ondernemer bied het zo een duidelijke en betrouwbare houvast in de vele keuzen die gemaakt moeten worden dag in dag uit.

Door deze bijzondere combinatie te maken willen we ondernemend Hoeksche Waard kennis laten maken met deze diepgang en elkaar.

Een succesvolle zakenman is een krachtige persoonlijkheid die gesterkt wordt door de zeven Budo deugden, die elke Martial Artist nastreeft. Grote Budo meesters hebben deze wijsheden met ons gedeeld, zoals Jigoro Kano (grondlegger Judo) al formuleerde “Mind over Muscle”

Adres: Griegstraat 8, 3284 BB Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0622-551276
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Griegstraat 8
Postcode: 3284 BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ratjetoe Ratjetoe 3 km Welkom! Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze facebook! Ratjetoe verzorgt caterin...
BooF BooF 3 km Erg vriendelijk en goede service . Ben bovenal erg positief over de vriendelijkheid e...
ZBVH ZBVH 3 km oude club en kleedkamers
Eigenaresse van Care for Living Eigenaresse van Care for Living 4 km Voor iedereen die geeft om alles wat leeft ! Informatie over gezonde voeding , leven...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid