facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij 'T MAG

Brouwerij 'T MAG

Info

Ik ben brouwer Marc Vriens uit Tilburg van Brouwerij 'T MAG. Ik hou van het bourgondische genieten. Samen genieten met vrienden of familie. 'T MAG ALTIJD!



"WELKOM BIJ STADSBROUWERIJ 013!Een unieke plek aan de Piushaven waar onze brouwerij samen met het proeflokaal zorgt voor de ultieme bierbeleving! Leun achterover en geniet van heerlijke foodpairing bij onze speciaalbieren met uitzicht op de ketels én het water. Zowel onze eigen bier als andere lokale Tilburgse bieren vullen de 20 taps en de flessenkoelingen waardoor we een mooie selectie kunnen aanbieden. Perfecte match met onze ambachtelijke gerechten? Wij hebben een speciale foodpairing kaart samengesteld door onze biersommelier en chefkok. Laat je verrassen door deze smaakcombinaties !"
Adres: Le Sage ten Broekstraat 18, 5041 CM Tilburg (gemeente)
Stad: Tilburg
Route: Le Sage ten Broekstraat 18
Postcode: 5041 CM



op zoek naar gerelateerd: bieren brouwerij anders, brouwerij kempen, brouwerij anders wiki, brouwerij lokeren, brouwerij zutendaal, bierbrouwerij gent, contract brouwen, bierbrouwerij belgie
Recensies
Heel erg lekker geluncht. Proefplankje voldoet voor de echte bierliefhebbers. De burgers waren super lekker!! De bediening was zeer vriendelijk en als ik weer in de buurt ben kom ik weer langs!
Mooie zaak. We hebben genoten van een high beer. Je krijgt leuke uitleg van enthousiaste medewerkers met veel kennis van hun producten .De borrel planken zijn zeer gevarieerd en alles was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
We hadden hier een bierproeverij welke heerlijk was gepresenteerd. De bierproeverij zou worden geserveerd met amuses echter bleek dit er maar een te zijn. Een tostje met vis van 1 bij 1 centimeter. Dat is wel jammer gezien bij een proeverij wel een lekker hapje hoord. Het personeel heeft zich hier keurig voor verontschuldigd en heeft de proeverij lager dan normaal in rekening gebracht. Al met al een mooie zaak met mensen die passie hebben voor bier met smaak.
Een pareltje in Tilburg. Ik ben hier in eerste instantie samen met een collega geweest voor een bierproeverij.... maar daar begon het feestje al !! We werden bij binnenkomst vriendelijk welkom geheten door Mette, die ons naar de bierproeverij bracht. Chiara onze biersommelier vertelde met passie en enthousiasme over de bieren die ze brouwen. Het is leuk dat ze echt weet waar ze het over heeft i.p.v. een ingestudeerd verhaaltje te vertellen. Daardoor kon ze al onze vragen beantwoorden. Na de proeverij en kennis opgedaan te hebben van bieren gingen wij verder om een goed restaurant te zoeken. We kwamen na een zoektocht uiteindelijk toch weer terecht bij Stadsbrouwerij 013. Onze sommelier verwelkomde ons en hielp met een goed passend biertje uit te zoeken bij het gerecht. We hebben daar zo verrassend lekker gegeten en gedronken dat we de volgende dag besloten om wederom ons diner hier te vieren :-. Ook de tweede keer hebben we weer volop genoten van een heerlijk diner met bijpassende bieren en de vriendelijkheid van het personeel. Er hangt een leuke gezellige sfeer en dat merk je ook aan het personeel die je vriendelijk het eten serveert. Complimenten aan Sanne, Mette, Chiara en het overige personeel dat ervoor heeft gezorgd dat wij een hele leuke herrinering hebben overgehouden aan ons weekendje Tilburg. Een echte aanrader.
Superlekker geluncht en de bijpassende biertjes geproefd. Zeker voor herhaling vatbaar in de avond of voor een biertasting. Attente en snelle bediening.Eten: 5/5
Bagger brouwerij !!! Als toerist totaal niet welkom, eerst buiten zeker kwartier gezeten en gewacht zonder enige bediening, dan uit ellende binnen gegaan, er heerst een grimmige sfeer en je word gewoon genegeerd ? Je moet zelf vragen hoe of wat totaal niet vriendelijk bah uit ellende ook maar opgestapt waardeloos zijn jullie bedankt voor nare ervaring bahbah schandalige tent
Fijne plek om te zitten en het personeel was erg vriendelijk. Samen hebben het mikmak plateau besteld. Wat een heerlijke afwisseling van gerechtjes stond hierop. We hebben er geen extra friet of brood bij genomen. Dat was ook niet nodig, want we zaten erg vol. Aanrader deze plek.
Goed eten! Aardige bediening. Mooi pand. Heerlijk bier. Iets te lage stoelen aan de 9 persoons bartafel in het midden van de ruimte en prijzen waren redelijk hoog.
Hippe inrichting op een mooie locatie aan de Piushaven. Niet alleen speciaalbieren uit de eigen brouwerij, maar ook van andere kleine brouwerijen. Ze hebben een goede menukaart met lekkere gerechten. Houd er wel rekening mee dat alle bijgerechten los besteld moeten worden. De rekening kan uiteindelijk redelijk oplopen in vergelijking met een eetcafé.
Erg gezellig en aardig personeel. Aanrader!!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brouwerij 'T MAG.

Tilburg brouwerij

openingstijden, locatie, vervoer. Le Sage ten Broekstraat 18 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brouwerij 'T MAG adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brouwerij 'T MAG. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brouwerij 'T MAG delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOC Brewery LOC Brewery 635 meter Aardige en enorm enthousiaste eigenaars met een passie voor bier brouwen.
Stadsbrouwerij 013 Stadsbrouwerij 013 2 km Een pareltje in Tilburg. Ik ben hier in eerste instantie samen met een collega gewees...
Pinterman Pinterman 3 km Welkom op de facebookpagina van Brouwerij Pinterman! We hopen dat je binnenkort een v...
La Trappe Trappist La Trappe Trappist 4 km Taste the silence. La Trappe is honestly-brewed ale. But there’s more to it. If you s...
Schrobbelèr Schrobbelèr 7 km Leuk uitje op de zondagmiddag. Aanrader voor een paar uurtjes er tussenuit. Schrobbe...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid