facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Het Gansje

Info

Onze pico-brouwerij maakt batches van 20 en 30 liter. Kakelvers en direct ter plaatse van de tap.



"Pico brouwerij met proeflokaal. Zeeuws bier gebrouwen in kleine hoeveelheden alleen op deze locatie verkrijgbaar."
Adres: Magdalenastraat 9, 4461 AL Goes
Telefoonnummer: 31113269416
Stad: Goes
Route: Magdalenastraat 9
Postcode: 4461 AL



op zoek naar gerelateerd: Brouwerij Middelburg, Speciaalbier brouwerij, Stadsbrouwerij, Brouwerij Vlissingen, Bierwinkel Goes, Slot Oostende Goes, Brouwerij emelisse restaurant, High Beer Goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slot Oostende Slot Oostende 190 meter Heel fijn hier kunnen eten. Had als voorgerecht de flamkuchen besteld met als verzoek...
Brouwerij Emelisse Brouwerij Emelisse 190 meter Mooi restaurant / bar / brewpub met fijne sfeer met mooie zithoeken en prima menu. De...
Recensies
Gezellig klein café en brouwerij in één. Ca. 25 eigen speciaalbieren van de tap en fles. Zeer vriendelijke eigenaar die je met veel plezier alles uitlegt wat je maar over het bier wilt weten. Zeker aan te raden om eens langs te gaan!
Heerlijke speciaalbieren en een gezellige barman! Een leuke tent om lekker een biertje te doen en een plaatje te luisteren. Ook heel fijn dat er normaal gepraat kan worden en de muziek niet oorverdovend hard staat.
Gezellige kroeg met eigen gebrouwen bier. Zeker een aanrader als je een liefhebber van speciaal bier bent.
Wederom op mijn gemak een paar biertjes genoten. Vanwege het aanhoudende mooie weer, gezellig voor de deur gezeten. Update 2022: sinds een week weer open, kleine verbouwing en meer bier van tap.
Ik ben hier vanmiddag geweest om biertjes te kopen. Wat een leuke zaak! Enorm vriendelijke eigenaar, wat heel erg aanstekelijk is. Heel erg kleinschalig. Achterin de zaak wordt bier gebrouwen door de vrouw van de eigenaar die dit als hobby heeft. De winkel is in de kast, omdat dit wettelijk gescheiden moet zijn. Ik heb de biertjes nog niet geproefd, maar ik ben nu al enthousiast en ik zou dit nu al aanraden!
Geweldig bier. Heel aardige barman. Goede prijzen. Precies wat je zoekt bij een café.
Gezellig proeflokaal met leuke eigenaars die gevoel voor het biervak hebben. En het bier is erg lekker, ook belangrijk. Vooral het whisky bier is een aanrader.
Lekker man! Speciaal gebrouwen biertjes met dezelfde gezelligheid en enthousiasme! Kom langs en proef en ervaar zelf!
Leuk proeflokaal om lokale biertjes te drinken. Super leuke gastheer die veel weet te vertellen over de zelfgebrouwen iertjes door zn vrouw. Aanrader!!
Heel gezellig en lekkere bieren. Hebben een leuke bierproeverij. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid