facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Emelisse

Brouwerij Emelisse

Info

Al meer dan 10 jaar een vaste waarde in de wereld van speciaal bieren, is brouwerij Emelisse in oktober 2016 overgenomen door brouwerij Slot Oostende.

Geschiedenis

In 2005 opende brouwerij Emelisse haar deuren. Natuurlijk om er de mooiste speciaalbieren te brouwen. De geuren van hop en mout dwalen dan ook stevig door de brouwerij.

Om het biermerk Emelisse de ruimte te gunnen die het nodig heeft en om de plek die het heeft veroverd op het speciaalbieren wereldtoneel te behouden, zijn de werkzaamheden van het café-restaurant en de brouwerij sinds kort gesplitst.

Onze taak

Bij Bierbrouwerij Emelisse en Slot Oostende streven we er naar om karaktervol speciaalbier te brouwen.

Producten

Emelisse bieren
Slot Oostende bieren

Adres: Singelstraat 5, 4461 HZ Goes
Telefoonnummer: +31 (0)614746754
ln.ednetsootols@nahpets
Stad: Goes
Route: Singelstraat 5
Postcode: 4461 HZ



op zoek naar gerelateerd: brouwerij emelisse rondleiding, emelisse eisbock, emelisse bier kopen, brouwerij kees, emelisse goes, brouwerij zeeland, emelisse lentebier, bierbrouwerij goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slot Oostende Slot Oostende 0 meter Heel fijn hier kunnen eten. Had als voorgerecht de flamkuchen besteld met als verzoek...
Brouwerij Het Gansje Brouwerij Het Gansje 190 meter Gezellig klein café en brouwerij in één. Ca. 25 eigen speciaalbieren van de tap en fl...
Recensies
Mooi restaurant / bar / brewpub met fijne sfeer met mooie zithoeken en prima menu. De brouwketels mooi in zicht met de brouwers ook in actie zichtbaar, leuk. Het gaat dus zowel om de bieren van Emelisse als Slot Oostende. Verder een winkel met de bieren van beide brouwers. Van Emelisse ook de White Label serie vatgerijpte bieren en de Freeze Distilled serie 14,9% tot 16,7% sterkte!. Ook nog T-shirts en een paar bierboeken te koop.
Al meerdere keren dit jaar bier besteld via de website. Elke keer weer genieten. Vooral de White label biertjes zijn een aanrader.
Goede brouwerij met heerlijke bieren en een goed restaurant! Men kan ook een leuke rondleiding nemen en/of even kijken in de bierwinkel.
Prachtige locatie, zowel binnen als buiten! Fijn advies over de verschillende bieren. Echt een aanrader!
Ziet er top uit! Jammer dat het horeca gedeelte nu niet open mag, daar wil ik zeker een keer heen!
Vertaald door Google Goede plaats Origineel Good place
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid