facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BroodjeperCentimeter

BroodjeperCentimeter

Info

Bij BroodjeperCentimeter is de klant koning!
alle broodjes zijn altijd precies op maat. bepaal zelf hoeveel centimeter brood je wil!

Geschiedenis

Een goed en lekker belegd broodje is heerlijk, of dit nu tijdens je lunch pauze op het werk, met een lekker kopje koffie tijdens een middagje winkelen of even snel tussendoor omdat je toch moet eten is, het smaakt altijd.

Het belangrijkste daarbij is, dat de smaak goed moet zijn en dat je het beleg niet tussen de sla moet zoeken, dit is de frustratie van de meeste klanten. De keuze van beleg is ook erg belangrijk, wil ik nou een broodje Kroket of lekkere kaas salade, altijd lastig! En wat als je nu gekozen hebt voor het broodje kroket, maar naast je zit iemand die toch gekozen heeft voor de kaassalade……… het gras bij de buurman is altijd groener, dus dat broodje van hem ziet er lekkerder uit!!! Wat nou als dit geen belemmering meer hoeft te zijn? Wat nou als je 2 broodjes zou kunnen nemen?

Nou hoor ik u denken….. “ja dat is makkelijk gezegd, maar zoveel honger heb ik niet”. Dat hoeft ook niet, wat nou als je zelf kunt kiezen hoeveel centimeter je besteld, dus ook 2 kleine broodjes of 5 centimeter kroket en 12 centimeter eiersalade! Dat zou tof zijn!!

Nou dat kan ! bij Broodje per centimeter kun je zoveel en zo weinig centimeter brood bestellen als je wil! Das is pas echt klant gericht! Kom je met een aantal personen borrelen, wil je net als thuis een schaaltje met salade en losse .stokbroodjes, ook dat kan natuurlijk! To-Go of hier eten gezellig aan de grote tafels, alles is mogelijk. Alleen het thema is per centimeter. Precies op maat voor jouw wensen.

De zaak BroodjeperCm zit op een drukke locatie op een van de grootste straten door het centrum van Tilburg, op de spoorlaan schuin tegenover het nieuwe station en net achter een bus halte. BroodjeperCentimeter zit in een verzamelpand waar succes nu al wordt bewezen door de huidige restaurants.

Boven, op de eerste en tweede verdieping zitten verschillende bedrijven, van een naai atelier met winkel tot een platenzaak met oldscool vinyls. Op de begaande grond zijn 5 horeca units, 1 bar en 4 units voor eten, een foodhall maar dan heel knus en gezellig. 1 unit is nog leeg daar wordt BroodjeperCentimeter gevestigd.

Als je Bank15 binnekomt en je loopt richting BroodjeperCentimeter zie je tijdens de Tilburgse kermis rechts op de muur, ter hoogte van de Balie een grote lijst met daarin een aantal namen met een tijd er achter, wat zou dit nu betekenen? Wanneer u dichterbij komt kunt u het zien, de Wall of Fame!! Hierop staan de mensen die er in zijn geslaagd om één meter stokbrood binnen een half uur op te eten! Wie heeft de snelste tijd, wie is op dit moment de snelste? Wanneer je namelijk een hele meter brood met spek binnen een half uur op krijgt verdien je niet alleen een plaats op de wall of fame, maar krijg je het broodje ook nog eens gratis! Bovendien wordt degene die de snelste tijd heeft beloond met een Ludieke prijs en de eeuwige roem als metervreter van het jaar!

Buiten de broodjes kun je er met de lunch ook nog een heerlijk kopje soep eten, dit is niet zomaar soep, maar echte goeie ouderwetse soep (zoals we hier in Tilburg zeggen) zoals jullie moeder ‘m môkt.

’s Avonds, we zijn tot 20.00u open, je kunt dan genieten van deze soep, maar ook van de nieuwste hit in Tilburg: het Broodje Dirty Harrie of van een Dirty Harrie met friet, een Dirty Harrie is een heerlijk stuk buikspek met liefde en geduld bereid. Als je een broodje neemt zitten er lekkere dikke plakken heerlijk buikspek op, wil je een schotel met friet, dan krijg je heerlijke Burnd ends. Dit zijn kleinere soort van dobbelsteen achtige stukjes spek die lekker krokant gebakken zijn. Lijkt je dit echt niets, dan kun je ook nog kiezen voor de zoete Toelie, dit moet je ook echt komen proeven! Kortom, genoeg lekkers voor de hongerige mens!

Adres: Orionstraat 26, 5015BR Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0614432002
Stad: Tilburg
Route: Orionstraat 26
Postcode: 5015BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjes bezorgen Tilburg, Broodjeszaak Tilburg, Broodjeszaak Tilburg noord, Broodjeszaak Tilburg Reeshof, Belegde broodjes Tilburg, Broodjeszaak Tilburg West, Broodjes Tilburg centrum, Broodjes bestellen Tilburg Reeshof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ribs Factory Ribs Factory 2 km Heerlijk gegeten, zonder reservering : ze gingen gelijk op zoek naar een plekje en we...
Rodeo Rodeo 2 km Heerlijk gegeten, ruime keus op de kaart. Voorgerechten, tapas mogelijkheden, vlees d...
De Tostifabriek De Tostifabriek 2 km De Tostifabriek maakt tosti’s met desembrood Uit eigen bakkerij met meer beleg en voo...
Het Tostihuys Het Tostihuys 3 km Wat een ballentent met een agressieve eigenaar. Nooit meer !!
De Sinjoor De Sinjoor 3 km Je kunt hier goed en betaalbaar lunchen! De bediening is aardig en je zit binnen heel...
SiS Luncherij SiS Luncherij 3 km Bestelling geplaatst voor lunch met vrienden om 12:00 toen iedereen was vertrokken kw...
Kabila Kabila 3 km Nu voor de 2de x gegeten, goede kwaliteit eten en heel lekker zeker een aanrader
Recensies
Omdat we geen zin hadden om voor 09:00 in het hotel te ontbijten, op zoek gegaan naar een restaurantje met broodjes. Dat bleek toch lastiger dan we verwachte. Toen kwamen we via Google hier uit. De locatie is op een bedrijventerrein, niet echt bijzonder dus. Maar we kwamen voor het eten en dat is ons uitstekend bevallen. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte wachttijd, kregen wij een heerlijk vers en smakelijk broodje die wij ter plekke hebben opgegeten. Er zijn niet veel tafels maar het zat prima. Vriendelijke eigenaren en we hebben nog even gezellig gekletst voordat we verder gingen richting huis. Als we weer eens in de buurt zijn, zou ik er zo weer gaan eten.
Super lief personeel, tijdens het werk van een broodje voorzien :. Het was heerlijk, zeker een aanrader!
Geniaal concept ! 4 cm tonijn salade en 4 cm warm vlees. Beter en lekkerder wordt het niet. Volgende keer gaan we voor de kleinste maat kroket
Al vanaf het begin klant en altijd de beste broodjes voor een toffe prijs. Bijna alles wordt in huis gemaakt en bereid, verser kan niet! En supertof personeel!,
Lekkere broodjes met zorg klaar gemaakt. Tip, Gyros.Eten: 5/5
Hele goede kwaliteit, leuke zaak. Originele lampenkappen ;- Goede prijs kwaliteit en hygiene is helemaal in orde! Hier kun je met een gerust hart met je ogen dicht iets uit de menukaart aanwijzen!
Heerlijke broodjes, alle producten worden vers gemaakt, kortom een kwaliteitsbroodje is hier zeker te verkrijgen. Lekkere smoothies zijn hier ook te bestellen. Personeel is zeer vriendelijk
Zeker waard om een keer langs te gaan en een broodje te proberen.
Heerlijke broodjes dirty/spicy harrie echte aanrader maar ook heerlijke borrelplanken en cadeaupakketten
Heerlijke rijk belegde broodjesEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid