facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brekz.be

Brekz.be

Info

Op deze pagina van Brekz.be blijft u op de hoogte van de laatste dierennieuwtjes en acties van de online dierenwinkel Brekz. www.brekz.be

Geschiedenis

Brekz.be is een online webshop voor al uw diervoeding en dierbenodigheden.
Met een groot en voordeling assortiment voor onder andere de hond, kat, knaagdier en vogel dat online te bestellen is, is Brekz.be de goedkoopste online dierenwinkel van België!

Brekz Diervoerders is gevestigd op de zandweg te De Meern. Alle producten zijn hier ook af te halen.

Ga direct naar de online winkel: www.brekz.be



"Het bedrijf Brekz werd in 1949 opgericht als een kippen opfokbedrijf. Later volgde verbreding van het assortiment. Vanaf 1987 heeft Brekz zich gespecialiseerd in diervoeding en dierverzorging artikelen. In 2010 werd besloten het succes uit te breiden door middel van een online dierenwinkel zodat dierenliefhebbers in het hele land kunnen profiteren van de deskundigheid en het aanbod van Brekz."
Adres: Nijverheidsweg 15, 3606AH Maarssen
Telefoonnummer: ++313-07210921
Stad: Maarssen
Route: Nijverheidsweg 15
Postcode: 3606AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brekz.nl Brekz.nl 0 meter Zo werd mijn bestelling door DPD geleverd, schandelijk wij kopen er nooit meer bij he...
Dierenspeciaalzaak Pel Dierenspeciaalzaak Pel 1 km Mijn hond bleek een teek te hebben en ik had geen tekentang in huis. Hond meegenomen ...
Voerspel Voerspel 3 km Nederlandse webshop voor de Lickimat™ Buddy: een slow-feeder voor katten en kleine ho...
Recensies
Gekozen voor verzending met Track & Trace. 3 dagen na bestelling zou het pakketje geleverd worden door DPD. Bezorging was niet te wijzigen waardoor ik niet thuis was op het moment van bezorgen. DPD had het pakket bezorgd... geen idee waar maar niet bij mij. Contact gezocht met de klantenservice maar die reageerden niet. Na 3 dagen stond DPD ineens aan de deur met het pakket wat zogenaamd al eerder bezorgd was. Grote doos voor een klein doosje ontworm tabletjes wat makkelijk door de brievenbus zou passen brievenbus pakketjes hebben ook Track & Trace immers. Tabletjes zaten in een doosje met Poolse ?? tekst. Klantenservice reageerde uiteindelijk 7 dagen nadat het pakketje bezorgd was met de mededeling dat het waarschijnlijk al bezorgd was... Voor mij geen Brekz meer in ieder geval op deze manier
Incomplete bestelling ontvangen. Contact gezocht via e-mail en via chat op de facebookpagina van Brekz. Allebei zonder resultaat. Had wel al betaald. Bestelling dateert van eind januari en begin vorige week voor het laatst contact gezocht. Het gaat niet om een groot bedrag maar eigenlijk maakt dat niet uit. Ik heb betaald voor een product wat nooit geleverd is en dit bedrijf is niet bereikbaar. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.
Het bestelproces gaat prima, maar zodra je iets terug moet sturen wordt het lastig. De ontvangstbevestiging na retournering laat twee weken op zich wachten. Als er dan wordt teruggestort, klopt het bedrag niet. Ik heb daarna een verzoek gedaan om het verschil te verklaren, maar op dat antwoord zit ik inmiddels ook alweer 10 dagen te wachten. Edit: inmiddels contact geweest met Brekz en ze hebben het netjes opgelost.
Ach jee, DPD 25 april besteld en op 10 mei nog niets ontvangen. Volgens de track&trace van DPD is mijn pakket uiteindelijk geleverd op een ander servicepunt. Niet dus. Ben nu al 4 x voor niets naar 2 verschillende servicepunten geweest. Nu zie ik vandaag bij jullie track&trace dat mijn pakketje retour is gestuurd. Hiervan heeft Brekz nog niet eens de moeite genomen om mij hierover te berichten. Ik was helaas vergeten waarom ik niets meer bij Brekz bestelde, maar ben nu weer pijnlijk op de feiten gedrukt.
Op 15-11-2022 een kattenbak besteld. Deze bestelling werd al dagen te laat geleverd, wegens zogenaamde drukte. De kattenbak sloot aan diverse kanten niet goed af en viel niet goed in elkaar. Dit gemeld op 25-11-2022. Ik kreeg hier pas bericht van terug op: 29-11-2022. Brekz geloofde niet wat wij zeiden. Brekz moest bewijs zien in de vorm van foto's of een video/filmpje. Ongelooflijk maar oké. We stuurde een x- aantal foto's. Deze e-mail werd weer pas laat beantwoord. Brekz zei, 'waarschijnlijk heeft u de kattenbak verkeerd in elkaar gezet?' Wij hebben al meer dan 15 jaar katten en dan zal ik niet weten hoe ik een kattenbak in elkaar zet, van drie delen? Een klepje, een boven en een onderkant. Dit maar toch opnieuw gedaan. Maar nog steeds niet goed. Weer een e-mail gestuurd. Weer overleg en dat voor een kattenbak t.w.v. 20 euro+??? Waar gaat dit over. Weer gingen er kostbare dagen voorbij en wij hadden nog steeds geen goede kattenbak. 9 december hadden ze de foto's gecontroleerd en beaamt dat de fout niet bij ons lag. De kattenbak mocht retour worden gestuurd. Maar wel even opsturen in een doos a.u.b.??? De doos lag natuurlijk al dagen bij de milieuservice en graag het retour label printen. Wij hebben geen printer anno 2022/2023. Wij vinden dit allemaal erg klantonvriendelijk en het duurt allemaal anno 2022/2023 heel, heel erg lang. Nu 3 januari 2023 kregen we bericht dat de terugbetaling in orde wordt gemaakt, maar dat dit wel uiterlijk 14 dagen kan duren!!!! HAHAHAHA, ja u leest het goed. Het wordt steeds gekker. U begrijpt natuurlijk wel dat dit de 1e keer en tevens de laatste keer was bij Brekz. Al die hoge reviews? Wij hebben het echt NIET kunnen ontdekken! Absoluut GEEN aanrader!
Snelle service, goed product Mijn kat 14 heeft artrose, of de Mobility brokjes een gunstige effect hebben kan ik nu nog niet zeggen maar mijn kat vind het lekker en het is zuiniger in gebruik dan supermarktbrokken
Ik heb kattenvoer besteld, kreeg hondenvoer geleverd. In plaats van de fout zo goed mogelijk te herstellen en meteen de oorspronkelijke bestelling na te sturen, moest ik EERST een nieuw blikje hondenvoer kopen en de verkeerde levering terugbrengen naar een bezorgbedrijf, de afgiftebon als bewijs naar Brekz sturen, en pas daarna konden ze mij mijn oorspronkelijke bestelling nasturen. Een andere mogelijkheid die ze boden, was het hondenvoer houden. En dan kreeg ik dus geen kattenvoer meer geleverd. Geen logische keus als je geen hond hebt, maar een kat. Nooit weer bij dit bedrijf. Dat is wel duidelijk.
Niet tevreden met de service. Ik kocht vishondensnoepjes, die er totaal afwijkend volledig andere kleur uitzagen dan de eerste x dat ik ze bestelde. Ik kreeg een reden dat er misschien meer tonijn in zat dan de eerste x. Verder werd er niet meer op mijn mails gereageerd. Uiteindelijk heb ik de snoepjes dan toch aan mijn hond gegeven, maar mijn hond wil ze niet, dat zegt genoeg, want eerst vond die ze super lekker. De echte ingrediënten krijg ik niet, al meerdere malen gevraagd en geen antwoord.
Zo werd mijn bestelling door DPD geleverd, schandelijk wij kopen er nooit meer bij het bederijf Brekz b.v.
BF Petfood Senior hondenvoer bevalt onze oude golden prima. Hij had daarvoor diarree en daarom had ik ook Canikur Pro voor de hond bij besteld , maar heb het gelukkig niet meer nodig gehad. Ik weet wel van eerdere ervaringen dat canikur pro uitstekend helpt bij diarree. De levering was normaal en alles was goed verpakt in een stevige doos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid