facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Botanische Tuinen

Botanische Tuinen
Adres: Budapestlaan 17 , Utrecht 3584 CD, NL
Telefoonnummer: 030 253 1890
Stad: Utrecht
Route: Budapestlaan 17
Postcode: 3584 CD



op zoek naar gerelateerd: botanische tuinen nederland, botanische tuinen utrecht plattegrond, botanische tuinen utrecht parkeren, botanische tuin utrecht festival, botanische tuinen amsterdam, mooiste botanische tuin nederland, botanische tuinen utrecht openingstijden, botanische tuin wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flora's Hof Flora's Hof 7 km We moeten Hendrik van Lunteren maar dankbaar zijn dat hij 216 jaar geleden 1803 een k...
Recensies
Sinds corona fladderen er indrukwekkende vlinders door de tropische kassen van de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht. Als je om fort Hoofddijk naar achteren loopt, zie je in de Vlindertuin prachtige, kleurrijke vlinders van heel dichtbij.
Heel erg mooi en echt de moeite waard, veel gewandeld en rond gekeken. De vlindertuin is een aanrader. Zo het iedereen aanraden, is vlakbij de universiteit van Utrecht. Tram 22 zit er vlakbij.
Een mooie botanische tuin aan de rand van de stad Utrecht. Een bezoekje waard. Het café heeft lekkere koffie met zich op de rotstuin.
Echt even ontspannen en genieten van de mooie planten en bloemen om je heen. Het is goed toegankelijk en er is genoeg te zien. Als je even wat wilt eten en drinken dan kan dat ook. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Prachtig aangelegd. Ook al ben je geen plantjes fanaat, het geheel is onwaarschijnlijk mooi aangelegd en onderhouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid