facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp for Every Body

Bootcamp for Every Body

Info

Lekker buiten trainen aan je conditie en kracht! Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Daarom is het ook voor ‘every body’.



"Bootcamp for Every Body draait om lekker sporten en bewegen met plezier.Je werkt een uur lang aan je conditie en kracht. Er wordt vooral in circuitvorm getraind. Hierbij komt je hele lichaam aan bod. Het gaat op tijd, zodat je de oefeningen in je eigen tempo kunt doen. Je zult daarbij merken dat je snel vooruit gaat. Er is elke dag wel een les.En we hebben verschillende trainers. Het leuke is dat iedereen op hun eigen manier lesgeeft. Dat is leuk voor de afwisseling en dan kan je ook kijken wat bij jou past. Tevens zijn er lessen op verschillende niveaus, zodat je daarin ook kan kijken wat je wilt. Op de pagina met het rooster staat achter elke les het aantal sterren, zodat je lekker kan sporten op jouw niveau, dus voor 'Every Body'."
Adres:
Telefoonnummer: 0651912732
Stad: Uithoorn



op zoek naar gerelateerd: Bootcamp Uithoorn, Bootcamp Amstelveen, Bootcamp Tarieven, Bootcamp aanmelden, Bootcamp Amsterdamse Bos, Buiten sporten Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anoek de Voogd Bootcamp en Personal Training Anoek de Voogd Bootcamp en Personal Training 0 meter Ik train inmiddels een jaar bij Anoek en voel me veel fitter en sterker. Anoek is erg...
YogaLines YogaLines 479 meter Well Woman Yoga, Hormoon Yoga, Stress Relief flow, Vinyasa Flow, Slow Flow, Yin Yoga....
Game Intelligence Game Intelligence 788 meter Game Intelligence verbetert prestaties en plezier in het spel door gebruik te maken v...
Jing Wu Kids Kung Fu - Amstelveen Jing Wu Kids Kung Fu - Amstelveen 2 km Vertaald door Google Een geweldige Kung Fu-school voor kinderen om zelfdiscipline te ...
Recensies
Bootcamp for Every Body geeft op een heel prettige manier bootcamp. Ze letten goed op je houding, houden rekening met blessures en bieden een heel gevarieerd programma aan. En, ook niet onbelangrijk, de lessen zijn gezellig. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een kletspraatje onderling.
Hallo allen, ik doe mee aan Bootcamp for Everybody sinds ruim half jaar. Ik liep veel hard maar wilde graag meer diverse spiergroepen gebruiken. Ik vind het erg leuk en prettig om te doen! Lekker buiten ook met slecht weer!, en alle spieren even in actie laten komen. De sfeer is prima, er wordt goed getraind, als je wat wil kletsen kan dat ook maar hoeft zeker niet! Wat ik ook fijn vind is dat er elke dag wel een les is, op verschillende tijden en locaties , er zit dus altijd wel een uur bij dat het uitkomt. De instructies zijn prima en als je een oefening wat te zwaar vindt of om een bepaalde reden niet kan, kan je deze gewoon aanpassen naar je eigen kunnen. Na drie proeflessen heb ik direct gekozen voor een jaarabonnement, dus dat zegt genoeg!
De lessen buiten zijn heel fijn! Met enthousiaste deelnemers in een kleine groep. Zeker als we in het bos trainen, kan ik zo genieten van de natuur terwijl we hard aan het werk zijn fitter te worden. Ik had nog geen ervaring met krachttraining of groepssporten, maar kan dit iedereen aanraden die fitter wil worden en gemotiveerd wilt blijven om dit te verbeteren.
Ik sport nu geruime tijd bij Bootcamp for Everybody. Lekker buiten trainen met een gezellige club mensen. Je kan kiezen uit de reguliere bootcamp of no running bootcamp en er is een ruime keuze aan tijden en locaties Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn. Je kan je eigen tempo aanhouden en er worden verschillende alternatieven geboden zoals springen of niet springen, rennen of door wandelen. Bij alle lessen komen wel alle spiergroepen aan de beurt. De instructeurs houden goed in de gaten of de oefeningen goed worden uitgevoerd. Nu met de lockdown is er online les. Met de schuifpui open is het net alsof ik buiten sport maar ik zal heel blij zijn als we weer gewoon lekker op locatie kunnen sporten. Kortom aan iedereen die zich fit wil voelen en graag buiten sport, meld je aan en doe volgende keer gezellig mee.
Ik heb altijd gedacht dat bootcamp te zwaar zou zijn maar niks is minder waar. Met de ‘start met bootcamp’ maak je kennis met de oefeningen en deze worden in combinatie met hardlopen rustig opgebouwd. Met een goede conditie kun je meteen meedoen met de reguliere lessen. Het zijn leuke en afwisselende lessen en de oefeningen kun je zelf zo uitdagend mogelijk maken. Ook ideaal dat er elke dag een les plaatsvindt. Heerlijk sporten in de buitenlucht, ik wil niets anders meer!
De No Running Bootcamp is een fantastische manier om verder te revalideren en conditie op te doen. De oefeningen zijn voor iedereen van elke leeftijd uit te voeren. Gezellig sporten, lekker buiten met professionele begeleiding. Gewoon een keer een proefles volgen!
Ik sport al jaren bij Bootcamp for Every body met veel plezier! Ik houd het al jaren vol omdat het ongedwongen is. Je kunt op ieder moment van de week, het gehele jaar door, lekker sporten in de buitenlucht op ieder niveau! Je traint spieren en conditie . Mn. de spieren vond ik minder leuk om te trainen op apparaten in de sportschool, maar buiten is het afwisselend en gezellig. Ik zit letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel! Met dank aan Anoek!
Mijn doel was conditie opbouwen en spieren trainen, dat is gelukt door bij Anouk te gaan bootcampen. Fijn om buiten te sporten, ik heb het nog niet koud gehad, ook niet in de sneeuw vorig jaar. De oefeningen zijn uitdagend, gevarieerd en in geval van blessure, op maat. En het is heel gezellig, dus sluit je aan!
De lessen bij Bootcamp for Everybody zijn ook echt geschikt voor iedereen. De trainers zijn goed opgeleid en weten genoeg alternatieven als iets niet lukt of pijnlijk is. Er wordt goed gelet op de uitvoering van de oefeningen en er is voldoende afwisseling.
Lekker buiten trainen geeft veel energie. De lessen zijn leuk, afwisselend, uitdagend en nooit saai! Anouk stimuleert je op een leuke manier om steeds een stukje verder te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid