facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bommel Beer Tilburg

"Geniet samen van onze nieuwe gerechten en échte klassiekers met ons nieuwe Dare To Share menu. Zo lekker dat je het eigenlijk niet wilt delen!"
Adres: Olympiaplein 1, 5022 DW Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013 - 582 03 44
Stad: Tilburg
Route: Olympiaplein 1
Postcode: 5022 DW



op zoek naar gerelateerd: De Beren tilburg menu, De Beren bioscoop arrangement, Diner en film De Beren, Restaurant Stappegoor Tilburg, De Beren Tilburg Schouwburgring, De Beren actie, De Beren bezorgen Tilburg, De Beren Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Hofstede De Blaak Restaurant Hofstede De Blaak 2 km Lekker gegeten, aparte combinaties. Bediening kwam ineens achter je staan zonder iets...
Recensies
Het viel tegen, niet wat ik gewend ben van de Beren restaurants. Laat ik beginnen met wat er goed was: de spareribs die ik had en de sate en zoete aardappelfrietjes die mijn vrouw had. Maar de frietjes die ik kreeg waren overduidelijk frietjes die voor een tweede keer gefrituurd waren. Ze waren hard en niet echt warm. De bediening was traag en zat niet op te letten, het duurde lang voor ze aan de tafel kwamen en ik moest moeite doen om hun aandacht te trekken als ik drinken bij wou bestellen of toen ik het nagerecht wou bestellen. No tip for you! Het hoofdgerecht kwam vrij vlot na bestellen en daarna hadden wij nog een half uur tijd voor we echt door moesten gaan. Tijd genoeg voor een nagerecht dachten wij, maar het duurde 15 minuten voor we het konden bestellen en nog eens 15 minuten voor het kwam. Toen hebben we het snel en half opgegeten. Kortom, dit is niet de ervaring die wij hebben bij andere Beren restaurants Zwijndrecht, Roosendaal, Barendrecht en Middelburg. Deze in Tilburg gaan wij in ieder geval niet meer heen.
We kwamen binnen bij de beren om kwart voor 7. Half 8 vond de bediening het pas nodig om onze bestelling op te nemen. Het voorgerecht, tomatensoep en garnalen liet 30 minuten op zich wachten. Terwijl het tomatensoep scheppen gewoon gebeurd uit een bak. Het hoofdgerecht duurde nadat we ons voorgerecht op hadden nog eens een half uur. Dessert kwam daarentegen wel snel. Al met al 2,5 uur gezeten. Hier nooit meer!!
Slechtste service ooit een simpele ijs koffie karamel word gewoon 3 x fout gedaan afrader deze locatie Eten: 1/5
Bij binnenkomst een goede indruk! Eenmaal op onze plek werd de kaart ‘uitgelegd’, en werd duidelijk dat we nog geen 25% van de hele kaart konden bestellenom 13:00. Uiteindelijk wat eten en drinken besteld, wat door communicatie niet goed ging en 2 keer achter elkaar het drinken aan tafel kwam.. M’n man had een ‘salmon egg sandwich’ met geposeerd ei, en ik een ‘club sandwich chicken’. Echter toen het op tafel kwam had m’n man een doorgekookt ei, en was de avocado en tomaat oud en bevatte hierdoor bruine vlekken.. Mijn sandwich werd geserveerd als 2 losse boterhammen en achteraf kwam er nog een schaaltje met gefrituurde kip, omdat er op 1 boterham helemaal geen kip zat.. Voor ons kwam het over alsof ‘het beleg’ zo op de boterhammen gesmeten was. Bij navraag over het ei en dergelijke, werd er verteld dat de bediening in de keuken ons eten aan het maken was.. Erg zonde allemaal, we zijn al zo vaak bij de beren geweest door heel Nederland maar dit was wel echt de slechtste keer..
Vriendelijk personeel, alleen was het erg traag. Naar mijn optiek was het niet extreem druk qua klanten, kan het uiteraard verkeerd hebben gezien. Tip: mochten jullie personeelstekort hebben, geef dit dan even aan. Op die manier kunnen klanten er rekening mee houden dat alles wat langer kan duren. Verder was mijn eten lauw, de spareribs waren dit keer totaal niet mals ben ik niet gewend van de Beren. Daarbij leek het erop alsof het al lang onder de lamp had gestaan. De citroen merengue taart daarentegen die was echt verrukkelijk
Speciaal in de avond 1 uur voor sluitingstijd gebeld of we nog konden Komen dineren en dit was nog mogelijk. Tijdens eten werd gevraagd of we het voorgerecht en hoofdgerecht tegenlijk konden serveren zodat de mederwerles snel naar huis konden. Tijdens het eten werden ons eten van de tafel afgekeken om ons op te haasten zodat ze maar snel naar huis konden. Voelde me disrespectvol behandeld erg jammer. Dit restaurant was altijd een favoriete. Door deze ongelovelijke slechte bediening en behandeling Komen wij nooit meer!
De hoofdgerechten waren prima. Zelf had ik zin in loaded fries, dus had ik deze besteld met hiernaast tomatensoep met gehaktballetjes als hoofdgerecht. De loaded fries zijn geen loaded fries te noemen. Op de bovenkant zat wat beef en kaas. Verder waren het gewoon kale frietjes. In de tomatensoep zat welgeteld 1 gehaktbal. Na dit aangegeven te hebben, kreeg ik een nieuwe tomatensoep met meer gehaktballetjes gelukkig. Jammer genoeg smaakte de tomatensoep zelf naar alsof het uit een pakje kwam. Bij de chocoladeproeverij zou een lava cakeje zitten. Misschien klinkt het gek, maar ik verwacht dan dat de binnenkant van een cakeje zacht is en eruit loopt zodra je hem opensnijdt. Het was helaas gewoon een cakeje die vanbinnen hard was. Daarnaast had dit cakeje een doorsnee van een centimeter en zaten er bij elk toetje zo'n twee theelepels ijs. Er leek veel personeel aanwezig te zijn, maar leken zich niet al te druk te maken om onze glazen die leeg waren. Prijs kwaliteit verhouding was naar onze mening helemaal niet goed in verhouding. De Beren in Goes is beter bevallen. Jammer dat dit zo tegen viel.
Als je om een entrecote well done vraag en hij 2 keer naar de keuken terug moet omdat het vlees nog in leven was. Daarna niet te eten. 3 mensen hebben apart dinner gehad hierdoor. Shared bites komen als ze klaar zijn terwijl gevraagd is alles samen te brengen. Bij de rest van de eten is niet mogelijk maar wordt pas verteld na de eerste shared bite op tafel koud aan het worden is. 3 maal is scheepsrecht. Gaat elke keer mis bij De Beren Tilburg. Heel Jammer.
Voor 16.00 uur gereserveerd met 2 glutenvrije kinderen. In goed overleg alles glutenvrij kunnen aanpassen maar de frietjes waren bij leveren van de kipsate vergeten, daarna vergeten aan de pan aan te zetten. Uiteindelijk gelukt na dik een 1,5 uur. Wel compensatie gekregen maar dat maakt voor een kind niks meer uit.
Met een groep van 18 personen hier gegeten. Ging prima, we hadden wat haast vanwege lange dag en nog een flinke thuisreis. Dit werd goed opgepakt, het apart kunnen betalen na alles in een keer bestellen was helemaal super.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid