facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerenbond

"Pets Place Boerenbond Kaatsheuvel is dé dierenspeciaalzaak en tuincentrum in één. We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment hondenvoer, kattenspeeltjes en snacks voor je knager, vis of vogel, bij ons vind je ook alle benodigdheden voor je tuin.Met een gespecialiseerd team in dier en tuin staat Pets Place Boerenbond voor je klaar in de winkel, zodat we jou op weg helpen met het beste advies voor jouw dier of tuin. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging of gedrag; kom eens langs en wij helpen jou en je huisdier op weg. Heb je geen huisdieren, maar ben je wel op zoek naar tips en advies voor een groen gazon en een levendige tuin? Ook dan helpen we je graag. Je vindt Pets Place Boerenbond bij jou om de hoek."
Adres: Berkakker 2 , Kaatsheuvel 5171 SR, NL
Telefoonnummer: 0416 272 611
Stad: Kaatsheuvel
Route: Berkakker 2
Postcode: 5171 SR



op zoek naar gerelateerd: Boerenbond Waalwijk, Boerenbond Wijchen, Pets Place Boerenbond, Animal Center Kaatsheuvel, Openingstijden Boerenbond Waalwijk, Boerenbond locaties, Boerenbond Zierikzee, Dierenwinkel Waalwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
van Iersel van Iersel 993 meter
Wispa Wispa 1 km Staat altijd klaar voor de medemens.
AK Deur & Interieur AK Deur & Interieur 1 km Mooie winkel , vakkundig personeel . Betaald wat meer maar dan heb je ook wat en wink...
Kroot Kroot 1 km
Recensies
Prima Pets Place / Boeren Bond. Winkel is overzichtelijk, netjes en ruim assortiment voor een kleinere winkel. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Men weet qat ze verkopen en geven graag tips en suggesties. Ik kom hier graag, ook al zijn andere soortgelijke winkels goedkoper.
Haal daar Boerenbond altijd voer voor de vogels die onze tuin bezoeken.
Al twee keer binnen geweest met een concrete vraag...maar het personeel weet niet wat er verkocht wordt. Beetje jammer van je tijd.
Goede prijs voor goed kwaliteits product.
Planten gehaald niet zoveel keuze maar we goede kwaliteit. Vriendelijk personeel
Een relatief kleine winkel in een voor velen bekende plaats in Brabant. Binnen oogt het ruim en de winkel is netjes, goed gesorteerd en schoon. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Op mijn vraag over het voer van FarmFood werd ik keurig te woord gestaan. Ga zo door.
Ik ben hier pas geleden voor het eerst geweest en wat is het groot! En wat een uitgebreid assortiment! Een erg fijne winkel, overzichtelijk en zeer geschikt om de spullen te halen die je in de tuin nodig hebt. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er is genoeg parkeerplek en de locatie is makkelijk te vinden.
Voor de eerste keer een bezoekje gebracht. Verbaasd ben ik over het grote assortiment. Heerlijk rond gelopen en vooral enthousiast over kleine hebbedingetjes. Lieve verkoopster hielp mij beslissen welk tuigje ik voor mijn kat het beste kan kopen, zodat hij in de tuin kan rondlopen. Ik zag alleen voor de winkel wat buitenplanten staan. Helaas niet zoveel keus.
Een prachtige stek voor een stop en een bakkie en iets lekkers. Zondag daar geweest, géén afspraak gemaakt geen erg in gehad. Jammer dan maar weg toch, maar nee hoor er werd voor ons 2 een tafeltje in orde gemaakt en 'opa en oma' konden gewoon heerlijk plaats nemen in het zonnetje. Dat vinden wij top en moet gedeeld worden. Gaan we zeker naar terug.
Goed assortiment en prima winkel, personeel weet alleen niet veel van de producten die ze hebben. Ook bij verzendpunt van UPS wist het personeel niet goed te handelen toen ik de verzend code op mijn telefoon liet zien. "Normaal printen mensen dit gewoon uit hoor, dit werkt niet." Na de code te hebben ingevoerd scannen werkte alleen niet ging alles prima. Een beetje te veel moeite..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid