facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AK Deur & Interieur

AK Deur & Interieur
Adres: Poolsestraat 12 , Kaatsheuvel 5171 DP, NL
Telefoonnummer: 0416 278 579
Stad: Kaatsheuvel
Route: Poolsestraat 12
Postcode: 5171 DP



op zoek naar gerelateerd: Klijn Kaatsheuvel tegels, Klijn Kaatsheuvel Openingstijden, Praxis Kaatsheuvel, AK Bouw, Gamma Waalwijk, Bouwmarkt Waalwijk, Hornbach Tilburg, Karwei
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerenbond Boerenbond 1 km Prima Pets Place / Boeren Bond. Winkel is overzichtelijk, netjes en ruim assortiment ...
Wispa Wispa 1 km Staat altijd klaar voor de medemens.
Kroot Kroot 2 km
van Iersel van Iersel 2 km
Recensies
Mooie winkel , vakkundig personeel . Betaald wat meer maar dan heb je ook wat en winkel lokaal
Zeer fijne winkel met verassende prijzen. Door dat je hier ook schroefjes los kunt kopen b.v. goed koper als een Gamma. En personeel dat zeer vakkundig en behulpzaam is.
Goede service Denken met je mee
Prettige winkel groot assortiment, hulpvaardig persone.
Het verbaast me hier elke keer weer. Als je binnen komt lijkt het nog niet eens zo heel groot, maar op de één of andere manier heeft men precies de juiste sortering en vind ik er vaak net die artikelen die ik in andere bouwmarkten niet kan vinden. Daarnaast wordt je er steeds erg prettig en goed geholpen. Ook fijn: als je hout/plaatmateriaal nodig hebt, maar geen hele plaat, kun je soms wat tussen de reststukken vinden en anders zaagt men een stuk af en betaal je alleen daarvoor en niet voor een hele plaat.
Nieuwe binnendeuren afgenomen voor onze nieuwe woning. Hier wordt nog gewoon de tijd voor je genomen. Medewerkers en eigenaar luisteren naar je wensen. Proberen daarna deze wensen zo goed mogelijk in te vullen. Prijzen zijn scherp en de service is hoog en goed.
Fijne dhz winkel met houthandel waar bijna alles te koop is tegen alleszins redelijke prijzen. Persoonlijke service is hier nog vanzelfsprekend in dit familiebedrijf.
ALTIJD goed en correct geholpen. Vakkundige mensen.
Op maat laten zagen en thuis laten bezorgen. Niet de goedkoopste, wel een spaarsysteem. Service staat voorop. Bij Wat teveel is kan retour. Ruime eigen parkeerplaatsen. Direct achter de winkelstraat gelegen.
De kwaliteit van de geleverde "Austria" opdekdeuren was en is beneden alle peil. Het is zeker aangewezen om ook de "kleine lettertjes" van het contract te lezen. Heel spijtig want uiteindelijk is AK deur & Intrieur maar deels verantwoordelijk voor mijn ontevredenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid