facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Amsterdam

BMW Amsterdam
"Met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk is Van Poelgeest exclusief BMW en MINI dealer in de Randstad. De organisatie telt ruim 350 gedreven medewerkers die in een open, informele sfeer werken aan de tevredenheid van onze klanten. Alles weerspiegelt de kwaliteit van onze merken. Daardoor voelen BMW en MINI rijders zich thuis bij Van Poelgeest - en trekken we ook rijders van andere merken aan. Zo werkt Van Poelgeest aan duurzame relaties met klanten. Al sinds 1964."
Adres: Pieter Braaijweg 2 , Amsterdam 1099 DG, NL
Telefoonnummer: 020 460 4690
Stad: Amsterdam
Route: Pieter Braaijweg 2
Postcode: 1099 DG


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: bmw amsterdam openingstijden, bmw garage amsterdam, bmw amsterdam voorraad, mini amsterdam, bmw amsterdam onderdelen, bmw amstelveen, bmw amsterdam vacatures, bmw poelgeest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage W W Smit Garage W W Smit 669 meter Eigenlijk schrijf ik geen reviews, maar graag maak ik een keertje een uitzondering vo...
Europe Car Europe Car 2 km
Garage Lucke Garage Lucke 4 km Thermostaat lek geconstateerd bij mijn auto had geen rubberen o ringen, na aankomst h...
A-Point A-Point 5 km
A-Point Volkswagen A-Point Volkswagen 5 km Deze dealer is zoals het moet zijn. Ondanks dat de verkoop al afgerond was heeft Dhr....
Kimman Amsterdam Kimman Amsterdam 6 km Hele fijne showroom. Zojuist goed geholpen door personeel van de werkplaats. Showroom...
Auto Marré Auto Marré 7 km Heb hier al een paar keer een auto gekocht en je wordt altijd wel vriendelijk geholpe...
Heron Auto Heron Auto 7 km Kundig professioneel en klantgericht. Dat is mijn persoonlijke ervaring.
Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam 8 km Afgelopen weekend mijn ‘nieuwe’ Hyundai opgehaald. Alles goed geregeld en ook vooruit...
Recensies
Wat een laks bedrijf. Als je belt voor een afspraak krijg je altijd een terugbelafspraak. Hebben dan moeite om binnen een redelijke tijd terug te bellen. Beloven dat je een afspraak maar 14 dagen van tevoren hoeft te maken. Wil je een afspraak maken, tsja dan ben je ruim 3 weken verder. Ondertussen ben je dan al ruim over je kilometers heen. Niet erg klantvriendelijk. Gaat dus alleen maar over geld verdienen bij de verkoop, aftersales gewoon vreselijk beroerd. Ga hier dus maar niet meer heen. Hebben echt af gedaan bij mij.
Geholpen vandaag door Evelien, super vriendelijk, totaal niet opdringerig, en had gelijk door wat mijn wensen en voorkeuren waren voor een nieuwe auto. Als vrouw in een toch nog wat onbekendere “auto” wereld, voelde ik me heel erg op mijn gemak bij haar. Verder bij binnen komst aardig personeel aan de receptie, en koffie - thee etc werd gelijk aangeboden. Je kan binnen gratis parkeren, en daarna een proefrit gemaakt met ea aan uitleg van de BMW. Dankjewel voor de goede service, en in het bijzonder aan Evelien.
Bij de zomerwielen-wissel in het voorjaar ruim 2 uur moeten wachten ondanks afspraak voor deze wielenwissel én terwijl ze zagen dat ik een jong kind bij me had. Een wielenwissel banden reeds op de velgen hoeft echt niet langer te duren dan 20 minuten. Vervolgens besloten om de wielenwissel vanaf dat moment door een ander bedrijf te laten doen. Blijkt nu ik de zomerwielen wil laten wisselen voor de winterwielen dat de wielboutadapter bij de vorige wissel door de bmw-garage niet is teruggelegd. Nu kwijt dus. Dus weer een ritje naar de BMW-dealer én betalen voor de wielboutadapter. Kortom: slechte ervaringen.
Uitmuntend geholpen! Duidelijk goed opgeleide sales team, weten goed te luisteren naar de wensen van de klant. Wij zijn geholpen door Floor Coule, erg klantvriendelijk en denkt goed met je mee. Ook de levering ging perfect precies zoals gewenst! Uitstekende service en fijne levering met Sander.
Veel frustratie gehad met het plannen van het ophaal moment voor mijn premium occasion. Na mijn klacht hier op Google is dit snel en adequaat opgepakt en afgehandeld. Dit geeft weer wat fiducie in de te verwachten samenwerking de komende jaren.
Proefrit gemaakt met de IX1 Xdrive30, bijzonder vriendelijke ontvangst in dit prachtige pand. Pup van 4 maanden was noodgedwongen ook mee, en we zouden de proefrit hierdoor even splitsen in 2 delen maar er werd meteen aangeboden om even op te passen zodat wij met de hele familie rustig even konden rijden, super!
Zeer vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Zeer snelle response <1 min na tonen interesse in premium occasion via website. Proefrit en oplevering goed geregeld. Laagdrempelig contact mogelijk met Max van der Storm via whatsapp en e-mail. Zeker een aanrader.
Wederom een auto geregeld via Ferry van Hekken en zoals gewoonlijk alles helemaal TOP geregeld. Ferry is altijd bereikbaar, denkt goed met je mee en is super deskundig. Ik raad iedereen aan om in gesprek te gaan met Ferry om een nieuwe auto uit te zoeken!
Goede service. Zelfs een keer thuisgebracht omdat de reparatie langer duurde dan verwacht. Dag later werd de auto thuisgebracht door ze. Top!
Uitstekende service. Altijd vriendelijke ontvangst. Deskundig advies en goede begeleiding van de klant. Goed bereikbaar en goede parkeermogelijkheden. 7 dagen in de week geopend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid