facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blue Tomato

Info

Moderne en transparante coffeeshop met gecertificeerd personeel die u goed kan voorlichten over de kwaliteits producten die de Blue Tomato verkoopt.

Geschiedenis

Blue Tomato in Hoorn – Een coffeeshop klaar voor de toekomst !

Coffeeshop Blue Tomato opende haar deuren op 19 september 2013.
Deze moderne coffeeshop is gebaseerd op een totaal nieuw concept. De ondernemers wilde een transparante en nette uitstraling bereiken.
Een prachtige graffiti gemaakt door Nederlandse kunstenaars verwelkomen de klanten bij binnenkomst. Dit is de eerste wow- factor.
Als je de fraaie coffeeshop verder binnenloopt, lijkt het geheel op een modern gestileerde apotheek. Dit wordt versterkt door de grote houten apothekerskast, waar de producten fraai gerangschikt staan. De witte marmeren verkoopbalie en de digitale computerschermen, met uitleg over de producten, maken de adembenemende inrichting helemaal af.
Klantvriendelijke en professionele barmedewerkers geven goed advies en hebben een grote productkennis. Het is duidelijk dat service bovenaan de lijst staat bij Blue Tomato. De menukaart is met veel zorg samengesteld. Alleen de allerbeste kwaliteit van elke soort staat op het menu.
Men heeft goed nagedacht over de veiligheid van de klant, het personeel en niet te vergeten de omliggende bedrijven. Gelokaliseerd op het bedrijventerrein Hoorn 80 wordt u bij aankomst ontvangen door vriendelijke gastheren die u helpen bij het parkeren op het gratis parkeerterrein voor de coffeeshop Blue Tomato.
Het is begrijpelijk waarom de gemeente Hoorn deze ondernemers heeft geselecteerd na een streng selectieproces. Niet alleen hebben deze ondernemers 22 jaar ervaring, ze hebben duidelijk hun visie gerealiseerd en het fenomeen coffeeshop naar een hoger niveau gebracht.
Blue Tomato staat voor team, kennis, biologisch, service, schoon, veiligheid, voorlichting, en kwaliteit. Het is de coffeeshop van de toekomst - Is het mogelijk dat the Tomato can be the Apple of all coffeeshops?

Adres: Neutronweg 11, 1627LG Hoorn
Telefoonnummer: 0229247164
Stad: Hoorn
Route: Neutronweg 11
Postcode: 1627LG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Blue Tomato Hoorn menu, Coffeeshop Hoorn menu, Blue Tomato menu, Openingstijden Blue Tomato Hoorn, Coffeeshop Hoorn openingstijden, Coffeeshop corona, Openingstijden Zuiderzee Hoorn, Blue tomato snowboard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Turf Turf 3 km Heerlijk buiten gezeten bij jullie een paar dagen geleden! Super lekker gegeten!
30ml Hoorn 30ml Hoorn 3 km Favoriete tentje om koffie te drinken, te snacken, te brunchen en te lunchen. Standaa...
Beauty Magic Salon Beverwijk Beauty Magic Salon Beverwijk 34 km �Braziliaanse keratine treatment � By Kaline Gomes
Recensies
De place to go in Hoorn als je wilt chillen, goeie prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke gasten en nooit parkeer problemen
Niet alle tomaten zijn rood, nog steeds een tevreden klant
Ik heb enkel 5 sterren gekozen omdat ik zag dat een robot berichten onder uw reviews achterlaat.
Zeer nette winkel met aardig personeel en top producten.
Ervaren verkopers weten veel van hun handel en adviseren goed
Prettige shop en t personeel lijkt kundig ter zake..
Wanneer komt er weer is een goede katama hasj soort ik mis die heel erg in deze shop door corona al 2 jaar niet kunnen smoken maar voor de rest goede shop please haal ketama terug
Vriendelijke begroeting bij binnenkomst. Schone zaak, Vriendelijk personeel. Goede adviezen Zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid