facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 30ml Hoorn

30ml Hoorn

Info

Specialty coffee bar in Hoorn, all day brunch



"Specialty coffee zaak met all day breakfust/ brunch kaart"
Adres: Gedempte Turfhaven 1, 1621 HC Hoorn (Terschelling)
Telefoonnummer: 0639490540
Stad: Hoorn
Route: Gedempte Turfhaven 1
Postcode: 1621 HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Turf Turf 62 meter Heerlijk buiten gezeten bij jullie een paar dagen geleden! Super lekker gegeten!
Blue Tomato Blue Tomato 3 km De place to go in Hoorn als je wilt chillen, goeie prijs/kwaliteit verhouding, vriend...
Beauty Magic Salon Beverwijk Beauty Magic Salon Beverwijk 32 km �Braziliaanse keratine treatment � By Kaline Gomes
Recensies
Favoriete tentje om koffie te drinken, te snacken, te brunchen en te lunchen. Standaard bijna elke zaterdag van de partij! Service is top! Eten is goddelijk!
Heerlijk! Goede taartjes, zalige burritos en lekkere koffie. Note: Als je de rust opzoekt kun je beter verder lopen, want buiten zit je aan de drukke straat. Binnen maken de machines veel geluid, staat de pop-muziek vrij hard en kan het personeel veel plezier met elkaar hebben niet erg, maar wel aanwezig. De fijnste plek om te praten is aan de zijkant bij de parkeerplaats. :
Heerlijke koffie, vriendelijk personeel en leuk ingericht!Eten: 5/5
Sinds kort pas 30ML ontdekt. De service is echt geweldig, ik mag bepaalde dingen niet eten en er werd met meerdere mensen gekeken wat ik dan allemaal wel kon eten, en er werd speciaal een glutenvrij broodje afgebakken. De iced lavendel latte is ook echt mijn nieuwe favoriet. Ik ben nu al twee keer geweest maar dit is echt een van mijn nieuwe favo spots
Zien jullie jullie ramen niet? Kbedoel er schijnt geen zon naar binnen zowat! Omdat die ramen afschuwelijk, vies zijn. Lepeltjes ect allemaal aangekoekt. Kvind persoonlijk dat jullie meer mogen letten op de hygiënebeleid. Smerige tent.
Ik kom er regelmatig, heerlijk eten en goeie koffie! Het valt mij alleen op dat ze niet langs komen aan je tafel voor eventueel een nieuw drankje.
Heerlijke koffie en goede lunchgerechten. Helaas was de zelfgemaakte cake een beetje droog. Vriendelijke en initiatief tonende bediening. Aanrader voor een lekkere lunch, maar ook je koffie "on the go".
€5 voor een decaf cappuccino en €5 voor een carrot cake vond ik erg duur.
Heerlijke plek om te lunchen, super vriendelijk personeel en bizar goeie koffie!
Leuk ingericht. Fijn personeel. Leuke en lekkere dingen op de kaart. Vegetarische menuopties: Genoeg opties Kindvriendelijkheid: Speelhoek aanwezig Parkeren: Parkeerterrein naast de deur, meestal wel plek. Anders parkeren bij het station.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid