facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Black Smoke

Black Smoke
"Let’s turn up the heat! Met Black Smoke brengen pyro-culinair avonturier Jord Althuizen, captain of liquids Kasper Stuart en hun crew serious BBQ naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Vanuit de voormalige bedrijfsbrandweerkazerne biedt Black Smoke Rotterdam een levendige bar waar liquid loving bartenders kundige cocktails shaken en de beste bieren tappen. Een zinderend heet barbecue restaurant waar global flavours in de hotter than hell vuur gestookte keuken worden bereid door een crew hittebestendige pitmasters. En een zomers terras waar vanuit de parrilla bar dorstlessende drinks en Latin-inspired barsnacks van de Argentijnse grill, Afrikaanse braai of Japanse yakitori grill hun weg naar de crowd vinden."
Adres: Van Nelleweg 1 , Rotterdam 3044 BC, NL
Telefoonnummer: 010 311 8300
Stad: Rotterdam
Route: Van Nelleweg 1
Postcode: 3044 BC


Openingstijden

Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 17:00-00:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Black Smoke Rotterdam menu, BBQ restaurant Rotterdam centrum, Black Smoke Facebook, Black Smoke groepen, Black Smoke Rotterdam review, Parkeren Black Smoke Rotterdam, Zelf BBQ restaurant Rotterdam, BBQ restaurant Rotterdam
Recensies
Dit restaurant stond al enige tijd op mijn lijst om te bezoeken. Mijn man is hier eerder geweest en vond het toen pre-corona erg lekker. Dit keer vond hij het tegenvallen. En ik heb ook niet echt ‘lekker’ gegeten Minpunten: - de spareribs waren niet zo mals als verwacht - alle vlees was veels te zout en vlak van smaak alleen maar zout, er is geen smaakbeleving - het voelde aan als vreetschuur maar dan niet goedkoop - de crab cake is echt niet te eten. Voor €11 mag ik wel een beetje presentatie verwachten. Dit leek gewoon uit een all-you-can-eat bak geschepte, karige salade met een mini cake, krab uit blik?, waar geen smaak aan zit. Echt €11 weggegooid geld. Dat ze hier €11 voor durven te vragen is echt belachelijk - geen goede prijs-kwaliteit verhouding - tapbiertjes van €6, wijntje met weinig inhoud voor €7,50… need I say more? - je proeft geen bbq smaak aan het vlees je ruikt zelf wel naar rook aan het einde van de avond - geen gezellige sfeer, te vreetschuurachtige beleving - als het merendeel van de bezoekers weg is, is het letterlijk en figuurlijk koud. Neem een extra vest mee…. - betaald parkeren: €2,50 niet per se een minpunt, maar voor wat je uitgeeft in deze tent.. - duurde vrij lang voordat het eten kwam - ook het toetje.. €8 en dan krijg je een eclair langwerpig soesje met wat bacon die het spannender maakt. Was ok.. maar de presentatie, smaak vs de prijs: nee. Pluspunten: - we hadden een leuk gezelschap : - de serveerster was erg enthousiast en vriendelijk wist het beter te verkopen dan wat je werkelijk krijgt… - leuk dat ze thee van ‘Guiltea’ serveren. Leuk concept Wat hadden we besteld: Voor: crab cake & nachos Hoofd: black’s bbq bonanza Na: the heart stopper 3.0 bijna letterlijk als je de rekening ziet
Black smoke restaurant bevindt zich in de oude Van Nelle fabriek. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de industriële locatie en dit is in stand gehouden binnen in het restaurant. Verwacht geen superluxe zitplaatsen en gelikte toiletten. Alles draait hier om mannelijk eten. In de bediening lopen een aantal vlotte dames die soepeltjes het toch wel vrij grote restaurant voorzien van vlees en bier. Wij kwamen met een groep van 10 pers. Vooraf bestelden wij de nacho's om te delen. Deze zijn afgetopt met pulled pork, guacamole, room en cheddar. Wel lekker hoor, maar aan de guacamole vond ik persoonlijk te weinig smaak zitten, maar de jalapenos lossen dit op zich wel op. Als hoofdgerecht heb ik met 3 collega's de "Bonanza" besteld. Dit is letterlijk een doos gevuld met vlees. Dus voor de grote eters. Het vlees was erg lekker, maar ik vind dat je proeft dat je in een groot restaurant eet. Er lag niet iets in de doos waar ik helemaal ondersteboven van was. En dat hadden mijn tafelgenoten ook. Al met al toch goed en veel gegeten. Ik zou hier zeker nogmaals heengaan, maar niet alleen met mijn vriendin. Ik vind het meer een groepsding ..
Wij hebben hier gisteren met het zaken kerstdinner gegeten. weer wat anders dan anders en wij waren hier goed over te spreken met de collega's. Bij aankomst zaten we eerst aan een borreltafel om wat te drinken en wat snacks te nuttigen. Eenmaal uitgeborreld werden we naar onze eettafel gebracht en voorzien van keurige wijnen. Goed begeleid en uitgelegd door de serveerster. Eenmaal aangekomen bij het moment suprême kregen we de menukaart voorgeschoteld, wat eten betreft was er eigenlijk niet eens zoveel keuze op de kaart dus we besloten ieder wat anders te bestellen en te delenshared dining wij hebben van vis tot aan steak en sparerib gerechten besteld en dit smaakte allemaal heerlijk! heerlijk bbq rook smaak waarvoor complimenten. ik kan iedereen aanraden om dit een keer geprobeerd te hebben. enige minpuntjes zou zijn de prijs en weinig keuze qua dessert en bijgerechten. Verder hele gezellige avond gehad!
Als BBQ liefhebber en ervaren practitioner moest ik hier naartoe. De zaak is volledig volgens thema ingericht met leuke details verwijzend naar de herkomst van het vlees en de BBQ-cultuur. Weinig uitzicht van de omgeving buiten, wel leuk om op de hot-seats de 'firepit' met koks te zien. Deze stoelen zaten 'minder prettig', je schuift continue naar voren. Voorgerecht: porkbelly burnt ends: goed vlees, zacht, mooie friszure licht pittige smaak. Geen krokantje/'burnt' zoals is ze zelf gewend ben. Hoofd: black bbq bonanza NL: van alles wat low and slow. Ribs: qua smaakt echt TE rokerig, een hap rook waardoor je het product niet meer proeft. Ribs teveel 'bite'/taai en nee ben zelf ook geen fan van 'fall of the bone' maar t.b.v de mainstream wens/smaak zou iets zachter vlees meer in de smaak vallen De brisket: boterzacht, goede pure smaak, top!! Chickenwings: ook erg rokerig, verder goede smaken. Pulled pork: smaak goed, maar toevallig een droge portie, beter pullen/mengen? De baked beans, potatos, cole-slaw en ingelegde veggies waren een goede afwisseling en lekker. Worst: prima. We zaten te vol voor een toetje. De ijsthee was heerlijk. Schrikken bij de kassa, 127,- voor voor- en hoofdgerecht met drinken cola, koffie, speciaalbier, fles water, ijsthee voor 2 personen. Mede doordat dit hoofdgerecht 42,50 p.p betrof !! Terwijl het hierbij gaat om de relatief meer betaalbare soorten vlees. Portie was dik in orde lees teveel, netjes "doggy bag' meegekregen. De steaks die ik voorbij zag komen/bereid worden zagen er goed uit, mooie marmering. Het personeel/bediening is goed, timing was goed, kennis over het product aanwezig. Voor mij persoonlijk de bevestiging om vooral thuis te blijven hobby'en met o.a de boeken van smokey goodness, deze recepten zijn een aanrader. Met factor prijs het zwaarst wegend. Kindvriendelijkheid: Niet iets voor jonge kinderen, geen speeltoestellen e.d maar daar is het niet het type restaurant voor. Wel kinderportie/menu Parkeren: Betaald parkeren, 0.90cent per uur Rolstoeltoegankelijkheid: Goed toegankelijk
Leuk restaurant met goede sfeer, vrolijke en zeer vriendelijke bediening. Goed eten, heerlijke beenmergboter. Serveerster was super in uitleg en had aandacht voor de gasten. Top! Tomahawk besteld, niet op gekregen met zn 2, rest mee nr huis. Vandaag restje als lunch beetje laten 'opwarmen' in die heerlijke boter en dan op stokbrood, hemels!
Lekker gegeten. MAAR: prijs aan de hoge kant. Portie grootte was krap. Er zat meer dan anderhalf uur tussen het voor- en hoofdgerecht. In die tijd één keer de vraag gekregen of we nog wat wilden drinken. Deel van het voorgerecht vergeten en kwam na aandringen samen met het hoofdgerecht. De intonatie mag wel een tandje minder familiair wat mij betreft maar dat is natuurlijk mijn mening; het eten moet de hoofdrol spelen, niet de service/bediening. Mijn Gin Tonic en die van mijn tafelgenoten waren lekker. Hadden ze 2 of 3 per gast meer kunnen schenken, maar om een refill werd niet gevraagd. Al met al zou ik niet snel terugkomen en zou ik boven de 30 min reistijd een bezoek niet aanraden. Parkeren en bereikbaarheid is top overigens. Een kritische maar wat mij betreft eerlijke review die hopelijk als positieve feedback wordt ontvangen. Parkeren: Top. Goedkoop.
Samen met de kids naar Black Smoke. Als bbq hobbyist en bbq teamlid een toffe ervaring. Leuk om de pit te zien en de sfeer te proeven van het stoere black Smoke. Goed gegeten met meer dan voldoende porties, nog meegenomen naar huis. De nacho schaal is geweldig en burned ends taco net zo goed. De ribben waren naar mijn smaak niet mals genoeg. Maarja, bite of slobber.. iedereen een eigen smaak. De eindrekening van 170 euro met alleen voor en hoofdgerecht is dan wel weer heel stevig. Er worden goede marges gerekend zeg maar. Niet iets voor elke week, maar voor de beleving en kennismaking met smokey producten niet laten liggen.
Tip om met een ov fiets hier naar toe te komen. Als je vanaf Rotterdam centraal vertrekt is het maar een klein stukje fietsen naar BS. Je kan de fiets daarna nog gebruiken om naar Rotterdam te gaan om de avond voort te zetten. Daar aangekomen leek het erg rustig. Buiten was er niemand te zien. Maar toen we naar binnengingen was het gezellig druk. We werden vriendelijk ontvangen en er werd gevraagd of we een hot seat wilde of een gewone tafel. De hot seat is aan de bar en heb je mooi zicht op het gedeelte waar alle bereid wordt. We kozen voor een gewone tafel. We werden vriendelijk geholpen en hebben gekozen voor de Blacks bbq bonanza. Als je niet kan kiezen dan heb je met deze keuze van alles was. Er werd ons geadviseerd om eerst de brisket te eten, omdat die het snelste afkoelt. Dat hebben we gedaan. Ik had nog nooit brisket op, maar het was heerlijk mals. De pulled pork / beef en kipvleugels waren ook heerlijk. De worst was ook lekker bereid, maar je moet wel van grove worst houden. De sparerib vond ik wel tegenvallen. De bite is bewust gedaan begrijp ik, maar ik vond hem ook erg droog. Helaas geen nagerecht gegeten want we zaten allebei bommetje vol. Super genoten van het alles.
Ik ben vandaag met mijn vriendin wezen eten bij Black Smoke op aanraden van mijzelf, vorige keer was het erg goed en ik was erg enthousiast. Echter mijn ervaring vanavond was echt een tegenvaller. Hoofdgerecht; - Lamsbrisket Er werd gezegd dat het lang duurde voordat de lamsbrisket klaar zou zijn maar deze was er al met 10 min. Na wat moeilijk snijden en een paar stukjes vlees eraf gehaald te hebben met 3 happen was de rest van mijn gerecht alleen nog maar wit vet. Niet erg lekker, voor mij een verkeerde keus maar toch even aangegeven bij de staf of dit normaal was. Daar werd wel aangegeven dat het zo vet hoorde te zijn. Na mijn mening geen 34 euro waard voor 3 happen vlees. Erg teleurgesteld maar als kleine troost nog wel een koffie van het huis. De Black Smoke spareribs van mijn vriendin hadden wel goeie smaak maar waren wel taai. Had misschien wat meer mals vlees verwacht voor de prijs die er gevraagd werd. Voor ons niet voor herhaling vatbaar helaas.....
Mijn vrouw en ik zijn ervaren bbqers, hierdoor ligt onze lat hoog. Maar dit weerhoud ons er niet van om ook nog buiten de deur vlees te gaan eten. Echter zoals ik aangaf, we zijn niet makkelijk. Van vrienden hadden we gehoord dat de BS de moeite is om een keer te proberen. Dus zo gezegd, zo gedaan. De ambiance is echt veel aandacht in gestoken. Ook het kunnen kijken in de keuken we hadden eetplaatsen aan de bar is leuk. Personeel was enthousiast. We werden goed ontvangen en geholpen. We vinden het eten ok, maar niet om nog een keer te herhalen. Door de prijzen van het restaurant hadden we hogere verwachtingen. Deze kwamen voor ons niet uit. We hadden voor 2 een plank besteld met verschillende soorten vlees. Hierop lag een sparerib, een worstje, kippenvleugels, pulled pork en brisket. Dit tezamen met een kommetje frietjes, bruine bonen en wat saus. We zijn van mening dat we dit thuis beter kunnen maken op onze kamado. Zo een plank kostte 2x 42 euro. We denken dat het te mainstream is als je zelf thuis 3 keer per week de bbq aansteekt. Minoek en Mark
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Black Smoke.

Rotterdam barbecue

openingstijden, locatie, vervoer. Van Nelleweg 1 rotterdam bars kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Black Smoke adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Black Smoke. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Black Smoke delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Daktari Café Daktari 900 meter Echt een ouderwetse bruine kroeg. Geweldig!Eten: 4/5
Ooms cafe Ooms cafe 1 km Gewoon en cafe met raar mensen
In Den Berkebrom In Den Berkebrom 2 km Geweldig gastvrije ontvangst, allervriendelijkste gastvrouw, ook voor de hond zalmko...
Barbecuehuis Tanger Barbecuehuis Tanger 2 km Vandaag heerlijk gegeten bij Barbecuehuis Tanger. Een heerlijke mixed grill genomen a...
Asian BBQ Asian BBQ 2 km Geweldig leuke middag gehad. Eten lekker, drank lekker, fantastische gastvrouw en hee...
Dürüm Evi Dürüm Evi 2 km 1 ster is al teveel ze zouden de zaak moeten sluiten vriend had besteld eten komt ijs...
Holy Smoke Holy Smoke 2 km Redelijk teleurgesteld in mijn bestelling. Ik had een frietje stoof besteld, friet ni...
Rotterdam Grillig Sandwiches Rotterdam Grillig Sandwiches 3 km Dit is niet in woorden te beschrijven zo overheerlijk is het eten daar, je moet het e...
KINO Rotterdam KINO Rotterdam 3 km Lekker informeel, gezellige gezamenlijke ruimte voor een uitstekend koffietje of dran...
The Bar The Bar 3 km Een erg fijne sportschool om te trainen, altijd ondersteuning van zeer bekwame en erv...
Grounds Grounds 3 km Grounds is een muziek podium waar je van wereld muziek tot obscure rock kan horen en ...
Asian BBQ Restaurant Asian BBQ Restaurant 3 km Het is eens wat anders Asian BBQ. Een echte aanrader. Je moet wel snel zijn het resta...
Amehoela Rotterdam Amehoela Rotterdam 3 km Laat ik beginnen met dat het personeel erg vriendelijk is en de keuze op de menukaart...
Boca's Boca's 3 km Heerlijk gegeten! Super bij keuze stress! Gewoon alles kiezen! Aardig personeel. Wij ...
Gracy's Gracy's 3 km Gracy's is een geweldig American-style eettentje. Ik kom er vaak met vriendinnen voor...
Verhip Verhip 3 km Ontzettend lekkere diamanthaas met portsaus! Echt een aanrader op een fijne locatie i...
HUGH HUGH 3 km Heerlijk gegeten, proeverij verschillende gerechten. Gezellige, warme sfeer. Leuke vl...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid