facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Björn Burgers

Björn Burgers

Info

BJÖRNBURGERS® is een restaurant gespecialiseerd in vegetarisch fastfood.
- Animals are loving it! -



"Met BJÖRNBURGERS® willen we je laten genieten van fastfood zónder schuldgevoel. Daarom eet je bij ons de allerlekkerste 100% vegetarische en vegan burgers. Want minder vlees eten is goed voor het milieu. Maar je tanden in een juicy burger zetten? Da’s altijd een goed idee! Geserveerd op een vers geroosterd eigengemaakt broodje, met knapperige sla en tomaat en natuurlijk afgetopt met crunchy uitjes én een van onze heerlijke sauzen."
Adres:
Stad: Breda



op zoek naar gerelateerd: Vegan burgers Breda, Burger Breda, Vega burger Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wayback Burgers Nederland Wayback Burgers Nederland 93 meter Ik ben gaan eten op een rustig moment en ik had een menu besteld. Ik krijg eerst een ...
The Butcher's Burgers The Butcher's Burgers 670 meter Heel ongastvrij !!! Op een rustige avond een hamburger plain bestellen voor een kind...
Ellis Gourmet Burger NL Ellis Gourmet Burger NL 894 meter Heerlijke hamburgers wij hadden de Ellis special 2.0 en verse friet! En een erg lekke...
Eaterz Eaterz 936 meter Super snelle service, En een leuke spotanen dame Romy. Kapsalon een aanrader als je ...
McDonald's McDonald's 1 km
McDonald's Breda McDonald's Breda 1 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Breda (Centrum, Steenakker, Woonboulevard en ...
Johnny's Burger Company Johnny's Burger Company 1 km Goed eten en vriendelijke mensen! Wij komen hier maandelijks
McDonald's McDonald's 3 km Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
McDonald's Breda Steenakker McDonald's Breda Steenakker 3 km Me drinken was weer lekker veel pfff altijd wel iets.... helft zat er niet in
Kwalitaria Breda-Bisschopshoeve Kwalitaria Breda-Bisschopshoeve 3 km Mijn bestelling kwam een half uur te laat uur in totaal gewacht terwijl het letterlij...
McDonald's McDonald's 3 km Welkom bij McDonald's Breda Woonboulevard. Waarmee kunnen wij je helpen?
Mc Donalds Mc Donalds 4 km
McDonald's McDonald's 4 km Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
McDonald's McDonald's 11 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Hazeldonk-Oost. Hier vind je alle basisinform...
McDonald's McDonald's 11 km Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Hazeldonk-West. Hier vind je alle basisinf...
Recensies
Gisteren avond hier voor het eerst besteld, wij hebben 2x de holger burger en 1x frites Nacho genomen en het was zoo lekker allemaal, maar de burger was gewoon de BOM! Zeker de lekkerste burger die ik tot nu toe in Nederland op heb wij komen zeker vaker afhalen.
Erg lekkere burgers en je krijgt echt waar voor je geld! Naar mijn mening de beste vegetarische burgers die je kunt krijgen. Leuke winkel en je hoeft nooit lang te wachten.
Heerlijke, goede vegetarische en vegan burgers. Ook leuk dat er telkens een wisselende burger is! Ook de loaded fries zijn heel erg lekker. Spontaan, jong personeel op een toplocatie. Aanrader!
Björn Burgers: Is een vegetarische burgerzaak. Vandaag de Bjornburger voordeelmenu €10,- gegeten, goed warm zowel de friet als de burger. Een goede maaltijd die vult, iets wat burgers niet altijd doen. Is niet een enorme vettige hap en de prijs is gemiddeld €€ Dit is iets voor vegetariërs maar ook voor mensen die vlees eten. De burger laat je twijfelen of je wel echt vegetarisch eet. Als je het niet gewend bent geeft het in het begin een aparte smaak, maar zeer lekker. Al met al een prima burger. De friet is ook goed op smaak en niet slap maar heeft een goede bite. Zeker iets om te overwegen om vaker te eten.
Wij zijn er inmiddels al 3 keer gaan eten. Echt heerlijk! Zowel de loaded fries als de burgers zijn ontzettend lekker en dan heb ik de chocolade muffin nog niet eens genoemd Echt een aanrader!
Super goede ervaring gehad. Eerste keer een vegan burger en wat was die lekker! Zo zie je ook weer dat je zonder vlees een heerlijke maaltijd kunt krijgen. Je proefde dat de ingrediënten van het brood en de groente tot de friet vers waren en daar hou ik van. Kom hier zeker terug, want dit is een aanrader!! Daarnaast ook een mooie schone zaak en vriendelijk personeel :
Net heerlijk gegeten bij Björnburger. De reden dat wij naar binnen stapte was dat er 50% korting voor studenten was en de werkneemster haalde ons vrolijk over! De holger en ole burger gehad, allebei erg lekker! Wij hadden geen idee dat dit een vegetarisch restaurant was maar kwamen hier net pas achter en hebben er niks van gemerkt. Conclusie: erg lekker, ook nog eens goedkoop en een vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
Enorm lekkere vegetarische en veganistische burgers. Ik had de pittige Holger, heerlijk, en mijn vriendin de nieuwe variant van de veganistische Ole met mango chutney, heerlijk. Kudo's voor de service, het was duidelijk erg druk met bestellingen maar het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!
Het veraste me hoe lekker de burger was en dat de prijs ook enorm meeviel. Voor iets meer dan een tientje heb je gewoon een burger, friet en een drankje erbij. Ook enorm vriendelijke service. Eventueel kleine tip, zet ook op de digitale bestelmachine's de ingrediënten erop.
Ik ben heel blij verrast door deze heerlijke burger; lekkere smaak, smeuïge saus, goede extra’s zoals uitjes en augurk geven deze burger die echte burger smaak. Maar wat ECHT het verschil maakt is het broodje! Een knapperig, net geroosterd maar tegelijkertijd smeuïg vers broodje, zo goed krijg je ze niet vaak! Voor verbetering vatbaar vind ik het omroepen van nummers van de bestelling in een bijna lege zaak, maar ach, dat zijn beginnersfoutjes denk ik dan maar ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid