facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikespoint Spijkenisse

Bikespoint Spijkenisse

Info

Bikespoint groeit en daarom zullen wij begin 2019 een nieuwe winkel openen in Spijkenisse. Op het winkelcentrum van Maaswijk zullen wij onze deuren gaan openen. U kunt bij ons terecht voor reparaties, onderdelen en voor een aanschaf van een nieuwe fiets.



"Bikespoint Spijkenisse staat voor klantvriendelijkheid en service. Wij repareren aan alle soorten merken fietsen en bij ons hoeft u geen afspraak te maken voor een reparatie. Als uw fiets weer gemaakt is, dan krijgt u een sms bericht hierover en een vermelding met de kosten. Graag zien wij u in onze winkel."
Adres: Hadewychplaats 90, 3207 KG Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181786614
Stad: Spijkenisse
Route: Hadewychplaats 90
Postcode: 3207 KG



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Spijkenisse Maaswijk, Bikespoint Hoogvliet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braun Cycling Braun Cycling 2 km Na 2.000 km, waaronder 1.100 km door de Pyreneeën, over de Ventoux naar Alpe d’Huez, ...
A.O Bike A.O Bike 3 km We wilde voor onze dochter 10 jaar een nieuwe fiets uitzoeken. Bij de vraag of we een...
Bike Totaal Spijkenisse Bike Totaal Spijkenisse 3 km Prima service en deskundige voorlichting. Jammer dat onze bestelde Gazelle e-Bike doo...
Mons Fietsen Spijkenisse Mons Fietsen Spijkenisse 3 km Onze fietsenzaak voert de merken Pegasus, Pointer, Gazelle, Bulls, Union, Cortina, Al...
Sanko Bikeshop Sanko Bikeshop 4 km De Mechanieker voor uw Racefiets en MTB.
Recensies
Van onze beide fietsen moesten tandwielen en wat rem- en versnellingskabels vervangen worden. De fiets van mijn vrouw reed weer prima, maar bij mijn fiets schoot de ketting er na enkele kilometers al af. Omdat er geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn voor de achter-naaf en de fiets dus niet meer te repareren viel, heeft Maarten alle nieuw gemonteerde onderdelen verwijderd en ons het geld teruggegeven. Wat een super-service! Nog bedankt en als als we weer iets aan onze fiets hebben, komen we graag weer bij je langs.
Ik zou graag ook heel positief zijn maar ik bracht mn E bike voor een nieuwe buitenband en binnenband. Kosten 73 euro alleen werkte hierna de elektronica niet meer, zo heb je niet veel aan een E bike. Maar niet hun schuld werd gezegd dus verder zoek je het maar uit. Heb nu dus een waardeloze E bike maar gelukkig wel met een goede binnenband en buitenband.......Toppie In uw reactie noemt u nogal expliciet de data als zijnde het zo is dat ik hierna nog 14 dagen de fiets gebruikt hebt. Maar ik had in ons gesprek al aangegeven dat de fiets al op 26-08-2021 kapot was toen ik hem ophaalde maar omdat jullie zelf hierna 4 dagen gesloten waren en ik zelf 30-08-2021 op vakantie ben gegaan kon ik hem pas brengen na mijn vakantie. Dit had ik ook duidelijk gemeld. Maar troost je, van mij zullen jullie geen last meer hebben, ik ga wel op zoek naar een fietsenmaker die hem kan repareren en dan maar hopen dat ik hem dan weer niet terug krijg met 2 lekke banden ofzo en dat hij dan weer zegt, ja maar dat heb ik niet gedaan!!!!!
Een eerlijke oprechte en deskundige verkoper. Mijn ervaring was zeer positief.
Heb nu enkele keren mijn racefiets voor onderhoud langs gebracht, en steeds was hij weer met een dag klaar om op te halen. Probleem was steeds ook perfect verholpen! Je wordt snel en vriendelijk geholpen en top service voor de fiets! Blijf hier zeker langskomen.
Fijne mensen, fijne winkel. Mountainbike voor kleine reparatie gebracht, kon snel terecht en was snel naar tevredenheid gemaakt. Ook een volgende keer weet ik waar ik m'n fiets kan brengen.
Fijne service! Aangezien de kids weinig zuinig zijn, kom ik er vaak genoeg. Wijze van betalen ben ik fan van!
Heb gisteren mijn, op leeftijd zijnde Batavus E-Bike afgegeven bij Bikes point voor diverse reparaties en mijn ervaring is werkelijk T O P.
Gistermiddag om 4 uur mijn fiets gebracht met een lekke achterband. Werd gelijk gemaakt. TOP service
Niet om te delen. Heb je deverschrikkelijke dure prijzen gezien. Pfff nooit zal ik daar een fiets kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid