facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.O Bike

A.O Bike

Info

Fietsenwinkel gevestigd in Spijkenisse, voor al Uw verkoop en reparatie benodigdheden! Stap gerust binnen voor een gratis offerte van een reparatie of informatie als U zich oriënteert op het kopen van een nieuw tweewieler!

Geschiedenis

Fietsenwinkel gevestigd in Spijkenisse, voor al Uw verkoop en reparatie benodigdheden! Stap gerust binnen voor een gratis offerte van een reparatie of informatie als U zich oriënteert op het kopen van een nieuw tweewieler!



"Verkoope-bikes en gewone fietsenen reparaties"
Adres: Lenteakker 132, 3206TB Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-673191
Stad: Spijkenisse
Route: Lenteakker 132
Postcode: 3206TB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bike Totaal Spijkenisse Bike Totaal Spijkenisse 2 km Prima service en deskundige voorlichting. Jammer dat onze bestelde Gazelle e-Bike doo...
Sanko Bikeshop Sanko Bikeshop 2 km De Mechanieker voor uw Racefiets en MTB.
Mons Fietsen Spijkenisse Mons Fietsen Spijkenisse 2 km Onze fietsenzaak voert de merken Pegasus, Pointer, Gazelle, Bulls, Union, Cortina, Al...
Braun Cycling Braun Cycling 2 km Na 2.000 km, waaronder 1.100 km door de Pyreneeën, over de Ventoux naar Alpe d’Huez, ...
Bikespoint Spijkenisse Bikespoint Spijkenisse 3 km Van onze beide fietsen moesten tandwielen en wat rem- en versnellingskabels vervangen...
Recensies
We wilde voor onze dochter 10 jaar een nieuwe fiets uitzoeken. Bij de vraag of we een fiets mochten proberen, kregen we het volgende antwoord: alleen als u hem gaat kopen. Sorry maar voordat we iets gaan kopen, is het toch logisch om eerst te beoordelen hoe de fietst rijdt/ zit.... . We zijn maar weer weg gegaan. Gemiste kans, hier komen we niet meer terug.
4 oktober hebben mijn man en ik e-bikes gekocht bij AO Bike en op 7 oktober opgehaald. Goede uitleg gehad over display en behandeling van de accu, het is prettig zaken doen met de verkoper/eigenaar. Aardige en gezellig persoon
Wij zijn altijd super tevreden, prachtige fiets allemaal van a.o bike! Altijd goede service. Ik hoef maar te bellen en hij staat klaar!
Fiets gebracht voor het vervangen van buiten en binnen banden. En een gehele controle. Bizar snel gefixt. Binnen 24 uur was de fiets alweer terug zonder op voorhand een afspraak te maken! Ik kom graag weer terug. Top zaak.
Vrijdag een binnenband laten vervangen voor 22,50 vandaag dinsdag nog een fiets weggebracht en betaal 25,00. Dus ik bel en stel de vraag zijn jullie prijzen vanaf vrijdag omhoog gegaan? Eerste Antwoord: ja en ze gaan volgende week ook omhoog. Pardon.. ik vraag waarom dat prijsverschil is krijg ik als antwoord dat ik een kinderzitje had. Let op die draai je er met een draaiknop zo vanaf geen gereedschap nodig Als je dat ff gemeld had was die er zo af geweest en dat eerste antwoord ging al nergens over!
Wij zijn hier al heel wat jaren vaste klant voor onze eigen fietsen en de fietsen van onze kinderen. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam personeel wat het juiste en eerlijke advies geeft. Ook de service zijn wij erg over te spreken. Heel erg blij dat er nog zo een fijne fietsenwinkel bestaat.
Afspreken dat de reparatie 80 Euro zou kosten , dan 120 Euro moeten afrekenen zonder duidelijke verklaring . Rot op aub ! Oplichters ! Wel vriendelijk ja , vriendelijke oplichters .Wel goed gerepareerd dat wel , maar afspraak is afspraak . Bij mijn garage gaat dat ook zo en met veel hogere bedragen daar wordt niet afgeweken van de afgesproken bedragen Wat afgesproken is moet je je aan houden .
De personeel in dit fietsenwinkel zijn erg sociaal tegen over klanten. Ik heb daar voor één dag stage gelopen en het is zeker een aanrader om dat te gaan werken. A.O Bike heeft mij mij geleerd dat monteur in de werk sectoor leuk kan zijn. Dus zeker een aanrader om deze plek te bezoeken. :
Super aardige en klantvriendelijke ondernemers!Waar kan je je fiets nog op zaterdagmiddag om 14 uur brengen,een boodschap doen en een half uur later gerepareerd ophalen?Voor alle 3 mijn boys een nieuwe fiets daar gekocht,de volgende zeker weer bij A&O bikes!Super bedankt mannen,jullie zijn toppers!
Heel slecht behandel geef al 1 week lang me kinderen als antwoord dat ze vanaf 3 maart hun fiets mogen oppompen nu gaan mijn kinderen voor de 3ekeer langs en nou word er gezegd vanwege corona kunnen ze geen banden oppompen nou ik heb de handhaving gesproken en de politie en die geven zelf aan dat zolang de klant op afstand staat is er geen enkele probleem. Nogmaals geen kinderen dingen beloven die je niet na ken komen. Heel jammer dit nu maar een pomp bestellen aangezien alles op bestelling is ect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid