facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bianca's Partytaarten

Bianca's Partytaarten

Info

Voor de feestelijk taarten voor je verjaardag, bruiloft, baby shower enz ben je hier aan het juiste adres.

[email protected]



"Taarten en Cupcakes op Ambachtelijke Wijze Gemaakt Naar Wens en Smaak in 2D en 3D"
Adres: Oude Pyramide, Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0636403183
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Oude Pyramide



op zoek naar gerelateerd: Schaatsen Wijk bij Duurstede, Kasteel Duurstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Connect Youth Events Connect Youth Events 618 meter Connect Youth Events (CYE) kan je in één zin omschrijven; events om te connecten met ...
Blues in Wijk Blues in Wijk 1 km Iedere maand vind een bluesevenemment plaats in het mooie theater Calypso.
De Dikke De Dikke 3 km Wat een ervaring Jan heeft er een geweldige middag van gemaakt. Wat ziet er alles top...
De Buurderij De Buurderij 4 km DE BUURDERIJ is een (zelfoogst)moestuin met groenten, bloemen en fruit van het seizoe...
Recensies
Tjarenka maakt niet alleen mooie taarten, maar ze zijn ook nog superlekker! Voor onze dochter hadden we een unicorn taart besteld, ze vond het prachtig en was heel blij met de taart. De service was heel goed en de communicatie met Tjarenka was erg prettig. Ze kan zich goed verplaatsen in de klant. We hebben aangegeven wat we graag willen en de taart was boven verwachting goed! Dank Tjarenka!
Tjarenka heeft onze bruidstaart gemaakt. Van tevoren konden wij al onze wensen doorgeven en hadden wij een proeverij. De bruiloft hebben wij i.v.m. corona een aantal keer moeten verzetten, maar Tjareka bleef mee denken en erg flexibel. Het wijzigen van de datum en het aantal personen was geen probleem. Ze heeft een prachtige bruidstaart voor ons gemaakt met echte bloemen, precies zoals wij in ons hoofd hadden. De taart smaakte heerlijk! Wij kunnen Tjarenka zeker aanraden!!
Geweldige aanrader. Overleg verloopt soepel, bestelling precies zoals gewenst....keurig op tijd geleverd. En wat een wouw moment als je dit kunstwerk van een taart op tafel zet.. Maakt t feestje compleet. Smaak: VERS!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid