facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beterwitgoed

"Verkoop van wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, ovens, kookplaten en stofzuigers tegen zeer scherpe prijzen. De merken die wij onder andere verkopen zijn AEG, Bosch, Siemens, Miele, Quooker, Atag en Liebherr. Zowel vrijstaande als inbouw apparatuur. Grote eigen voorraad van apparaten waardoor vaak korte levertijden mogelijk zijn. Kijk op onze website Beterwitgoed voor het volledige aanbod!"
Adres: Hasseltstraat 240 , Tilburg 5046 LR, NL
Telefoonnummer: 013 507 0795
Stad: Tilburg
Route: Hasseltstraat 240
Postcode: 5046 LR


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: Witgoed Tilburg Hoefstraat, Tweedehands witgoed Tilburg, Witgoed Tilburg Bosscheweg, Witgoed Outlet Tilburg, Beterwitgoed review, Paulissen Witgoed Tilburg, Beterwitgoed garantie, Witgoed reparatie Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 2 km
Telecombinatie Heyhoef Telecombinatie Heyhoef 5 km Topzaak, goede service
Blokker Blokker 5 km
Recensies
Bestelling door hun geannuleerd omdat hij niet leverbaar is. Op hun site is de prijs ineens met 40 euro verhoogt en verwacht over aantal weken. Bij mij is nooit gevraagd of ik erop wil wachten nee gewoon hup geannuleerd. Ik geef wel ergens anders 40 euro meer uit die beter communiceren. Vorige keer moest ik het ook al genoegen nemen met ander merk omdat de door mij bestelde niet meer leverbaar was en op hun site stond van wel.
Top bedrijf, doen wat ze beloven. Donderdagmiddag nieuwe wasmachine besteld en volgende dag geleverd. Bezorging en installeren ook volgens afspraak, en dat alles voor een scherpe prijs. Graag tot een volgende keer. Mvgr Arjan
onlangs miele wasmachine en droger besteld. `S avonds besteld en dag erna geleverd. Droger klein fabrieksfoutje in en door beter witgoed meteen opgemaakt. Top Service gr luuk hoeijmakers
Bestel in de avond een top warmtepomp Miele droger…. Volgende ochtend 10uur in huis! Moest even achter m’n oren krabben zo snel!! : echt krankzinnig snel! Top bedrijf.. en vervoerder!
Als je een wasmachine, vaatwasser o.i.d. zoekt kun je hier beter terecht dan bij de grote jongens "je bent toch niet gek". De prijs is concurrerend webshop en hier wordt je goed geholpen en geadviseerd.
Prima advies in de winkel. Levering netjes op de afgesproken datum. En dat ook nog voor een prima prijs.
Fantastische winkel Hele mooie AEG wasmachine besteld maar omdat deze niet meer geleverd kon worden is er een luxere model geleverd. Ben daar zeer tevreden over Het Luxere model kost overal al gauw 250 euro meer als ik er voor betaald heb dus echte Topservice. Levering was precies volgens tijdsplanning. Netjes en snel boven gebracht. Een echte aanrader.
In de middag besteld en de volgende ochtend om 8:15 uur geleverd. Wat een top service! Bovendien was deze Bosch warmtepompdroger elders €80 duurder dan bij de concurrent. Website is duidelijk en overzichtelijk. Communicatie is uitstekend. De koerier belde zelfs de avond ervoor om te vragen hoe laat de droger geleverd kon worden. In de ochtend werden we een half uur van te voren nogmaals gebeld dat hij eraan kwam.
Eerste levering was problematisch omdat er ineens niemand was om de wasmachine te tillen. Eindelijk geleverd blijkt later dat aquaslot niet erbij zit en afvoerslang niet goed aansluit. De oplossing is een nieuwe slang, maar voordat ze deze vervangen, worden er afspraken gemaakt die vervolgens niet worden nagekomen.
Zondagavond een wasdroger besteld, maandagochtend al bezorgd. Geen gedoe, goede prijzen en dus razendsnelle service. Een aantal jaren geleden exact hetzelfde met de aanschaf van een Bosch koelkast. Complimenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid