facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beijk Catering

Beijk Catering

Info

Lees alles over contractcatering en partycatering. Bekijk online onze banquetingmap en bestel 24 uur per dag, 7 dagen per week online catering. Kijk foto's van de laatste partijen.



"Beijk Catering is opgericht in 1988. Daarna zijn wij snel en solide gegroeid. Wij vinden onze oorsprong in party- en contractcatering, waarbij eerst het cateren van Hogescholen corebusiness was.Wij hebben op dit moment de volledige exploitatie van diverse contractcateringlocaties in handen met totaal ongeveer 30.000 tevreden gebruikers. Voor onze opdrachtgevers betekent dit een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor de restauratieve verzorging van medewerkers en gasten. Daarnaast verzorgen wij als partyservice feesten en partijen voor 10 tot 1000+ gasten. Van borrel tot BBQ en van event tot tuinfeest."
Adres: Potklei 8, 9351 VS Leek
Telefoonnummer: 0594 554321
Stad: Leek
Route: Potklei 8
Postcode: 9351 VS



op zoek naar gerelateerd: Fokko van der Velde, Beijk kerst, Chef Serveert, BBQ service Groningen, Kerstbuffet Groningen, Kerstbrunch aan huis, Luxe kerstbuffet, Kerstdiner thuisbezorgd Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paul Van Essen Paul Van Essen 3 km Originele Facebookpagina van de 43 jarige ondernemer in de evenementenbranche.
Catering Noord Verhuur Catering Noord Verhuur 4 km Goeie service
BBQ-express BBQ-express 8 km Ik had 400gr spareribs besteld + mais. Super snelle en warme bezorging, plus de smaak...
Recensies
We zijn in Homecenter geweest in de Brasserie. Heerlijk gegeten en de koffie was ook erg lekker. De bediening prima. Eén minpuntje.... tijdens de lunchperiode is het niet handig om klanten te zeggen dat het te druk is om eten te bestellen.... ook al heb je met te weinig personeel te maken.... Gelukkig waren wij net 5 minuten eerder. Wij kregen ons eten ook gewoon binnen een half uur maar verschillende stellen werd gevraagd om even een ommetje te maken. Na reactie Beijk: Dat moest er nog bij komen dat men niet eerlijk is. Je kunt ook zeggen blijf gerust zitten, het duurt wat langer voor u het eten krijgt maar daarvoor krijgt u een kop koffie vh huis.
Aangenaam verrast door de kwaliteit en hoeveelheid. Als je het binnen krijgt lijkt het in eerste opzicht weinig. Dat is zeker niet zo als het uitgepakt, opgewarmd goed te doen met duidelijke uitleg en op het bord ligt. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede prijs / prestatie verhouding. Toetje was ook lekker verrassing van de chef alleen vergeten foto te maken .
Helaas ben ik niet geheel tevreden. Positief was de verzorging en de kwaliteit. Goed bereid en smakelijk. Negatief was de levering van de 2 bestelde kindermenu's. Voorgerecht soep, 1 zakje voor 2 pers en hoofdgerecht spaghetti, 1 zakje voor 2 pers was veel te weinig. We hebben nog pasta bij moeten koken. Verder misten we parmesaanse kaas bij de spaghetti wat er toch wel bij hoort. Voor deze prijs kan dat veel beter!
Het eten was lekker, maar de hoeveelheid toppings en ook de aardappeltjes vonden wij erg weinig voor twee personen. Je betaald wel € 32 pp dus dat mag best meer zijn. Verder vonden wij het vlees een beetje droog en taai.
Top team waar geen eens van een opdrachtgever te gek is!
Het zag er keurig uit. Stond duidelijk op papier hoe het klaar gemaakt moest worden. Top Voor- en hoofdgerecht waren super, alleen de Panna Cotta was echt niet lekker. Verder nog een keurige bezorging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid