facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBQ-express

BBQ-express

Info

BBQ Express wil u laten genieten van een zorgeloze dag, een barbecue organiseren is nog nooit zo makkelijk en betaalbaar geweest!
Vleesschalen, saldes, stokbrood/desembrood en natuurlijk lekkere sausjes!

U besteld, wij bezorgen!



"In onze bezorgrestaurants worden onze vlees- en visgerechten vers klaargemaakt. Geen fastfood, maar gerechten van hoge kwaliteit en met zorg bereid. Al meer dan 25 jaar werken we enkel en alleen met verse producten van de beste kwaliteit. Iets wat we met veel liefde en zorg zullen blijven doen!Bestel eenvoudig bij Spare Rib Express Eindhoven via de website of App en laat je maaltijd thuis bezorgen!"
Adres: Marum, Leek
Telefoonnummer: 0623987832
Stad: Leek
Route: Marum


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catering Noord Verhuur Catering Noord Verhuur 7 km Goeie service
Paul Van Essen Paul Van Essen 7 km Originele Facebookpagina van de 43 jarige ondernemer in de evenementenbranche.
Beijk Catering Beijk Catering 8 km We zijn in Homecenter geweest in de Brasserie. Heerlijk gegeten en de koffie was ook...
Recensies
Ik had 400gr spareribs besteld + mais. Super snelle en warme bezorging, plus de smaak was goed. Alleen waren het ontzettend weinig spareribs, zie foto. Voorheen zag 400 gr er anders uit ; Ik denk dat ze een deel van het rack ergens vergeten waren... En je betaald wel de hoofdprijs! * I ordered 400gr spareribs + corn. Super fast and warm delivery, plus the taste was good. Only thing was the spareribs were incredibly few, see photo. Previously 400 gr looked different ; I think they forgot part of the rack somewhere.... You do pay top money..
Kip saté was zo geleverd. Net opgewarmd in de magnetron.. ik heb 1 hap gegeten en het smaakte walgelijk! Zelfs de maïs was niet lekker! En vroeger waren jullie altijd zo goed! Heel erg sonde : plus we hebben de hoofdprijs betaald.
1000 gram zoete spareribs besteld, na bezorging meteen teleurstelling. Deze ribs hebben nooit een BBQ/grill gezien. De ribben zijn gestoomd en smakeloos. Zou normaliter zeggen geef het aan je hond maar dat wil ik het beestje niet aan doen. Eerste tevens laatste keer en snap meteen de lage rating op google. € 37,- door de plee, zonder dat ik er eerst een paar uur van kan genieten.
Met enige regelmaat bestelling geplaatst. Kwaliteit t.o.v. andere SRE vestigingen is onder de maat. Nu is de prijs van het menu weer schaamteloos omhoog gegaan. Daar bovenop mag je voortaan ook betalen voor het tweede bijgerecht. Een totale prijsverhoging van maar liefst 30%!?! Ow... en zelfs het service setje is vandaag de dag optioneel. Weliswaar gratis maar als je hem vergeet aan te vinken heb je voor ruim 30 euro dus niet eens een servetje bij je menu om je handen en gezicht haha af te vegen. Echt waar SRE?? De prijs/kwaliteitsverhouding was al jaren twijfelachtig maar tegenwoordig is hij bij alle vestigingen compleet zoek. Erg jammer. Ik ben na 15 jaar trouwe klant van SRE door heel Nederland in elk geval klaar met jullie concept. Denk dat ik niet de enige zal zijn. Sterkte voor de toekomst.
De bezorgers zijn een gevaar op de weg. Scheuren gevaarlijk hard en brengen dagelijks fietsers en voetgangers in gevaar
Slechte service. 2 uur gewacht op het eten, koud toen we het kregen. Het was te smerig voor woorden en erg duur. We konden 20% korting krijgen op de volgende bestelling… een volgende bestelling gaat er absoluut niet meer komen! Geen aanrader om hier je eten te bestellen.
Niet tevreden! Koud eten gekregen met Hemelvaartsdag en gewoon niet te pruimen: net gebeld met hun na dat ik eerder een mail had verzonden wel antwoord op gekregen maar zelf over het hoofd gezien en ze kunnen mij 20 procent korting geven op de volgende bestelling. Schandalig als ik het toen bijna direct in de prullenbak heb kunnen gooien. Super slecht
De Ribs zijn altijd prima en bezorging op tijd. Echter met de recente prijsstijging en additionele kosten is de balans wat mij betreft inmiddels echt zoek.
Lekker eten en snelle bezorging!! Top Update: laatst weer een keer spare ribs besteld. Helaas niet wat ik ervan verwacht had. Het vlees was best droog en de smaak was matig en 35€ lichter
Weer als vanouds! Was vroeger altijd prima maar prijzig. De laatste keren waren de spareribs echter zo slecht dat we er al een paar jaar niet meer besteld hadden. Laatst weer een kans gegeven vanwege de positieve reviews op thuisbezorgd en nu waren de ribs weer erg lekker. Nog steeds prijzig dus daarom 4 ipv 5 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid