facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beelen Amsterdam

Beelen Amsterdam

Geschiedenis

Beelen "Waste Innovators"
Beelen is een succesvol Nederlands bedrijf op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken. Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen.

Duurzaam door een lage CO2 uitstoot en een hoog recycling percentage
Door het innovatieve dynamische karakter zijn wij in staat snel te reageren op de vraag van de klant en lopen wij voorop als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Of het nu gaat om een lagere CO2 uitstoot, vervoer over water of een recycling percentage dat hoger ligt dan 98%. Ook maken wij gebruik van modern, geavanceerd hightech materieel en zijn we natuurlijk volledig gecertificeerd voor MVO, CO2 en ISO. Alle certificeringen staan overzichtelijk op de website.

Ondernemende en dynamische medewerkers
Het ondernemende dynamische vermogen waar Beelen groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z’n allen hard voor. Of het nu gaat om de kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient, een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen of een technicus die alles weet over bouwconstructies of afvalstromen.

Meer informatie? Bezoek onze website www.beelen.nl en http://webshop.beelen.nl/

Adres: Ankerweg 16, 1041 AT Amsterdam
Telefoonnummer: 0882600200
Stad: Amsterdam
Route: Ankerweg 16
Postcode: 1041 AT


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:00
Dinsdag: 06:00 - 18:00
Woensdag: 06:00 - 18:00
Donderdag: 06:00 - 18:00
Vrijdag: 06:00 - 18:00

Recensies
Topteam! Altijd gemotiveerd! Maken het werk altijd af. Goede stellen met hersens op de kantoren. bijna niks is te gek voor dit bedrijf.
Ontzettend slecht bedrijf met een nog slechter service. Het is mij een vraag hoe ze aan Nienke en Sharon of hoe je hun namen ook schrijft komen. Wat een ontzettend slechte service medewerkers! Veel van mijn klanten ga ik zeker afraden bij dit bedrijf. 3 uur gewacht op container. Nienke en Sharon chapeu, jullie verdienen een prijs voor de slechtste klantenservice medewerkers van het jaar 2019! Nathalie is de enige die een topper is bij jullie.
Zeer slecht bedrijf, een service die echt niet kan, grote mond tegen mij als klant! Weken de bak niet legen, maar die van mijn buurman en zeggen dat ik lieg. Dan toch komen en weer weggaan zonder te legen, er zat een iets in wat er niet in mag zitten, wattttt? Ook veel te duur, nu bij een ander bedrijf en nog €40,- per maand goedkoper, voor exact hetzelfde....! Nooit meer Beelen.
Wachten al 2 dagen op het weghalen van een volle container. Verschillende malen gebeld. Wordt echt gehaald vandaag ...... dus niet. Waardeloos bedrijf
Slechte samenwerking met dit bedrijf helaas. Probeer vanaf vanochtend aan de lijn te komen in totaal 8 keer, ja 8!!! Aan de lijn te komen maar lukte niet en er neemt nu pas iemand op met als antwoord dat de planning morgen vol is en als ik vanochtend belde dat het wel nog zou lukken. Echt een grap dit. Ik belde vanaf de ochtend 8 keer in totaal met 5 min in de wachtrij tot dat de verbinding verbroken was.
Zeer slechte service, neem mijn advies aan! GEEN zaken meedoen! Gaat je veel negatieve energie kosten, een hoop tijd en veel geld. Zijn duur en niet eerlijk!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Beelen Amsterdam.

Amsterdam afvalverwerkingsbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Ankerweg 16 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Beelen Amsterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Beelen Amsterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Beelen Amsterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ICOVA ICOVA 580 meter Ze luister niet naar de werknemers ze doen wat hun willen ik zal er niet mee in zee...
Union Container Services BV  BOUWBAK.nl Union Container Services BV BOUWBAK.nl 2 km Mooi bedrijf ..Een afvalverweker .Leuke lokatie ziet er netjes uit met mooi materiaal...
The Waste Transformers The Waste Transformers 3 km We are The Waste Transformers! Turn your organic waste into value, on your own site. ...
AEB AEB 3 km Goed bedrijf & de mensen die er werken zijn uitstekend !
PARO BV PARO BV 3 km Vriendelijk personeel
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid