facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bebsy

Bebsy

Info

Bebsy.nl, vaker vakantie!

Geschiedenis

Wil je er eens even lekker tussenuit? Dan ben je bij Bebsy.nl aan het juiste adres!

Er zijn zoveel reisaanbieders dat je door alle keuzemogelijkheden haast niet meer zou weten waar je nou naartoe moet op vakantie, tijdens je weekendje weg of een leuk dagje uit, laat staan dat je weet bij wie je dit moet boeken. Bebsy.nl maakt het je makkelijk en zet de leukste aanbiedingen voor je op een rij.

Bebsy gaat voor jou op zoek naar de leukste deals en biedt iedere dag nieuwe, unieke en vooral scherp geprijsde aanbiedingen.

Klanten beoordelen onze service op Trustpilot met een 8.5, dit cijfer is gebaseerd op meer dan 1000 beoordelingen van échte klanten. Voor een overzicht van de beoordelingen klik je op de volgende link: https://bebsy.nl/ervaringen/ .

Onze taak

Bebsy gaat voor jou op zoek naar de beste deals!

Producten

Bebsy gaat voor jou op zoek naar de leukste deals en biedt iedere dag nieuwe, unieke en vooral scherp geprijsde aanbiedingen. Bebsy.nl is een actiesite voor spectaculaire deals op het gebied van:

- stedentrips;
- verre bestemmingen;
- weekendjes weg;
- zonvakanties;

en nog veel meer!

OPENINGSTIJDEN EN CONTACTINFORMATIE:

van ma t/m vr van 09.00 - 17.30 uur
op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
op zondag van 12.00 - 15.00 uur

Telefoonnummer Bebsy:

NL Vanuit Nederland: 020-7009 406
BE Vanuit België: 03 8080959

Mailen met Bebsy kan natuurlijk ook altijd: [email protected]



"Wij zijn Bebsy, een reisorganisatie dat reizen organiseert naar alle steden waar je ooit over hebt gefantaseerd. Bebsy staat voor energie, vreugde, warmte, veiligheid, passie en plezier. Tegenwoordig kan het reisaanbod overweldigend zijn, daarom helpen wij je graag op een makkelijke manier een bestemming en accommodatie te vinden tegen een goede prijs. Zo vind je eenvoudig de reis die past bij je dromen en wensen. Onze vriendschap stopt niet als je een stedentrip hebt geboekt. We blijven inspireren, advies geven en hulp bieden tijdens je reis, zoals een vriend dat zou doen. Als je reis voorbij is, hoef je niet te treuren! We bieden nog heel veel andere leuke steden aan die je goedkoop kan bezoeken. Wij zien je graag bij Bebsy!"
Adres: Suikersilo-Oost 28, 1165MS Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0207009406
ln.ysbeb@ofni
Stad: Halfweg
Route: Suikersilo-Oost 28
Postcode: 1165MS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: bebsy klachten, bebsy malta, bebsy contact, gomundo bebsy, bebsy bali, bebsy mallorca, bebsy parijs, bebsy griekenland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B ebsy B ebsy 0 meter Een reis met vrienden 2 stellen geboekt met Bebsy naar het Cala Ponte Resort & Sp...
Campspot.nl Campspot.nl 37 meter In juni via Campspot 10 dagen all-inn geboekt voor ons gezin. Vlucht, autohuur en top...
Recensies
Een reis met vrienden 2 stellen geboekt met Bebsy naar het Cala Ponte Resort & Spa geboekt voor een week in Italië Puglia. Was geweldig geregeld niets op aan te merken, alles wat je wenst tijdens een korte vakantie voldeed aan onze verwachtingen.
Voordelige vlucht en hotel te Barcelona geboekt dankzij Bebsy. Alles prima in orde aan betaalbare prijzen! Een aanrader.
Reis en geboekte hotel waren super, voldeed helemaal aan de verwachtingen. Bebsy heeft ons verder snel en goed geholpen nadat we incheckproblemen hadden bij de vliegmaatschappij. Goed bereikbaar, fijn contact en probleem snel door opgelost! Het was de eerste keer dat we bij Bebsy boekten, maar vast niet de laatste!
Stop niet teveel tijd in deze organisatie, Op hun site staan aanbiedingen die ze niet waar kunnen maken. Dan komen ze met een alternatief welke totaal niet overeenkomt met het genen wat je zoek tegen meer kosten. 1 hotel geboekt welke niet meer beschikbaar was. Dag later een ander hotel geboekt welke weer niet beschikbaar was. Dan lijkt het mij geen incident.
Zetten je in onveilig hotel waar van alles mis aan is. Noodnummer onbereikbaar, financiële compensatie geen sprake van. Beter de reis en hotel zelf los boeken dan bij dit “reisbureau”
Keurig hotel Smart Hotel met erg vriendelijk personeel. Het hotel ligt 20 minuten buiten het centrum van Venetië in de wijk Mestre. Het centrum is erg gemakkelijk te bereiken vanaf het hotel met de T1 tram. We zijn ook erg tevreden over Bebsy; vriendelijke medewerker gesproken, reisbescheiden duidelijk en snel op de mail gehad en prijs-kwaliteit dik voor elkaar. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Bebsy!
We hebben een super leuke citytrip gehad naar Firenze alles was super geregeld door Bebsy
Ik ben afgehaakt tijdens boeken...communicatie was heel slecht...moeijk te bereiken en werken langs elkaar heen..bovendien had ik hier andere prijzen als waar hun mee kwamen..dan is t vertrouwen wel weg..scheelde heel veel..kortom..ergens anders geboekt
Dit was de derde keer dat we bij Bebsy hebben geboekt....de derde keer zegt echt genoeg... Wij zijn zo tevreden met Bebsy dat we voor Februari alweer aan het kijken zijn voor een volgende citytrip Bedank Bebsy!!!!!!!!!
Ik boekte een citytrip rome als verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Alles ging goed tot we aankwamen in rome. Onze transfer ging klaarstaan om ons naar ons hotel te brengen. We hebben maarliefst meer dan een uur gewacht. Na 20 telefoontjes en geen antwoord te krijgen dan met iemand anders mee gekunnen naar ons hotel. Daar aangekomen sprongen de tranen in mijn ogen een zeer oude kamer met 4 bedden waarvan 1 voor de kleerkast stond. Terwijl we een kamer hadden voor 2 met 1 dubbel bed. Een badkamer uit de prehistorie en het ontbijt was echt triest. Onvriendelijke bediening. Morgen gaan we gaan ontbijten buiten het hotel terwijl we er hier voor betaald hebben. Volgende citytrip zal ik toch 2 keer nadenken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid