facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B ebsy

B ebsy

Info

Voordelig op vakantie met Bebsy!

Geschiedenis

Voordelig op vakantie met Bebsy!



"Wij zijn Bebsy, een reisorganisatie dat reizen organiseert naar alle steden waar je ooit over hebt gefantaseerd. Bebsy staat voor energie, vreugde, warmte, veiligheid, passie en plezier. Tegenwoordig kan het reisaanbod overweldigend zijn, daarom helpen wij je graag op een makkelijke manier een bestemming en accommodatie te vinden tegen een goede prijs. Zo vind je eenvoudig de reis die past bij je dromen en wensen. Onze vriendschap stopt niet als je een stedentrip hebt geboekt. We blijven inspireren, advies geven en hulp bieden tijdens je reis, zoals een vriend dat zou doen. Als je reis voorbij is, hoef je niet te treuren! We bieden nog heel veel andere leuke steden aan die je goedkoop kan bezoeken. Wij zien je graag bij Bebsy!"
Adres:
Telefoonnummer: 03 - 808 09 59
Stad: Halfweg



op zoek naar gerelateerd: Bebsy benidorm, Bebsy Curaçao, Bebsy Tenerife, Bebsy Napels, Bebsy Kreta, Bebsy Ibiza, Bebsy all inclusive, Bebsy Algarve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bebsy Bebsy 0 meter Een reis met vrienden 2 stellen geboekt met Bebsy naar het Cala Ponte Resort & Sp...
Campspot.nl Campspot.nl 37 meter In juni via Campspot 10 dagen all-inn geboekt voor ons gezin. Vlucht, autohuur en top...
Recensies
Een reis met vrienden 2 stellen geboekt met Bebsy naar het Cala Ponte Resort & Spa geboekt voor een week in Italië Puglia. Was geweldig geregeld niets op aan te merken, alles wat je wenst tijdens een korte vakantie voldeed aan onze verwachtingen.
Voordelige vlucht en hotel te Barcelona geboekt dankzij Bebsy. Alles prima in orde aan betaalbare prijzen! Een aanrader.
Stop niet teveel tijd in deze organisatie, Op hun site staan aanbiedingen die ze niet waar kunnen maken. Dan komen ze met een alternatief welke totaal niet overeenkomt met het genen wat je zoek tegen meer kosten. 1 hotel geboekt welke niet meer beschikbaar was. Dag later een ander hotel geboekt welke weer niet beschikbaar was. Dan lijkt het mij geen incident.
Reis geboekt maar werdt met een mail vanuit de klantenservice geannuleerd, duidelijk dat bebsy reizen van anderen door verkoopt en geen eigen aanspraak heeft op vluchten en hotels. Voor ons nooit meer boeken hier.
Zetten je in onveilig hotel waar van alles mis aan is. Noodnummer onbereikbaar, financiële compensatie geen sprake van. Beter de reis en hotel zelf los boeken dan bij dit “reisbureau”
Keurig hotel Smart Hotel met erg vriendelijk personeel. Het hotel ligt 20 minuten buiten het centrum van Venetië in de wijk Mestre. Het centrum is erg gemakkelijk te bereiken vanaf het hotel met de T1 tram. We zijn ook erg tevreden over Bebsy; vriendelijke medewerker gesproken, reisbescheiden duidelijk en snel op de mail gehad en prijs-kwaliteit dik voor elkaar. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Bebsy!
We hebben een super leuke citytrip gehad naar Firenze alles was super geregeld door Bebsy
Reis en geboekte hotel waren super, voldeed helemaal aan de verwachtingen. Bebsy heeft ons verder snel en goed geholpen nadat we incheckproblemen hadden bij de vliegmaatschappij. Goed bereikbaar, fijn contact en probleem snel door opgelost! Het was de eerste keer dat we bij Bebsy boekten, maar vast niet de laatste!
Ik ben afgehaakt tijdens boeken...communicatie was heel slecht...moeijk te bereiken en werken langs elkaar heen..bovendien had ik hier andere prijzen als waar hun mee kwamen..dan is t vertrouwen wel weg..scheelde heel veel..kortom..ergens anders geboekt
Dit was de derde keer dat we bij Bebsy hebben geboekt....de derde keer zegt echt genoeg... Wij zijn zo tevreden met Bebsy dat we voor Februari alweer aan het kijken zijn voor een volgende citytrip Bedank Bebsy!!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid