facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beatrix College

Info

Welkom op de officiële pagina van het Beatrix College in Tilburg Reeshof!

Geschiedenis

Via deze pagina zal je algemene informatie kunnen vinden over het Beatrix College.

Het Beatrix College:

Het Beatrix College is een openbare middelbare school in het centrum van de wijk De Reeshof. Deze wijk is gelegen in het westelijke deel van Tilburg.
Wij zijn een school waar iets valt te kiezen. Wij bieden de volgende onderwijsvormen aan: vmbo-tl, havo, atheneum, tweetalig atheneum en 5M anders leren.
Verder zijn wij een school waar:

• Discriminatie op grond van huidskleur, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid of maatschappijopvatting niet wordt geaccepteerd.
• Een prima sfeer heerst: leerlingen en medewerkers van de school gaan op een prettige, ontspannen en respectvolle manier met elkaar om.
• Sprake is van brede ontwikkelingsmogelijkheden voor leerlingen: er is een ruim aanbod (deels buitenschools) van culturele/creatieve en van sportieve activiteiten.
• Sprake is van een veilige en uitdagende leeromgeving: de school maakt gebruik van drie betrekkelijk nieuwe, goed ingerichte gebouwen, waardoor de organisatie kleinschalig blijft.
• Goede arbeidsvoorwaarden voor het personeel gelden.

Adres: Ketelhavenstraat 3, 5045NG Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0135711725
Stad: Tilburg
Route: Ketelhavenstraat 3
Postcode: 5045NG



op zoek naar gerelateerd: Beatrix College medewerkers, Aantal leerlingen Beatrix College Tilburg, Smoelenboek Beatrix College, Beatrix College vakantie, Itslearning beatrix college, Beatrix college magister, Vacatures Beatrix College Tilburg, Beatrix College docenten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
5M Anders Leren 5M Anders Leren 55 meter Welkom op de officiële pagina van 5M! Ben je benieuwd wat 5M is? Kijk snel verder om ...
Reeshof College Leerjaar 2 Reeshof College Leerjaar 2 532 meter Leuk nieuws en weetjes van het Reeshof College Leerjaar 2
2College Jozefmavo 2College Jozefmavo 5 km goeie plek om de gymzalen te koloniseren, mede mogelijk gemaakt door de VOC
Scholengemeenschap De Rooi Pannen Scholengemeenschap De Rooi Pannen 5 km Waarom altijd zo laag over de reeshof varen met die ballon
Theresialyceum Theresialyceum 5 km Heel gebouw is slecht onderhouden! Als je checkt bij de "laatst schoongemaakt&qu...
Odulphus Odulphus 6 km Dit is een van de slechte schools die ik persoonlijk ooit ben tegen gekomen, er is hi...
Cobbenhagenlyceum Cobbenhagenlyceum 7 km Geweldige school.
Koning Willem II College Koning Willem II College 7 km Ben die tijd al ver voorbij middelbare school. Ik woon er tegenover dus tja!? Al die ...
Recensies
Wilde even wat duidelijk maken. De persoon voor mij, zegt dat niemand buiten word gesloten hier. Huh?? Maar elke pauze ben ik alleen. Het lijkt wel niemand te boeien. Verklaar dat maar eens het doet emotioneel echt heel wat met je!! Jij zou het ook niet leuk vinden als je COMPLEET door iedereen werd genegeerd.
niet leuk veel werk niet leuk. 8:10 opstaan veel te vroeg. >:
Ik zit nu een paar maanden op deze school, maar toch voelt het als thuis. Ik kan hier zijn wie ik wil zijn, er zijn aardige docenten en niemand wordt buiten gesloten. Het Beatrix College verdiend 5 sterren van mij.
niet naar toegaan gebeurt niks leuks
Wel een goede school, veel diploma’s die worden uitgedeeld
Het is niet echt mijn school ,maar voor anderen misschien wel. Ik hoop dat jullie het daar leuk vinden
Nooit op 5M gaan, dan gaat het niet goed komen bij je laatste jaar.
Goede school, goed slagingspercentage. Ook veel ruimte voor verschillende kinderen. Het is alleen jammer dat het zo warm is in de zomer.
Goede school, toont veel inzet om de leering te helpen. En heeft een prima slagings percentage.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid